Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Lala20 in sfarsit pot sa spun si eu ceva: esti pe drumul cel bun! Cand vei avea alaturi un barbat adevarat care sa te iubeasca si mai ales sa te aprecieze vei scutura umerii numai la amintirea cosmarului in care te-ai complacut...stiu ca dependenta este grea si de aceea nici nu am intervenit inainte. Nu renunta la facultate, fa un master (daca facultatea este particulara fa un efort si fa masterul la stat! altfel iti recomand IDD la ASE, Universitate...), angajeaza-te in firme care te intereseaza chiar daca pt inceput pe un post din afara sferei de interes (esti frumoasa, descurcareata, ai un atuu ca studiezi...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mary nu te speria dar cred ca contezi pe un ajutor, din partea mamei tale cel mai probabil, asa-i?

elle stiu cum e cu mutre suparate, si eu cu mama mai am show uri dar asta e, tb sa facem compromisuri, singure chiar nu ne putem descurca cu doi copii. te inteleg perfect in tot ce ai p[ovestit, la tine este absolut admirabil si totodata mai greu ca mai si alaptezi
noi mai chemam o fata sa ne ajute, iar uneori ii lasam pe copii cu mama si cu fata asta, sau cu sor mea, iar noi iesim ca altfel as lua o razna, cat sunt acasa sunt 100% dupa fundul lor si ar tb sa ma clonez ca adesea au nevoie de mine amandoi in acelasi timp
mama sta cam 7-9 ore pe zi cu noi, in rest ne decurcam singuri, de multe ori raman eu singura cu ei si e extrem de greu,uf

apropo, face treaba buna sotul tau cu pizzeria, cel putin pt mine pastele alea foodmania sunt de vis.hihi, insa acum sunt la dieta, cel mult allarabiata o sa serevesc.
de monti intrebam ca sa vad daca mai sunt adepte pe aici, ca eu am imbratisat totalmente acest stil; alimentar, recomand cartea 'mananc, slabesc si ma mentin'

roli, pana la urma cum e, e mai usor acum la aproape doi anisori ai lui andrei decat cand era mic ca ai nostri?

Mergi la inceput

alina please, in plimbarea ta la dragon spune mi te rog daca vezi patuturi masina pt baieti, genul; acesta http://www.casutacopiilor.ro/Mobilier_pentru_copii/pat_masinuta_FORMULA_1_RED/id-a7f8536895ecadc1e050030135b9f3d2.html

http://www. b e s t k i d s.ro/p-1382-pat-sleepcar.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hei mamici de clopo, ce facem pe a 2-a pagina?????

cam slaba activitatea... sunteti pe afara cred cu micutii...

Lala_20, felicitari pt prima infatisare, un pas greu dar important. Abia astept sa te vad libera si sa rupi legaturile cu un trecut care ti-a adus atatea suparari si teama.

Elle, cand sunt bebitii mici iar timpul unei mamici este fff comprimat, cred ca toate trecem prin faza "ma simt grasa, urata si murdara". Eu stiu sigur ca am trecut prin ea si nu eram singura zuza care simtea asa. Dar cel mai important e sa te gandesti la viitor, vei depasi momentele mai grele, fetele vor creste si va fi din ce in ce mai usor. Te pup ca sa iti insuflu curaj, si incearca sa te odihnesti si ziua putin, epuizarea te face sa plangi si sa vezi totul in negru! Ai doua fetite minunate, frumoase si sanatoase pe care le vei face mari cat ai clipi :-)

Mergi la inceput

HELLO!!! Nu serveste nimeni cafelutza macar la pranz???

Mergi la inceput

stankuta am vazut si eu pozele voastre din sept, mi era dor sa vad fatuca dulceticii de sofia!

cat timp stati cu copiii afara pe vremea asta?
elle tu o scoti pe anna?

cat despre palmute, nici eu nu sunt adepta, si poate de aceea milan este total nonviolent, insa mi e teama de mom cand va vedea aceste gesturi la gradi(la alti copii,nu si din partea educatoarelor, sper)

Mergi la inceput

Diana m-am intalnit azi in parc cu Sofiuca si bona! Era tare fericita ca se joaca impreuna cu copiii...

Mergi la inceput

grati e decof? daca da, merci asa zice monti si azi m am conformat, am facut un espresso decof

Mergi la inceput

Ema eu nu-l scot decat in weekend pe Tudor din lipsa de timp...azi mi-am facut loc insa si a stat de la 10.15 la 12.30...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Lala 20 felicitari pt prima infatisare, incetul cu incetul totul se va sterge ca un vis urat.

Mda si eu am remarcat ca ritmul a scazut simtitor. Multe mamici probabil ca au inceput deja lucrul. Inaint de abia apucam sa raspund acum daca es umple o pagina, doua pe zi.

Nu stiu daca v-am spus, Vlad al meu iar are un episod de DA. Zau daca pot depista de la ce i-au aparut bubitele. Daca acum 3 sapt suspectam antibioticul, acum nu mai am de ce sa ma leg. In fine, din nou ii dau Zyrtec (un antihistaminic), desi e a doua oara in decurs de 1 luna. Nu stiu daca fac bine sa ii dau asa de des, are o gramada de efecte adverse, insa dupa o saptamana de chin, vazand ca se umple de bube si ca se scarpina pana la sange, i-l dau din nou. Deja se vad efectele. Off, blonzii astia, ca sensibili mai sunt. Nu mai stiu care mamica are acelesi pb. O sa incep sa ii spal hainele separat cu detergent de bebe, sotul zicea ca poate o fi de la aia, pt ca in alimentatie nu i-am introdus nimic nou si nici nu am schimbat mediul. In fine sper sa se termine odata.

Mergi la inceput