Fulgusori(165)Bravo Dienutze&Smaranditza&Rgagapie!
Raspunsuri - Pagina 8
Andrecluj spune:
Buna dimineata de la cluj, am pregatit o cafea mai buna decat in alte zile in semn de parere de rau ca ieri nu am putut fi cu voi, nu am avut net. Asa ca urez de acum Smaranditzei si Dienutzei refaceri rapide, copii asa cum si i-au dorit si sa ajunga cat de repede acasa. Apoi ma bucur o tura pentru Ramona noastra si pentru Dominic , desi jur Ramo ca mor cand nu raspunzi la telefon, ma gandesc la ce e mai rau. Ramonika , ce sa spun, decat ca imi pare sincer rau a nu ti s-a intors printesa, insa cred ca dupa nastere vei uita toate problemele astea. Cel putin asa se spune. Lumi , ma bucuri ca mai treci pe aici si ca te descurcu cu frumoasa ta. Sa nu ma intelegi gresit cu postarea aia, nu am spus ca nu e greu. Habar nu am cum e, dar citesc mult la mamicile noastre, la cele din sept - oct, ma ingrozeste ce citesc si mi-e frica de ce fel de mama voi fi. Am spus doar ca nu ma veti vedea plangandu-ma, pt ca 9 luni nu am facut altceva. Cata vreme iti vezi copilul nascandu-se sanatos, iar tie nu ti se interzice sa mergi, cred ca poti face orice, chiar daca dormi 2 ore. Poate sunt naiva, insa numai cine sta la pat atata amar de vreme poate intelege ce inseamna libertatea de miscare, cand mersul la magazinul din colt devine o sarbatoare. Mihamora , imi pare rau ca mai trebuie sa stai,cred ca psihic e greu, iar masuratorile in perioada asta de sarcina nu mai sunt relevante, ai vazut la celelalte fete. Asa ca miercuri agitam pentru tine. Dankutza bafta la medic! Anca , imi pare rau ca te-ai chinuit asa cu Sabina. De ce nu ti-au facut epidurala? Scuze daca ma bag unde nu-mi fierbe oala, mi se pare asa inuman sa urli de durere, chiar si daca 5 ore doar. Rezultatul final conteaza, sa fie Sabina sanatoasa! Mussica , bine ai revenit, nu iti cunosc povestea, dar imi amintesc ca parca erai mai prezenta. Imi pare rau pentru divort si cred ca ti-e tare tare greu. Sa iti dea Dumnezeu putere. Cat despre vise, sa pare ca sunt general valabile. Si eu visez mereu ca am nascut si nu vor sa imi aduca piscotzica sa o vad si nimeni nu-mi spune de ce si de la plans mi se rup toate cusaturile si in fiecare zi ma baga in operatie. Miany Am "acsentat" din motive de net si de multa munca, inainte de alegeri e nebunie, iar lucratul din pat e o aventura, dar am ajuns iar la faza in care asta ma face sa rad. In rest sunt binisor. Pupam pe Davidel. Stephy , draga noastra, imi pare rau sa citesc ca ai probleme, dar stii tu cum ne incurajezi, va trece tot. Biata ta copila, simte schimbarile ce vor veni probabil si cere mai mult decat o mama insarcinata poate da. Offf, voua cred ca va este incomparabil mai greu, ereu ma intreb cum stateam in pat cu un copil in casa? sa treaca repede Miany Am recitit povestea nasterii, m-au luat iar emotiile. Doamne, cum plangeai, se rupea sufletul in mine, dar dupa ce a aparut David erai atat de calma! Sa ii dea DD viata lunga si multa sanatate puiului, sa va bucure mereu si sa fie asa cum vi-l doriti voi (si sa ne plimbam comorile macar o data pe strada asta atat de gri, din pacate). 37+ Chiara Ada
Andrecluj spune:
Am uitat sa scriu ca eu am niste probleme in zona, nici nu stiu cum sa le spun sa nu fie vulgar, mancarimi de imi vine sa plang. Le am de ieri si m-am spalat cu ceai de musetel, dar peste noapte m-am gandit ca daca e o candida ceva, oare poate ajunge la copil? Pentru ca maine am control, nu stiu daca sa sun medicul de azi sau nu? Dupa spalat cu musetel nu mai e asa de violenta mancarimea, dar revine repede. Mai are cineva asa ceva? 37+ Chiara Ada
lylyana.ion spune:
Neata!
Andre, daca folosesti protej-slip zilnic, poate ai doar o iritatie... sa treaca
Lili 40+ cu Alexandru
AMR ........ nu se stie cat
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Neata!Andre, daca folosesti protej-slip zilnic, poate ai doar o iritatie... sa treaca |
lylyana.ion spune:
Cred ca am pierdut dopul!!!!!
doar ca era maro...probabil de la controlul de pe masa de ieri dimineata...
ce ziceti, a fost sau nu dopul? a fost o gelatina maaaaare
Cat o mai dura pana se rupe si apa?
Lili 40+ cu Alexandru
shtephy spune:
Neatza
Magda si Andre multumesc de ,imi prinde bine ,nu mai reusesc deloc sa adorm daca mi se intampla sa ma trezesc.
Andre exact asa este ,cum spui tu cu gagalicea mea ,uneori imi vine in minte ca s-ar putea sa fie mai greu ,dar im impun sa nu ma gandesc acum la asta.
Daca este candida ,nu ajunge la copil.Asa stiu.De mancarimi spunea la un moment dat Avalon si parca de vina erau absorbantele zilnice.Cred ca nu-i bai daca stai pana maine,parerea mea.
Lyly vad ca dormi si tu din ce in ce mai "bine".Of,of...Suna rau daca iti zic sa uiti de toate si sa profiti de ultimele doua zile cand Alex este numai al tau?
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin
shtephy spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Cred ca am pierdut dopul!!!!! doar ca era maro...probabil de la controlul de pe masa de ieri dimineata... ce ziceti, a fost sau nu dopul? a fost o gelatina maaaaare Cat o mai dura pana se rupe si apa? Lili 40+ cu Alexandru AMR ........ nu se stie cat |
Daaaaaaaaa,e dopul cu siguranta.
Nu e o regula,apa poate sa nici nu se rupa ca in cazul meu de exemplu.Trebuie sa astepti ori asta ,ori contractiile
shtephy spune:
M-a luat somnul din nou asa fug sa nu ratez ocazia sa .
Va pup si tin pumnii stransi pt Lyly.
Sper sa citesc vesti bune despre fetele care au nascur ieri si despre Ramona din Arad.
lylyana.ion spune:
Am vb si cu dr. a zis sa stau cumintica sa astept contractiile. naspa e ca azi e greva la metrou si Bucurestiul e paralizat o sa fac o vesnicie pana la spital
Lili 40+ cu Alexandru
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion Am vb si cu dr. a zis sa stau cumintica sa astept contractiile. naspa e ca azi e greva la metrou si Bucurestiul e paralizat o sa fac o vesnicie pana la spital |