La multi ani! Fulguleti de nov-dec 2006 (224)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, am uitat sa va multumesc pentru urari....

Urez si eu La multi ani! sarbatoritilor ce au fost si vor veni...

Andrei Daniel
Calin Ioan
Marani

Erica
Andrei Nicolas
Dragos
chinico

La multi ani, celor ce poarta numele Sf. Nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Iaca de Sf. Nicolae tuturor sarbatoritilor!
Cu mine in frunte, ca mi-s si io o Nicoleta... Dau de beut , asa ca poftiti la placinta cu mere, vafe cu vanilie si vin fiert!!!
Chinico
Marani
.
fulguleata Erica!!!
.
Lacramioara, pare rau ca nu a iesit asa cum ai vrut, dar o sa fie si aniversari mult mult mai fericite, sunt convinsa
Noi ne pregatim de plimbare...la vot si la targul de la Muzeul taranului!
Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Buna fetelor..va citesc de ceva timp, si acum mi-am facut curaj sa intru..sunt si eu mamica de baietel de decembrie 2006, si de gemeni din 2009..mai exact Andrei Luca, 15.12.2006.
Citeam in urma parca la raluca..ca are probleme cu baietelul cu otitele..si Andrei al meu a facut 3 otite pana acum...2 cu ruptura de timpan..care s=a rezolvat cu medicatie...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Dragelor, scriu cu greu, de pe un Itouch, un gadget conectat prin wireless, dar n-are tastatura, ci niste litere minuscule :-) de atins cu degetele. Sa va explic, in mod stupid, am conexiune pe laptop si pc, dar din cauza alora de la net nu mi se incarca paginile, mor citind loading page si ... Nimic...

Era important si urgent sa intreb urmatoarele :))))

de unde cumpar ponei albastru din my little poney??

Il cheama rainbow dash si il cautam prin casa de 2 zile!!! L-a visat ieri, a fost asa realist visul ca-mi zice non stop ca l-a avut in palma, deci trebuie sa-l gaseasca, nu renunta. I-am explicat ca nu l-am avut niciodata, I-am propus sa-I scriem mosului, etc, degeaba..
"Mah cucubeu ACUM!! Unde cucubeeeeuuuu?! Of-of, vai mine... Cucubeu nuuuu..."

astea fiind zise, ieri am cautat in metro si auchan, nimic. Deseara sper sa ajung in selgros si real... M-am uitat cu chiu cu vai pe net, de pe itouch-ul asta, am gasit dar nu stiu daca imi trimit aia fix ce vreau, si costa transportul destul de mult si n-am garantia ca vine ceva...

Daca ati vazut undeva, oriunde, dati un semn, va rog!

Va rog, daca ati vazut undeva anume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

poze de Mos Nicolae

sarbatoritilor, trecuti si viitori ... nu reusesc deloc sa revin in forta pe forum.
pup.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Intrasem sa ma plang ca avem mari probleme cu alaptatul, ca David e tare agresiv si schimbat, da' nu mai zic nimic, am citit de Stefan al Ralucai si-mi pare atat de rau, offffffff, Raluca, draga de tine, cum sa gresesti tu?? Esti o mama atat de iubitoare, te daruiesti total copiilor tai, cum sa fie asta o greseala?? Din pacate partea asta cu bolile n-o putem evita si nu tine de noi, de mame..Io ma rog pentru sanatatea voastra, Doamne ajuta. Ce greu trebuie sa-ti fie, si tie si Adinutei, Doamne cat e de greu !!!!!

La multi ani tuturor fulguletilor si minunatelor sarbatorite !

Donia, tot vreau sa-ti multumesc pentru sugestiile de cadouri, esti atenta si dragutza, asa cum te cunosc Si mai vreau sa-ti multumesc pentru postarea aia incurajatoare adresata Lacramioarei
Of, fetelor, tot incerc sa-mi spun ca perioada asta din viata puilor mei e atat de speciala, ca daca n-o savurez acum nu se va mai intoarce si-mi va fi tare dor de ei asa cum sunt acum, plangaciosi, mofturosi, bataushi, veseli, nemancaciosi, si ma trezesc dimineata propunanadu-mi sa am si mai multa putere si mai multa rabdare pentru copiii MEI, dar uneori nu-mi iese, si atat de tare ma intristeaza

editez sa-i spun Laviniei, ca-mi curgeau lacrimile-n barba citind cum a intrat Mihaita in sala cu halatelul ala taiat in spate, si ca tare, tare ma bucur ca acum e totul bine

si sa-i spun Laurei ca are un baietel rapitor de frumos, cu genele alea rimelate, e superb, sa fii fericita , Laura !!!
Roxana, mamica lui David (20 noiembrie 2006 ) si a Mariei ( 2 octombrie 2009)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura - ce dragalas e Dani cum isi face el ghetutele! si ce bucurie emana cand a gasit dulciurile ... draguta multi si sper sa revii cu forte proaspete(poate sarbatorile iti vor creea o stare de mai bine).
Roxanica - m-am uitat la pozici ... Maria e o adevarata domnisoara in rochita si am vazut-o si zambind !

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru urari si de asemenea urez si eu din suflet LA MULTI ANI cu sanatate si noroc tuturor fulguletilor sarbatoriti si tuturor Nicolailor si nicoletelor.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Buna fetelor..va citesc de ceva timp, si acum mi-am facut curaj sa intru..sunt si eu mamica de baietel de decembrie 2006, si de gemeni din 2009..mai exact Andrei Luca, 15.12.2006.
Citeam in urma parca la raluca..ca are probleme cu baietelul cu otitele..si Andrei al meu a facut 3 otite pana acum...2 cu ruptura de timpan..care s=a rezolvat cu medicatie...

Andrei Luca -15.12.2006

well-well mai bine mai tarziu decat niciodata!
bine ai venit!
wow, fulgulet plus gemeni de 2009!! felicitari si stima, doamna viitoare soacra cu 3 nurori !

sa indraznesc sa cer poze si 2-3 povesti despre copii?! ca la ce bizi esti probabil... hmmm, pot doar sa sper

mai stiu eu fete care citesc din umbra... (aviz celor 2 daniele dragi mie, se stiu ele care )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Multumesc de primire...
oze.din cate stiu eu am la semnatura...sau nu sunt active?tot acolo am si povestea nasterii...
Andrei e la gradinita, si asta imi usureaza si mie munca...ca am ceva timp de gemeni si de casa. Nu e usor cu 3 copii..insa e frumos. E un copil..ca toti de varsta lui..cu "mare personalitate"...foarte indragostit de gradi si de doamna educatoare...
gemenii..sunt foarte cuminti..contrar cum a fost Andrei..nush ce ma faceam dc aveam 2 copii rai ca eldar e bine ca nu-i am. Revin cu povesti

Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput