La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mda, nici la real si selgros nu am gasit poneiul albastru rainbow dash.
nu-mi vine sa cred... ma amuza si sunt mandra in acelasi timp de obsesia lui. si a mea, de acum

ieri nu puteam pune iconite de pe itouch (e un fel de iphone, fara servicii de voce, deci fara sim) poti naviga pe net si messenger cu chestia aia. e al sotului

deci sa urez acum pt nicolete si nicoletzi si nicolae si nicu (lui flore !!)

sper ca v-ati sarbatorit cu totii cum se cuvine in w-end!

roxanica, draga mea :( oricare ar fi problemele de zi cu zi, sanatatea e pe primul plan. daca sunt sanatosi e deja un pic mai bine, nu-i asa? ramai optimista, veti avea sarbatori minunate, in familie, incarca-te cu energie pozitiva perioada asta... fura de la altii daca trebuie (energie, adica). uite, iti dau si de la mine!! ca acuma am de dat, ai mei sunt oarecum sanatosi si veseli...
si chiar daca ianis e zgariat pe fata cu o motocicleta si marc a luat un cap in arcada de la frati'su zau de-mi pasa ca nu se iubesc non-stop ca-n filme... se cearta, se impaca, se paruiesc, se iubesc... whatever, sunt copii doar... sanatosi sa fie...

ce-i drept... ianis tuseste sec, insistent, de 2 zile. fara alte simptome nu zic nimic, nu-l consider bolnav si nici sa fie o problema in evolutie. sunt sigura ca asa cum vine se si duce, odata cu siropul de plante

joi au un fel de serbare la gradi, de fapt vine mosul cu cadouri, in vizita la copii. fara parinti, fara bunici, doar copiii si mosul. vor face un fel de serbare, in sensul ca vor canta si dansa pt mosul, vom primi acasa cd cu poze si video de la intalnirea cu mosul.
si toate astea din cauza gripelor din acest an.

u all, o saptamana minunata!

Mergi la inceput

ei, da petrean (codrina ) am dat click pe poze la numele gemenilor, ca la andrei nu erau poze ce zambareti gemenii! ce dulce e andrei si tu o mamica de... vreo 23 ani?! io cam atata ti-am dat felicitari inca o data!

Mergi la inceput

offff :((
acuma vin cu mesajul mai...

ei, hai sa ne adunam energiile pozitive, toate, pt maine dimineata

am vorbit acum cu raluca_u, este in continuare la budimex, in asteptarea operatiei de... maine dimineata...
timpanul s-a vindecat deja, inainte sa apuce drenarea completa a secretiilor din spate, asa ca interventia trebuie facuta acum. se redeschide timpanul, se fixeaza tuburile, de lunga durata, aprox.1 an, timp in care secretiile se vor drena singure la fiecare episod. asta este solutia acum, pt stefan. totul va merge struna, cred asta.
raluca este optimista ca va trece totul cu bine, incearca sa fie si puternica pt stefan, cum ar putea fi altfel?

sa ne rugam maine dimineata, sa le tinem pumnii sa iasa totul ok si sa fie bine cat mai repede, sa aiba acasa sarbatori linistite si cu sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mersi lizzy..29 implinesc imediat...mi-ai dat mult oricum fata de alte persoane

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Andra!

Raluca ce pentru Stefan sa se faca bine si pentru bine sa ai speranta si putere sa treci si peste asta. DD sa va ajute.

Eu .... mai vin eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lizzy

offff :((
acuma vin cu mesajul mai...

ei, hai sa ne adunam energiile pozitive, toate, pt maine dimineata

am vorbit acum cu raluca_u, este in continuare la budimex, in asteptarea operatiei de... maine dimineata...
timpanul s-a vindecat deja, inainte sa apuce drenarea completa a secretiilor din spate, asa ca interventia trebuie facuta acum. se redeschide timpanul, se fixeaza tuburile, de lunga durata, aprox.1 an, timp in care secretiile se vor drena singure la fiecare episod. asta este solutia acum, pt stefan. totul va merge struna, cred asta.
raluca este optimista ca va trece totul cu bine, incearca sa fie si puternica pt stefan, cum ar putea fi altfel?

sa ne rugam maine dimineata, sa le tinem pumnii sa iasa totul ok si sa fie bine cat mai repede, sa aiba acasa sarbatori linistite si cu sanatate...

…I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way?
Maybe one day, can it really be that simple?!
To shower you in unconditional love, not leave you to flounder,
But inspire you to test the waters of this alien land…
(‘Open Your Eyes’ - T.Granell)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Doamne ajuta ca operatia sa mearga cat mai usor pentru stefan, sa isi revina repede, sa fi sanatos si sa se poata bucura toata familia de sarbatorile de iarna.
raluca, tinem pumnii si ne rugam pentru voi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

pt Stefan si Raluca!

Doamne ajuta sa fie totul bine!

minunea mea
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php?gamePlayed=0" target="_blank">pt inimioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

pentru Stefan si Raluca

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Mihnea Octavian!

La multi ani, Celeste Maria!
La multi ani, Ana!
La multi ani, Tudor Alexandru !

Va ofer o si o "maslina"... si ma duc la treburi.... Petrecerea si dansul.... nu mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Chinico!

Sa cresti mare si frumoasa , si sa te bucuri de Beoaca si de piromanu'. Te pupam tare, tare.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput