Fulgusori(165)Bravo Dienutze&Smaranditza&Rgagapie!
Raspunsuri - Pagina 9
magdaz_ina spune:
Andre, si eu am stat la Iarina 6 luni jumatate lipita de pat; si mie imi spunea lumea ca acum e usor, greul vine dupa aia; la fel am zis si eu, orice ar fi nu poate fi ca atunci cand nu poti sa te misti. Numai cine a trecut prin asta poate sa inteleaga cu adevarat.
Cat a fost Iarina mica nici nu puteam sa ma gandesc ca as face alt copil, cum ar putea ea sa inteleaga ca mami nu se ridica din pat jumatate de an?
Cred ca am fost foarte norocoasa pt. ca de aceasta data medicul a decis sa nu mai facem cerclajul, contractii tot sunt dar nu ca data trecuta non-stop, stau mult in pat dar nu exclusiv, pana la 30 de saptamani am fost zilnic la serv. si inca ma mai misc cat de cat, chiar daca din ce in ce mai greu si mai putin. Sper ca si in continuare sa fiu norocoasa si sa avem un baietel sanatos.
multi pt. tine!
_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere
floricik spune:
Neata. Fetelor am primit la ora 4:22 urmatorul mesaj de la Rgagapie:
"Am nascut, Maya Paula a venit la 3:40, are 3,200 kg si 50 cm. scor 8. Nastere naturala.RGAGAPIE"
Am sarit ca arsa cand am vazut mesajul. Acu' 10 minute. Nu mai am somn.Gata.
Sa va traiasca printesa.
BINE AI VENIT PE LUME MAYA PAULA.
37+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina Andre, si eu am stat la Iarina 6 luni jumatate lipita de pat; si mie imi spunea lumea ca acum e usor, greul vine dupa aia; la fel am zis si eu, orice ar fi nu poate fi ca atunci cand nu poti sa te misti. Numai cine a trecut prin asta poate sa inteleaga cu adevarat. |
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui floricikRgagapie:"Am nascut, Maya Paula a venit la 3:40, are 3,200 kg si 50 cm. scor 8. Nastere naturala.RGAGAPIE" |
lylyana.ion spune:
FELICITARI RGAGAPIE!!! SA VA TRAIASCA FETITA MARE SI SANATOASA!!!
BUN VENIT PE LUME MAYA PAULA!!! SA AI O VIATA LINA!!!
Am inceput ziua asta de marti foarte bineee
Lili 40+ cu Alexandru
AMR ........ nu se stie cat
magdaz_ina spune:
Paula de Rgagapie! Felicitari!
_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere
vias spune:
citat din mesajul lui betty78 Fetelor hai ca ma intrat ca sa va raspund repede Laurairina13 inca este mica si nu ar trebui sa te iei dupa pediatra....o sa vezi ca in jur de 3 luni isi va face singura un program de supt...uite al meu azi a supt cam in jur de 1 ora si ceva la fiecare masa, si eram sigura ca ar fi satul iar apoi a cerut dupa 1/2 ora si m-a tinut din nou 1 ora...in seara asta in schimb cu toate ca pana acum i-am dat in fiecare seara lapte praf, nu a mai fost necesar....a supt cam 30 de minute si s-a culcat....intradevar are dreptate ca laptele nu se formeaza mai repede, dar e bine sa nu stresezi copilul, mai ales ca are perioade in care creste mai mult si atunci mananca cu mult, chiar f mult mai mult decat in mod normal...o sa vezi ca o sa fie zile in care o sa vrea sa suga non stop. In plus e bine de evitat sa procedam astfel cum iti recomanda pediatra ta ca nu cumva copilul sa faca vreo hipoglicemie si atunci chiar ca nu este bine. Deci eu nu as incerca inca sa distantez mesele. dienutze pe langa suplimenti daca ai probleme cu laptele e bine sa bagi si niste galactogil..oricum fierul e necesar. Camy pai e f bine ce faci tu acolo si in plus e f bien ca scoti 30 de ml...copilul suge cu mult mai mult decat scoti tu singurica din san...si la Mario era la fel cu dormitul...nu dormea deloc ziua, sau daca motaia o facea ptr maxim 30 de minute si apoi incepea show-ul....dar noaptea se culca la 22-23 si se trezea in jur de 8, dar asta abia dupa prima luna...cat a luat in greutate pana acum de la scaderea pe care a avut-o? Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
saptamana asta nu l-am cantarit, cantarim azi sau maine, dar saptamana trecuta, (cam la o sapt de la iesirea din spital) de la 2630gr urcase la 2930...acum sigur a trecut de 3 kg..ca ma doare mana cand il tin la alaptat...
Acum merg sa-i dau sa pape, ma doare sufletul ca nu scapam deloc de colici cu tot cu medicamente
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
bobocel_07 spune:
Felicitari noilor mamici rgagapie,smaranditza,dienutze, sa va traiaisca minunile si sa va bucurati de ele.
alexia_07
My_Lady0091 spune:
FELICITARI RAMONA AGAPIE PENTRU BEBE MAYA... esti o luptatoare.....te astept sa revii si sa imi povestesti cum a fost.....nu de alta...poate mai capat curaj sa meg a doua oara in spitalul ala sinistru fara sa imi scada tensiunea iar..
FELICITARI MAMI RAMONA!!!!!!!!!
LA MULTI ANI BEBELINA MAYA!!!!!!!!
Ramo...acum a disparut frica...bebe e bine...sanatos...exact asa cum credeam
saptamana 38
A.M.R. MAXIM 3 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
shtephy spune:
Felicitari Rgagapie!!!Bine ai venit pe lume Maya!!!Sa fii sanatoasa si sa ai o viata lunga si frumoasa!
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin