Fulgusori(165)Bravo Dienutze&Smaranditza&Rgagapie!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Felicitari proaspetelor mamici!

Bun venit pe lume bebeilor, sa fiti sanatosi, cumintei si sa va bucurati parintii.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andreuta cu mare mare drag.
Intr-adevar nu am mai putut adormi

Magda precis DD ti-a rasplatit curajul de a mai face inca un bebe cu o sarcina mult mai usoara decat cea cu Iarina.

Lyly majoretele fac joc de glezna si abia asteapta sa va incurajeze ,pe tine si pe Alex.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Camelia86 ce mai faci?Nu ne povestesti nimic de voi?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata....si-a mai revenit PC-ul , da oricum nu merge grozav si-l voi duce la reparat
Vroiam sa zic bun venit noilor fulgusori si felicitari mamicilor Dienutze, Smaranditza si Rgagapie
Bine ati venit acasa Ramona sio Dominic , din suflet ma bucur pentru voi.Sa dea Domnul sa nu mai ajungeti in spitale, ceea ce-mi doresc si eu.
In alta ordine de idei as vrea sa-i spun inca odata Lacramioarei ca sunt alaturi de ea , imi imaginez (sau nu)cata durere simte acum, si cum am mai zis , noi suntem aici sa te sprijinim, orice ai nevoie ne poti spune , poate te putem ajuta cumva, iar daca vreodata vei simti nevoia sa vorbesti despre cum s-a intamplat nenorocirea noi suntem aici sa te ascultam.

pentru Stefy, Ralu, Monis,Lavinia, Lumi,Ionelamaria, Krelia,Laurairina,Myani,Doris, Simonette,My lady,Laurab, Laurag,majoreta noastra,Floricik,Lauradi, Lylyana,....mai sunteti da am uitat, va pentru ca-mi sunteti dragi , si n-am nimic sa raspund (sa fac rezumat- ca Stefy) asta pt ca n-am apucat sa citesc din urma

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Ancutza bro mi-a placut mult cum ai povestit nasterea Sabinei
Si eu imi imaginam ca o sa ninga cand o veni fimea pe lume, desi aveam DPN-ul alaltaieri tot nu era zapada

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

schimbul trei face nani?
am o curiozitate dezinteresata...oare care e procentul de mamici si care e procentul de gravidutze active..la acest moment la odiseea aceasta...?
eu cred ca sunt mai multe mamici...de asta e asa liniste la schimbul 3..mamicutzele sunt obosite saracele...dar se merita

Sincer, eu as fi mult mai activa la schimbul 3, da nu pot din cauza sotului ca-l enerveaza cum se aude tastatura, asa ca nici nu deschid pc-ul ca sa nu fiu tentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

LA MULTI ANI BEBE MAYA PAULA!!! BUN VENIT PE LUME! FELICITARI RGAGAPIE! INSANATOSIRE GRABNICA

inca odata mamicile care au fost nevoite sa stea atatea luni in pat.

lylyana.ion scoatem agitate pt tine. Curaj

miany75 multumim pt povestea nasterii micutului david. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe.

Ancutza frumoasa povestea nasterii, foarte lung travaliu, dar e bine ca s-a terminat cu bine.

Shtephy , sa iti treaca starile naspa.cred ca micuta stefania e un pic geloasa pe bebele din burtica, ii e putin teama ca nu o sa te mai aiba doar pt ea,cred ca din cauza asta si cere cadouri la toata lumea(cred ca e foarte dulce cand o face). sunt convinsa ca o vei face sa te ajute cand va veni bebe.

Mussica curaj, o sa vezi ca la nastere o sa fie totul bine, si o sa ai parte de un an mult mai bun decat acesta alaturi de fulgusorul tau.

Eu pot sa zic ca aseara am avut primul moment din sarcina in care nu puteam sa respir indiferent de pozitia in care stateam. asta e trecem noi si peste problemele astea.

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Cu Iarina a fost bine cu BB2 pana acum, cand am inceput sa-i pregatim lucrusoarele. A inceput sa zica: "totusi, eu nu mai vreau sa fiu sora cea mare, vreau sa fiu doar Iarina" si "vreau si eu sa port pampers ca bebelusii, vreau si eu sa fiu bebelus!"
Si asta e doar inceputul, stai sa-l vada pe BB acasa!

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Hello again

vad ca Flavius e marait de la colicii astia, dar macar si doarme ..cate o ora si ceva..e super...simt ca am si eu timp sa mai respir putin

Felicitari Rgagapie pt printesa Maya Paula, sa fiti cu totii sanatosi, sa va bucurati de micuta, recuperare rapida!

Lylyana scoatem agitatele???????

astea asa, de incalzire!

Miany foaret frumoasa povestea nasterii sa va traiasca mititelul grabit!

Lumi eu am inceput alaptarea(ma refer la formula) cu Nan1..apoi am dat-o pe humana, am auzit ca ar fi mai bune...dar si atunci si acum bebe face caca galbui, auriu, caramaiziu...dar e asa din cauza ca-i dau si san.
Daca esti nelinistita, poate ar fi bine sa suni medicul pediatru, pana la urma este doar o intrebare si macar te linistesti putin.

Azi mergem putin afara ca trebuie sa trimit ceva la posta si sa dau citirea la apometre... vreau sa incerc wrap-ul...
Pustache mi-a zis sa nu iau wrap-ul (ii e frica sa nu se desfaca sa cada copilul (Fereasca Sfantul) dar nu are rost sa car carutul pana aici..si in scoica parca nu-mi vine sa-l car ...e greu...
Caut acum pe net sa vad cum sa-l infasor

Urati-mi bafta!

Siiiiiiii...daca pustiu va ramane cumintel, poate o sa apuc si eu sa scriu povestea nasterii

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lylyana - n-am citit pana la capat, dar gata scoatem agitatele? sau e doar dop si atat? (ca intrebai, la mine a inceput sa curga dop dupa tuseul de joi si luni s-a rupt apa). Daca e de mers azi la maternitate, ai grija cu traficul. Decat sa ai emotii, mai bine chemi salvarea, ca vorba cuiva, salvarea macar are o asistenta, un taxi are in el doar taximetristul.

Shtephy cat ai dormit pana la urma? . Eu de la 4 la 7 si de la 8 la 10. Nu sunt prea prietenoasa azi

Floricik - multumim de vestile bune

FELICITARI RAMONA!!!! BUN VENIT MAYA PAULA

Ancutza - am citit si povestea ta (de fapt nici nu tb sa va spun ca citesc tot, numai nu pot raspunde mereu) si tare m-am infiorat cand am vazut ce travaliu ai avut. Dar comoara pe care ai descoperit-o la sfarsit a meritat totul.

Crissa - sper sa nu te tina mult episoadele in care bebelusul apasa in diafragma

Andre - pana si eu visez la plimbarile pe care o sa le faci tu

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput