La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Ingrid!

La multi ani Calin!

La multi ani Stefy!

La multi ani Andrei!

La multi ani Dragos!

La multi ani Andra!

si nu in ultimul rand:

La multi ani Lacramioara!

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lavinia, multamim de poveste. Ma bucur c-ati scapat asa usor.
Deci.. pan la urma ati facut nani impreuna . Posibil sa fi fost.. si colegei mele i-a iesit testul pozitiv.

Lacramioara, imi pare rau ca nu v-a iesit petrecerea asa cum va doreati. Poate scoti azi parleala! Macar ii fara soacra.. sau?

Si mie mi-e dor sa mai vad fetitele frumoase ale Mamaanei! Helllllou?! Canada, receptionat?

Ziggy, felicitari pt bb2!

petrean! Bine ati venit la fulguleti!

Roxanica, ce s-a intamplat cu alaptatul? Trece David printr-o perioada mai agitata? Hai, mai zi-ne de Maria!

Citat:
citat din mesajul lui lizzy
zau de-mi pasa ca nu se iubesc non-stop ca-n filme... se cearta, se impaca, se paruiesc, se iubesc...

Ayeee!
La noi este o cvasi-vesnica galagie.. cand nu urla amandoi ceva, orice.. jucand fotbal in acelasi timp.. cand se joaca linistiti cu foarfecile.. taind cine stie ce.. cand cate unul ii ia celuilalt jucaria numai de-al naibii.. cand cel mare il incita pe cel mic la prostii.. sau il paraste fericit . Da au si momente asa faine de pura complicitate.. aseara s-au jucat de-a scoala.. il invatata M pe G literele.. si "scriau" in tandem literele pe tabla. I-o iesit si lui G un fel de A de tipar.. poci acu zice ca G stie-a scrie???

Go Stefan, go!

Raluca, ne gandim la voi.

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cati sarbatoriti am ratat... le urez cu intarziere, fara sa mai nominalizez LA MULTI ANI!! Plus pentru Nicolete si Nicusori...
Raluca, ma gandesc la voi... multa energie pozitiva din Cluj
Si cu asta basta.. tot nu am apucat sa citesc tot... dar revin in forta saptamana viitoare.
Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Lizzy, sigur am vazut undeva poneiul albastru. In Diverta il gasesti cred sau la Carf. Oricum daca/l vad io te sun si/l iau.

La Multi Ani, Chinico!
La Multi Ani, Lacramioara! Hai, azi bem? Sunteti mai bine?

Mamaana, vazut poze! Deci io nu ma satur sa le vad sunt ca doua papusi cu fatzuca de portelan! Si stii ca nu le deosebesc, da?

Raluca, sanatate lui Stefan si multa putere tie.

Pun poze cu Garga de luna asta, cam multe,va uitati si voi pe sarite.http://picasaweb.google.com/kikineata/3AniSi1Luna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Lacramioara!!!
.
La multi ani Octavian, Celeste, Andra, Ana si Tudor!!!.
.
Raluca, Doamne ajuta, tin pumnii!!!
.
Bine ai venit petrean! vazut poze cu bebeii...doamne ce pofta-mi faci de inca un bebe mic!!!
.
Kiki, factimp sa vad pozele

am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!
sanatate si buna pace in familie! azi nu pot mai mult, is in mare fuga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

din motive de lipsa anestezist necesar pt operatia lui stefan, aceasta s-a amanat pt maine dimineata

si maine trimitem energie pozitiva, raluca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Va astept la CAPITOL NOU

Mergi la inceput