Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (241)
Raspunsuri - Pagina 3

codrutaa spune:
Am vazut si eu fotografii minunate cu clopotei si fratiori de clopotei: Robert, Daria, Dudu si Ozi, Marc si Andrei , Vlad si Iulia , Andrei si Bogdan
Si , din pacate, am mai vazut ca sunt si clopotei bolnaviori. Le doresc sa se refaca repede, repede, iar mamicilor sa aiba muulta rabdare!

Ellenuta spune:
am zis ca nu mai ma plang dar sunt cu moralul la pamant .. ma simt ca o tzatza umblatoare, de spalat pe cap daca apuc o data pe saptamana. abia apuc sa fac un dus in fuga in fiecare zi .. sunt neepilata de acum 6 saptamani .. ce sa mai spun de manichuira, pedichura .. vopsit par .. vise taica vise ..
ma simt ca o casnica din aia grasa, urata si obosita care in afara de schimbat si spalat kk si de stat cu sanii pe afara nu mai stie nimic .. sunt plina de vergeturi, sanii ii am cat casa poporului creierul parca mi-a intrat in pauza .. nu mai am timp de absolut nimic ...
as vrea sa mai ies si eu la un film, la o cafea cu o prietena .. cateva ore sa respir .. din pacate nu se poate .. simt ca mor incet dar sigur ..
sotzu' e ocupat pana peste cap .. are zile .. de fapt nopti cand ajunge si pe la 2-3 .. si dimineata o ia de la cap. ce sa mai ma plang si lui .. il mai incarc si cu problemele mele?
noaptea stau si plang si bocesc cu orele ca nu vad iesire din cercul asta .. cel putin ptr urmatorii 2 ani .. no way .. soacra-mea e si ea botoasa iara, vorbeste taios ... cred ca s-a saturat si ea de facut aceleasi lucruri in fiecare zi. tipa la eva ca nebuna .. o face in toate felurile, o mai pocneste .. iar eu .. deh nu pot sa spun nimic .. caci de-si ia catrafusele si pleaca, raman in pom si pomul in aer .. si eu mai tip la eva, ii mai dau la pampers dar parca ea prea exagereaza. oricum si eva are un talent extraordinar de a-ti pune creierii pe moate ..
imi cer scuze dar trebuia sa ma descarc undeva ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

roli25 spune:
Ellenuta, pune lapte la congelator si apeleaza la mama ta pt un pic de ajutor si iesi o ora cu o prietena sa te deconectezi.
Cat despre sot, bine ca are de lucru in perioada asta grea...gandeste-te ca ar fi mai rau sa stea acasa si sa aveti pb. cu banii.
Cu soacra nu-i ok sa-si verse nervii pe Eva. Una e sa-i dai tu la fund, alta e sa-i dea altcineva decat parintii. Aici tb sa faci ceva. mami si fetele.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

alina023 spune:
Elle, nu va fi la fel de greu cum este acum! Acum bebelina cea mica te stoarce de energie cu faptul ca nu doarme noaptea. Cand vei fi ceva mai odihnita vei vedea viata cu alti ochi! Apoi Eva este nazdravana, dar cu cat va creste cu atat se va mai cuminti! O vei da la gradinita...vei avea mai mult timp!
Sotul e bine ca este ocupat! Inseamna ca face in asa fel incat sa aveti stabilitate financiara! Gandeste-te ce ar insemna ca in acest moment sa mai ai si grija lipsurilor de ordin material.
Elle, nu traiesti o tragedie, traiesti o viata de proaspata mamica ce incet incet se acomodeaza cu doi pui mici. Acum isi face simtita prezenta si depresia post partum... Incearca sa o constientizezi si sa o tii in frau.
Iar despre plans...hehe...cat am bocit si eu dupa nasteri!!! Dar nici prea mult plans nu face bine, ca nu te mai opresti si vezi viata numai in negru!
Elle, drrrrrrepti si peptu-n fata!!! Esti o mami depresata si obosita. Vei slabi, te vei rasfata...doar mai ai putina rabdare...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!

Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roli25 Ellenuta, pune lapte la congelator si apeleaza la mama ta pt un pic de ajutor si iesi o ora cu o prietena sa te deconectezi. Cat despre sot, bine ca are de lucru in perioada asta grea...gandeste-te ca ar fi mai rau sa stea acasa si sa aveti pb. cu banii. Cu soacra nu-i ok sa-si verse nervii pe Eva. Una e sa-i dai tu la fund, alta e sa-i dea altcineva decat parintii. Aici tb sa faci ceva. ![]() Roli mami de Andrei ![]() ![]() www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Ascult-o pe Roli

Eu una daca ar da soacra sau chiar mama in baieti as exploda, as face urat si daca ar da husband-ul

Nici nu pot sa imi imaginez scenariul...
O zi excelenta !
Lala.

Poze
Design blog

alina023 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Ascult-o pe Roli ![]() Eu una daca ar da soacra sau chiar mama in baieti as exploda, as face urat si daca ar da husband-ul ![]() Nici nu pot sa imi imaginez scenariul... O zi excelenta ! Lala. ![]() ![]() Poze Design blog |
Desi poate parea o instigare la cearta cu soacra (nu este! incearca sa tratezi cu ea diplomatic) subscriu si eu! Multe certuri le-am avut cu sotul pt ca tipa la copii...dar sa-i loveasca!!!

Alina, mami de Ana Antonia

Ana, minunea mea iubita

Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Ellenuta spune:
roli, lala, alinus multumesc!
voi incerca sa fac asa ca altfel ma duc cu capu'. si eu simt ca iau foc cand vad ca ii da la fund .. dar scrasnesc din dinti si tac .. stiu ca abia ce am nascut si ca lucrurile asa vor sta o perioada dar mi-e greu .. stiu ca vor veni si vremuri bune si le astept cu sufletul la gura.
pe sotz il inteleg si chiar nu-i cer nimic momentan .. caci se zbate tare pe vremurile astea de kko .. in timp, se vor aseza lucrurile si la el si o sa fie bine, sunt sigura!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

godzila spune:
Elle, chiar daca instinctiv sti asta iti spun ca tu faci cea mai importanta treaba, nimic nu se compara cu cresterea unui copil. Mai greu job decat "meseria" asta nu exista. Asa ca ai tot dreptul din lume sa te plangi. Cat despre soacra nu stiu ce sa zic insa vreau sa subliniez ca intotdauna exista alternative, poti sa o duci pe Eva la cresa, poti cauta o femeie care sa te ajute, nu trebuie sa suporti un calvar, daca tu asta simti. Intotdeauna avem alternative si noi o alegem pe cea mai usoara. Nu crede ca soacra e de ninlocuit, pentru ca nu este. Discuta problema cu ea, in mod diplomatic si poate ca sotul tau bar fi mai indicat sa ii spuna mamei ca: "NU SE LOVESC COPIII" indiferent de motiv.

LaLa_20 spune:
Seara buna zuze dragi...
Prima infatisare...a fost multumitoare...
M-a cam surprins...a ajuns acolo inaintea mea...era cu taicasu,nu ne-am privit(decat poate pe furis),iar de vorbit nici vorba.Am intrat in sala si am asteptat randul nostru...atunci l-am "simtit" cum ma privea cu scarba si ura...Atunci a luat cuvantul avocatul meu,scurt si la obiect,a scus ce avea de spus a expus proba(certificatu medeci legal) si a cerut proba cu martorii la urmatorul termen si proba cu inscrisu(mai am de adus un certificat medicolegal-mai vechi si sa facem dovada ca am facut si plangere penala impotriva lui).Avocata lui nu stia nici sa vorbeasca saracuta(acuma sincer)...cand s-a strigat cauza a sarit cu intampinarea la judecator si una la avocatul meu,Ex-ul meu spunea acolo ca nu e de acord cu divortul,ca desi eu sunt nebuna putem continua casatoria...in fine...au cerut si ei aceleasi probe ca si noi...sunt tare curioasa cine sunt martorii lui si care sunt probele cu inscrisul pt el-nu stiu decat ca e hotarat sa ma faca sa par nebuna.In fine ne vedem pe 11 ianuarie-la urmatorul termen cu dovezile,martorii si adeverintele de venit.
Citesc din urma si revin toate zuzicile

grati.ela spune:
neatza si poftiti la !
Elle inca un pic si scapi! De la 6 luni cand diversifici fata ti-ai recapatat partial libertatea. Cu soacra nu te certa...spune-i ca Eva a ridicat tonul la voi si consideri ca e urmare a tonului pe care-l folositi cu ea...baga-te in aceeasi oala si zi-i ca v-ati propus (si o rogi si pe ea) sa fiti rabdatori cu fata..