Fiv in Ungaria 76

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Asa e Dent desi chiar el se mira cind a vazut ca la ultimul fiv Bodnar mi-a scazut doza de gonal de la 225 la 75 parca ar da de la el sau nu are curajul pt ca am doar un ovar si sa nu plesnesca de atatia hormoni oricum nu am avut niciodata multi foliculi si mai multi de unu nu s-a intors niciodata in uterul meu
Samira arati bine am reusit sa te vad pe mes astazi era foarte reusita poza te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Samira,multumesc! Asa e,sunt patita de doua ori,desi la ecograf plesneam de sanatate...ce mai super femeie fertila,acu ma umfla rasul,ca de plans...am plans destul.Colega dansului e mult mai curajoasa,dar nu e treaba mea,cand m-apuc de urmat fiv,nu va mai fi la el,nici daca se geleaza cu aur! Pa si pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

retam

Mergi la inceput

Mirela sunt in a 5 zi de stimulare ....mersi pt incurajare mi-ai luat o piatra de pe inima mai ales ca stiu ca si tu ai reusit doar ca eu nu am decat un ovar si nu cred ca voi produce atata ma multumesc si cu jumatate doar sa fie tesi am sa te ajut cu placere cu femibionul

Mergi la inceput

Eu merg la pt ca azi dimineata m-am trezit la 5 ca sa merg la szeged sunt franta ...Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

Mirela sunt in a 5 zi de stimulare ....mersi pt incurajare mi-ai luat o piatra de pe inima mai ales ca stiu ca si tu ai reusit doar ca eu nu am decat un ovar si nu cred ca voi produce atata ma multumesc si cu jumatate doar sa fie tesi am sa te ajut cu placere cu femibionul

o sa fie bine ai sa vezi
ai incredere

fetelor aveti incredere cand porti pe un astfel de drum.
eu mai aveau un si dadeam cu el de pamant, al meu, evident, cand am facut anumite obiectii vis a vis de personal......a vrut sa ne puna dosarul in brate, dar i-am spus ca eu fara copii nu plec de la el.
mi-a fost teama ca o sa aiba repercusiuni discutia aia, dar a fost super ok si super profesionist.

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

noapte buna marga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

somn usor retam

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui cezara66

goggy,eu nu cred!

Hai, ca ai fost chiar simpatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Bai, fetelor....multumesc frumos, da' gata! Ce e cu jalea asta? Vreti sa ma depresez si mai rau?
Ce poa' sa se intample? Poate doar sa-mi tai venele sau sa ma arunc de pe bloc, da' in rest nimic
Hai, terminati cu prostiile c-avem treaba

Mergi la inceput