Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata si aburinda cu lapte de soia - ca doar e post

Laurici - pup Theea frumusica si istetica!ce tarziu bantuiai pe aici aseara...

Grati - fa-te-ncoa' sa te certe si pe cine cineva...pe langa cenusa poti sa-ti pui si niste smoala, fulgi si sa dai o plimbare prin Piata Universitatii(vorba Alinei)...esti de groaza...nu-l supara pe DD...ai doi copii minunati, iar Ozi e exceptionala, iar tu esti nemultumita mereu...uuuufff asta cred ca-i defect profesional...socrii mei cand a terminat Horia faculta si a avut media de licenta 9.33 l-au intrebat dezamagiti...nu se putea 10?...prilej cu care a explodat si al meu sot si le-a zis ca l-au terorizat cu comparatii si nemultumiri toata copilaria si l-au facut sa fie complexat din acest motiv...

Mary - cum mai esti?

Miri - welcome back! Ma bucur ca v-ati simtit bine! Uite eu sunt un exemplar pe care nu l-a impresionat NY...a fost ok, interesant, dar nu am scos acel WOW la care ma asteptam...

Si acum despre noi - ziua de ieri cu noua bona a fost foarte buna...Stef se simte minunat cu ea, a plecat afara facand Pa , n-a plans deloc, a papat, a dormit, a ras, s-a jucat...m-au si sunat prietene de-ale mele cu care s-au intalnit in parc sa-mi spuna sa stau linistita ca e ok, grijulie, amuzanta...sper sa raman incantata.
Drept urmare ieri am spalat o groaza, am facut curat, mi-am facut pedichiura, m-am vopsit si m-am tuns, iar viata incepe sa para putin mai roz

Ana a plecat la gradi cu nasul usor infundat si sper sa nu raceasca mai rau, iar Stef acum s-a trezit...tre sa fac bagaje ca azi plecam la mama

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura ce ma bucur ca ai scris chiar aseara ma gandeam la voi si uite ca telepatia a functionat. imi pare rau de bubitele Theei Maiia, eu zic sa mertgeti de acum la dermato.

Miri, asa zicea si sotul meu, nu i-ar placea sa locuiasca in state. dar bine ca v-ati intors acasa sanatosi dupa o aventura de neuitat. ma bag la poze

Grati, las-o mai usor. este pacat sa pierzi pe drum asa un copil deosebit. pupici Ozanei, spune-i ca este o fetita deosebita.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 20+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

FETELOR, sunt de-a dreptul socata o colega de-a mea, insarcinata cu gemeni, luna a 7-a, a mers miercuri la controlul de rutina lunar. Luni si marti s-a cam plans ca o doare burta, ca nu mai poate. la eco i-a spus ca i s-a deschis colul si ...stupoare, baietelul nu are stomac!! CUM SE POATE ASA CEVA? pana la 7 luni nu a vazut nimeni la eco ca nu are stomac? saracuta de ea, dupa ce ca era stresata ca v-a naste mai devreme acum ii spune ca are un copil si malformatie.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 20+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Grati si eu sunt exagerata cand e vorba de scoala lui Bogdan dar tu ma iei cu mult , zau.
Pui mult prea multa presiune pe umerii Ozanei si asta nu este chiar productiv. Lasa "lesa" mai lunga, da-i credit ca stie deja care este interesul ei in legatura cu scoala.
Si exista domenii in care ei muncesc de drag , cu pasiune si altele in care o fac ca asa trebuie. Daca vei continua sa o presezi cu matematica va putea dezvolta o reactie contrara celei asteptate de tine.

Al meu incepe sa faca pasiune pentru romana, are talent, e mereu laudat de doamna. La matematica munceste ca trebuie dar imi este clar ca nu v-a fi un matematician de mare clasa spre disperarea lui taica-su. Desi ieri a facut foarte bine la concursul de matematica stiu sigur ca nu este pasionat.

Scuze, nu vreau sa te superi.
Dar Ozana este un copil destept care se va descurca in viata sigur. Nu e nevoie sa fie as in toate. Mai ales nu e nevoie sa o presezi. E un copil bun, constient de importanta scolii.

Elle am admirat cochetica, chiar dulce, dulce

Mary nu te mai gandii la dezastre, ce a patit colega nu trebuie sa te afecteze. Se poate sa nu se vada una alta la eco dar sunt cazuri extrem de rare.

Nati ma bucur ca ai gasit bona

Laura ce vorbareata ai tu acolo

Am uitat cui mai vroiam sa raspund

Miri bine ai revenit, ma bucur ca v-a placut concediul.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Miri - foarte frumoase pozele, iar tu arati foarte bine...

