Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(9)
Raspunsuri - Pagina 6
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carinablanca Buna dimi, Cred ca am rezolvat problema cu pozele si se vad acum. Sper. Daca nu mai incerc. de scumpete de fetita (31.08.2009) POZE |
Carina, nu se vad pozele. Trebuie sa faci albumul public pentru a se vedea sau sa trimiti invitatie pe mailul comun.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
angelli spune:
Raluk chiar ieri ma gandeam la tine, voiam sa te intreb ceva oricum am uitat.
Uite eu sunt fix in aceeasi situatie ca tine, draga mica, sa stii ca nu esti singura, si la mine dureaza un alaptat ore intregi si somn ioc.
RFeflux are si Nicholas, uda tot in jur, asa cum a avut si Andreas plus probleme cu somnul de noapte plans din jumade juma de ora, credeam ca la al doilea copil va fi mai usor.
Stii ceva? Nu e anormal si trece! Eu macardin tot stresul acesta eu am slabit,tot e ceva.
Hang on in there, wrapul e foarte bun, eu am sling si e frumos,ai sa vezi mai un pic si te vei putea bucura mai tare de micutul tau
Te pup
La noi iar e Andreas cu otita,febra iar sta pe capul meu
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
http://community.webshots.com/album/575519363TPyKrz?vhost=community
NelaM spune:
Servus fetele.
Ce faceti?
Noi suntem bine, n-am facut temperatura, all ok cu noi. Multumesc lui Dumnezeu... oricum eram si noi pregatiti cu paracetamol lichid din acelea, pentru orice eventualitate. Bine ca nu a trebuit sa il folosim. Iulika, cum e Brucu?
Acum asteptam un pic sa mai treaca timpul sa ii fac Anei baita. Acum sta n bouncer langa mine si se uita crucis la maini. I-am pus si vibratiile, sper sa le guste, ca pana maiieri plangea de mama focului cand avem vreo tentativa.
V-am mai citit, mai ales la alaptat, dar trebuie sa mai fac un sceening sa pot raspunde si eu ca lumea.
Imi aduc aminte cu durere in suflet de doua postari: cel al Ralukai si cel al Claudiei in care zicea ca se teme de mastita.
Nu le-am mai vazut pe Luto si pe Maria. Si n-am mai vazut-o nici pe Aida demulticel. Fetele, sunteti bine?
Imediat mergem la baita.
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Dana15 spune:
Hai ca intre timp am schimbat 2 scutece, am papat, am regurgitat (ufff..abia astept sa scapam de asta) si acum dormiteaza..fac patul (am avansat deja..reusesc sa fac si treaba asta) si ne aventuram iar pe afara
Liliacule m-am dusat, da..am vrut sa prestez si eu epilat cu crema, dar am zis sa nu-mi fortez norocul (desi, se pare ca aveam timp);
stii, medicul de familie ne-a spus ca nu sunt obligatorii acele vaccinuri, dar ea le recomanda..am inceput sa ma documentez si se pare ca nu-i musai sa le faci pe toate la 2 luni..cel pt pneumococ se poate face si la 6-7 luni (sau, mai logic pt mintea mea..cand intra in colectivitate!); este clar ca nu ne vom lasa "dirijati" de dorintele ei..ne vom interesa si o vom informa ce am decis! fara sa ne simtim datori sa oferim o justificare!
Ideea este ca probabil medicul de familie primeste o anumita suma de bani de la firmele carora le promoveaza vaccinurile (ma gandesc ca din 700ron, vreo 200 ii revin ei)...din acest motiv sunt ei atata de agresivi si dornici sa ne intepe copilasii;
Luthien sa-ti zic o treaba: Ana are funduletul curat ca-n palma! numa' bun de pupacit.. dupa ce-l stergem; in timpul zilei o schimb la fiecare scancet pe care eu l-am reperat ca fiind de scutecel murdar..si la fiecare partz care mie mi se pare umed (si adesea se intampla sa nu gasesc decat un firicel de cacacel, dar tot o schimb); noaptea, in schimb, ...ufff, dulce-i somnul! si daca vad ca pe ea nu o deranjeaza un eventual caca, o las asa..si dormim toti trei linistiti! sper sa nu gresesc prea mult si sa ne faca vreo "surpriza";
apropo de creme...noi folosim Weleda; cred ca este tare buna, din moment ce nu avem probleme; dar nu o dau de fiecare data..doar de 2-3 ori pe zi...concluzia este ca avem gene bune in ceea ce priveste pielicica!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
liliac1 spune:
Carina Si eu tot acelasi raspuns il primesc...ca n-ai niciun album public. Mai incearca...
Nu de alta dar asa imi place sa va admir bebelusii, de numa-numa...si dup-ai ma duc frumusel si-l admir si pe-al meu "live" si apoi il adulmec.
angelli Ce comori ai si tu acolo...iar tu, mami, esti radianta si frumoasa foc! Ti-ai revenit extrem de repede si de frumos. Felicitari!!
Nela Neata de la noi si pupam Ana-margelata dar si pe mami a ei!! Ce-ati mai intreprins azi??? ma fascineaza povestile tale
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
angelli spune:
liliac eu rad cu lacrimi de textele fetitei, sa-ti traiasca e super amuzanta.multumesc de aprecieri, pozele sunt facute in unica zi in care m-am machiat si am iesit din costumul de vaca lola(ca sa merg la doctor of course)
Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)
http://community.webshots.com/album/575519363TPyKrz?vhost=community
Dana15 spune:
Nela ma gandeam la voi acum de dimineata...se observa vreo ameliorarea la Ana cu ceaiul de chimen?
ma bucur tare ca nu ati facut febra!
Angelli cum te descurci cu slingul? astazi vine si al nostru;
Thank God I'm a woman!
carinablanca spune:
Daca nici acum nu se vede nu mai stiu ce sa fac.
Am facut public albumul si mie imi da ca pot sa le vad cgiar fara sa bag parola.
Ce ziceti? Se vede acum?
de scumpete de fetita (31.08.2009)
POZE
moni_iulia spune:
Salutare si de la noi!
Ne-am trezit cam maraiti si nu prea ne lasam impacati decat tinuti in brate.Cred ca ne doare tare burtica si din cand in cand mai scapam cate un part cu mari chinuri.Toata noaptea am 'calcat pe broaste" dar, am stat in patut linistiti n-am avut nevoie de asistenta.
La multe lunite si multi ani pt:
Karina Ioana de ninny
Sophie Amelie de andraiulia
Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze
Dana15 spune:
se vede carina!!! ce scumpete de fetita aveti voi!!!
si daca tot sunt la capitolul admirat...Angelli eu pana acum nu cred ca te-am vazut..pe tine sau feciori..tii, mami ce draguta esti! cu ochisori din categoria "de neuitat"..si Andreas la fel! iar Nicholas este un scump in poza 7, cand zambeste in somn!
Thank God I'm a woman!