Fiv in Ungaria 76

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Samira ma inscriu si eu in clubul bautoarelor, ca si eu am devenit incepatoare.

Pardon, ca nu am voie alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Samira,m-ai intrebat ce fac...,pai fac greva foamei,sa mai dau din sunci jos. Acu" ma screm cu putina miscare,dar trebuie sa trag cu ochiul si la voi...Iar voi voriti despre bunatati gatite,Doamne ajuta-ma sa nu dau raita pe la camara sau frigider,ca m-am chinuit toata ziulica! fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

drink drink

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Da mai lasati meniurile alea ca si eu ma chinui cu niste fulgi si voi ma faceti sa fug la frigider
Mirela asa e eram acolo cand a iesit din cabinet si nu mai avea cuvinte Gyongy era alaturi de ea si o incuraja si tot zicea ca ce fata o sa faca MIRI cand va afla ca a reusit era asa de fericita si intre timp a mai iesit o persoana care cred ca a aflat acelasi lucru .....in schimb eu nu sunt asa de fericita Zadori n-a fost f. multumit de cati foliculi a vazut mi-a marit doza de merional de la 75 la 2,5 endometrul era 6 asta nu stiu daca e bine si joi merg din nou la ecograf a zis ca sange nu facem si am emotii ca nu ma va lasa sa mergem mai departe [asta de ce a zis ca nu facem si sange ]........
In legatura cu femibionul eu doar saptamana viitoare voi merge acasa si nu e nevoie sa il iau de aici stau la 10 km de vama daca nu va descurcati va iau eu si va trimi doar sa mai imi amintiti ca sa nu uit
Goggy sa fii tare nimeni nu poate sa te ajute doar timpul ....
Va
Liana si sa iti creasca mare fetita e o minunatie si frumoasa foc osi pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

goggy

tamaryllis
daca vrei parerea mea .... la Kovacs !!!
si in afara de asta si eu am programare in 11 decembrie , asa ca o sa ne luam de manuta si o sa mergem la Kovacs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Retam,sa speram ca pana la urma,vei duce la bun sfarsit tratamentul si sa se lase cu ochisori! Eu iti doresc mult noroc! Cat despre dr Z,tare cacacios mai e la dat tratament...,sa ma scuze fetele,dar nu-mi place sa vad,cate persoane au aceeasi problema :foliculi mici si putini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alina...vezi ca nici pepsi nu ai voie...da de data asta sa zicem ca n-am vazut.

dent...ce sa facem si noi???!!!...in asteptarea ingerasului din viata noastra mai vorbim si noi de una,de alta...sa ne treaca mai repede timpul.
de luni ma apuc si eu de bicicloanta si de stepper...ca s-a cam pus prafu pe ele in mansarda aia.

retam...Doamne-ajuta,sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

dent

foarte tare ai fost!!!

mi l-am si imaginat pe dr. Z dand de la el din buzunar,cu zgarcenie,medicamente!!!
ce imaginatie tembela am si eu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

Da mai lasati meniurile alea ca si eu ma chinui cu niste fulgi si voi ma faceti sa fug la frigider
Mirela asa e eram acolo cand a iesit din cabinet si nu mai avea cuvinte Gyongy era alaturi de ea si o incuraja si tot zicea ca ce fata o sa faca MIRI cand va afla ca a reusit era asa de fericita si intre timp a mai iesit o persoana care cred ca a aflat acelasi lucru .....in schimb eu nu sunt asa de fericita Zadori n-a fost f. multumit de cati foliculi a vazut mi-a marit doza de merional de la 75 la 2,5 endometrul era 6 asta nu stiu daca e bine si joi merg din nou la ecograf a zis ca sange nu facem si am emotii ca nu ma va lasa sa mergem mai departe [asta de ce a zis ca nu facem si sange ]........
In legatura cu femibionul eu doar saptamana viitoare voi merge acasa si nu e nevoie sa il iau de aici stau la 10 km de vama daca nu va descurcati va iau eu si va trimi doar sa mai imi amintiti ca sa nu uit
Goggy sa fii tare nimeni nu poate sa te ajute doar timpul ....
Va
Liana si sa iti creasca mare fetita e o minunatie si frumoasa foc osi pe ea

in a cata zi de stimulare esti?
nici eu nu am raspuns bine la tratament, si a trebuit sa mi mareasca doza de gonal vreo doua zilz la 150 si sa imi adauge merional, vreo 12 zile de stimulare am facut. stai lin ca o sa fie bine.
in final am avut 11 oua.
sarna pt femibion, o sa iti aduc aminte

Mergi la inceput

cred ca ii e frica de hiperstimulari, au fost cazuri si a trebuit sa le intrupa protocolul si sa le trimita acasa.
din cauza asta nu da doze mari de hormoni, stie ce doze de cal se dau in romania si incearca sa evite sa faca si el asa.
putini si buni decat multi si prosti sau sa nu ai cu ce ii fecunda.

parerea mea

Mergi la inceput