Laurici - pacatoase rau bubitele...poate e totusi o alergie trecatoare...pup si sanatate multa!

Hmmm...Stefanitza mea e bolnavioara...sper sa nu se agraveze lucrurile

Mergi la inceput

Mai ...mor de nervi...deja incep nemultumirile cu doamna asta...e f ok cu Stef, DAR nu se leaga nimic nimic altceva de mana ei...n-ar pune mana sa spele un vas , sa puna vase la loc, sa faca ceva de la ea initiativa...ori eu fac cu nervii in conditiile astea...nici nu stiu cum sa abordez subiectul desi eu inainte de a o chema i-am precizat ca am nevoie de cineva care sa ma ajute la ce e nevoie...fara sa-i spun ca e nevoie, ca doar se vede..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt un car de nervi. Andrei iar nu mananca nimic la pranz. Dimineata bea 250 lapte cu cereale. Bun, dar la pranz se culca cu stomacul gol!. Cand se trezeste mai ciuguleste putin fruct, sau un suc, o prajitura, o placinta...nu orice...seara hai sa zic mananca, dar oricum putin. Nu stiu ce sa mai fac. A avut o perioada mai bunicica, nu stralucita cand am inceput uleiul de peste. Acum, desi il ia in continuare a scazut din nou apetitul. Antigenul ala de giardia nu am cum sa i-l fac sa aflu totusi daca nu e giardia ...ce naiba sa fac???

Natalia, asa-s "doamnele" nu prea pun mana. Poate ar fi mai bine sa gasesti una mai putin doamna doar pt menaj si sa ai tu timp de fete.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Miri bine ai revenit. Chiar daca nu te-a impresionat tara tuturor posibilitatilor, e bine ca ai avut o vacanta si ai iesit din rutina zilnica. Nici eu nu am nici o atractie pt tara asta, chit ca poate vorbesc aiurea ca nu am ajuns acolo. Dar daca as avea finante de calatorii as vrea sa bat Europa in lung si-n lat si ca extravaganta m-ar tenta Asia.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

LauraI, eu ziceam ca am primit Zyrtec pt bronsiolita, nu pt bubite. De fapt, imi aduc aminte ca i-a prescris si lui Marc cand i s-a declansat DA, pe la 3 luni, dar era o forma usoara si nu i-am dat nici lui. Acum, pt bubite multe si rele nu stiu ce sa zic, o fi bun, dar eu am preferat sa nu le dau.
Ma refeream la postul Lalei20 care zicea ca Bia primeste la fiecare raceala, ceea ce mi se pare aiurea rau.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello

sunt iara cheauna .. culcat la 3 si sculat la 9 .. bolboroseli de burtica si chirceli la greu .. sotu' m-a sunat sa nu mai las cupilu sa doarma ca e cheaun si in plus il doare si in gat .. off

miri bine ati revenit. ma bucur ca a fost bine la ny dar imi pare rau ptr jetlagul lui sacha .. ati vazut locuri frumoase, v-ati deconectat si odihnit. ce rau imi pare ca nu mi-a dat prin cap sa-ti spun de o rochita de la macys .. i-am luat o gramada de lucruri de acolo evei ..

nati sanatate multa lui stefi. ce a patit? cu "doamna" .. ar fi bine sa-i spui clar in fata ce iti doresti.

grati ozi este extraordinara! desteapta si frumoasa .. tu esti mult prea exigenta cu ea .. prin ce ii spui, nu faci decat sa-i scazi increderea in ea, se simte jenata si se simte prost in fata ta .. cred ca ar fi bine sa-i acorzi mai mult credit desi mai greseste uneori ..

roli of of .. dar ce o avea andreiutzul tau de nu vrea papa?? sper sa-si revina curand. pupici

vera palariuta!!! numai ca a ei e alba .. tare frumoasa e iulika ta!

nemary of .. nu pot sa cred asa ceva .. e incredibil. din pacate doctorii mai fac si greseli .. stiu si eu de un caz, s-a nascut fara abdomen si i-au facut un sac special unde i-au bagat matele .. Doamne fereste de asa ceva!

laurici ce vorbareata este thea .. o pup dulce!

si eva spune ff multe cuvinte, face propozitii, mai zice si versuri din cantecele .. "nu dica de bau-bau" nu mi-e frica de bau bau, "titita totoc" fetita cat un ghemotoc, "bacu bacu bubacu tititele curca" bacu bacu s-a incurcat bumbacul, fetele descurca .. ma minunez de ea in fiecare zi ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput