FIV 254

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele!

Pysypisi bafta si sa fie cu noroc, acum repaos, papa bun si lichide, activitati canapeloase si pupaceala cu tati, sa va simtit alintati si ocrotiti. sigur se prinde ceva acolo!!!

Dragaica draga, e buna si informatia asta dar cand e prea multa uneori strica de cate ganduri cenusii naste. Eu una chiar as fi vrut gemeni, si crede-ma este intr-adevar cica mai greu mai ales ca am in plus de tine 10 ani, dar m-am gandit si la faptul ca unde-s doi... puterea creste. Din cei doi doar unul s-a prins, celalat nu stiu ce a facut ca nici nu am sangerat (nici dupa punctie) nici nu s-a mai vazut ce a facut. Oricum si la urmatorul daca naturel nu avem rezultate tot doi vom face, dar vezi ce face optimismul din mine, nici nu l-am nascut pe asta si deja eu ma gandesc la urmatorul FIV.
Riscurile unei sarcini gemelare sunt ca si la cea singulara, daca citesti din urma cate fete au avut si au dus la capat, ba chiar la 40 saptamani si ceva!!!
NU-ti face ganduri negre, e important ca te sustine sotul si este de acord si sunt sugura ca ve-ti reusi ca ni noi din primul sut si sa vezi ce craciun fericit ve-ti avea ca tot te pregatesti vad eu.
bafta cu tratamentele naturiste si acupuncturiste si da-i inainte!!!
Nu te preocupa de parinti, eu de cand suntem plecata ii tin departe de toate problemele (ai mei sigur ar fi inteles dar stii cum e...asa cum ne protejeaza si ei facem si noi la fel!), nu le-am spus toate cele pentru a nu se mai preocupa initil, apoi si ca protectie personala ce deriva din ploaia (furtuna) de intrebari deja stai tu cu inima la gat si si cu nervii prastie.Bafta si tinem pumnii!!!


BuburuzaL, merci draguta mea, sunt bine slava cerului si sper sa fie si la tine la fel. Spirit pozitiv, faci ce zice dr si cat mai mult repaos in primele saptamani si stii cum e, si-n cap daca trebuia sa stau stateam, si zeama de matraguna gaca ajuta procuram. Azi am facut morfofetala si a iesit bebe bine, nu dorm de mult cu gandul la ea, zici ca-s la examene sa stii, dar asta este examenul vietii cel mai important din viata noastra!
Doamne Ajuta si sa stii ca-ti tin pumnii!!!

Carla 2008, din experienta personala de la fimul FIV reusit iti spun ca da, este posibil sa ai dureri de burta, in unele zile chiar au fost ceva mai puternice, burtica tare si balonata, sanii tot asa ca nu mai dormeam pe burta din cauza lor. dar stii cum e tacea malc si statea cuminte in speranta ca va fi bine si asta e pretul.
Inclusiv inainte de analiza beta aveam toate dar toate simptomele de dinainte de ciclu, dureri si caldurica in burtica, chiar vedeam chestii roz pe chilot, nici nu stiu daca erau sau mintea mea stresata si crispata le "vedea".
Deci bafta si calm, stai linistita si sa vb cu bebe tau
Distreaza-te aici:
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx
asa stii in fiecare zi imaginitaiv ce face simburel!

Ingeras... nu am cuvinte sa stii, imi pare rau si ce sa zic... Bucura-te ca o ai totusi pe Maya si esti mama! dar cine stie intr-o zi minunea se poate repeta si ve-ti putea retraii experienta de a avea o fratior sau surioara pentru ea.
capul sus si sa nu te vada Maya suparata!

Mona 40, bafta mmaxima fata draga! Papa bun, tonus la fel, creeaza-ti in jur un fel de protectie sa fii cat se poate de senina si linistita!!! Bafta si ai grija de tine! Productie de calitate iti doresc! tinem pumnii eu si baiatul meu!!!

Alrak surioara pentru tine special un gand bun si o floricica de sezon ca tot vin sarbatorile si ceva craciunele in casa inveselesc atmosfera, aici e plin de tufe imense, o feerie!
Te pup si tot binele din lume!!!

cata sanatate multa!!

fetele in focuri sau pe langa va tin pumnii si sa fie cu noroc!!!
2010 trebuie sa fie cu noroc sa umplem forumul de copii!!!

va pup!!!
Doamne Ajuta!!!!



castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Castelana, cu asa galerie ma siguranta
pe burtica si multa sanatate sanatate
Am iutat sa va spun ca io am o fetita de 14 ani nascuta natural dar acum la batranete m-am pus pe fapte mari...
Sotiorul-actual nu are copii deci....tre' sa bagam munca la greu...
cine s-a gandit in toti anii astia in care am luat anticonceptionale ca intr-o buna zi va fi altfel...
pup

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Shericutuleeeee nu am mai intrat tare demult pe forum si azi am intrat aici special pentru tine! Eram sigura ca vei reusi de data asta, vorba lui Lachi . Eh, acu' ai dat lovitura! Felicitari! Mai rar norocoase ca si tine! Dar ai fost fata optimista si ambitioasa foc! Bravo! Te pup cu mult drag!

ingeras imi pare tare rau, te inteleg tare bine....eu una la nici un bhcg nu am suferit atat cat am suferit in ziua decongelarii embrionasilor mei.Dar sa stii ca pentru mine acel sut in fund a fost hotarator,numai din cauza acelui sut am inceput in sfarsit sa strang actele pentru adoptie si acum suntem aproape gata,in curand il finalizam si il vom depune. Ce va urma la anu' nu se stie , dar macar stiu ca nu a mai trecut degeaba timpul pe langa mine. La voi nu e cazul, o aveti pe Maya si nu in ultimul rand speranta ca puteti avea bebe si naturalo. Asa ca ai toate motivele sa privesti cu bucurie spre viitor...,bucurandu-te insa si de prezent, ca ai de ce si langa cine sa fii fericita!

toate fivoasele cu mult drag!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Multumesc, fetelor!

Mona, sa-ti traiasca fetitza|! ce mare este! bine ai venit si sa pleci repede la odisee!!!

Fetelor, nu sunt suparata atat de tare pt ca nu am reusit cat sunt pentru ca nicio intebare de-a mea nu a avut raspuns.
La ultima, azi: "de ce, daca sansele pe care mi le-ati dat, au fost de 60-70% si daca % este 50% la decongelare, din 4 nu a rezistat niciunul, desi erau toti de calitate AA? Sau de ce din 6 nu s-a intamplat nimic?" Ambele embrioloage mi-au raspuns "in cazul dvs. este inexplicabil!".
Adica: am infertilitate inexplicabila (inainte de Maya), iar acum...mi se intampla lucruri inexplicabile.
De ce? se intampla ceva cu blasto buni? nu stiu...nu sunt bune mediile de vitrificare pt blasto? poate...nu stiu inca embriologii sa incalzeasca blasto vitrificati? poate...am avut eu ghinion, pt ca este o loterie? poate...
Oricum, sunt lcruri pe care mi le-am asumat atunci cand am luat aceasta decizie...si pe care mi le asum in continuare.

Nu stiu daca voi mai face alt FIV, nu stiu daca voi reusi sa imi conving sotzul sa mai facem inca unul...vom vedea.
dar la speranta de a mai avea unul sau doi copii nu cred ca voi renunta niciodata. Maya merita, noi meritam.

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ingeras, ai drepatata, ar fi mai usor daca macar am primi o explicatie...
Kora, ma bucur ca esti in continuare optimista, si ca "nu stai degeaba".
Mai fetelor, pe mine nu ma mai doare absolut nimic!Nici ovarele, nici burtica, nimic-nimic! Poate putin sanii, dar mult mai putin decat ianinte de punctie...parca nici n-am facut fiv!
Hai, stiu ca sunt baba pe forum si stiu ca nu trebuie sa caut semne, dar ziceti-mi de o reusita fara nicio durere, pls!


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

felicia uite eu sunt o reusita fara nici o durere: nu dureri de sani, nu dureri de burtica, nu greturi, nu pofte, nu somn ( in cele 12 zile de asteptare). Bagam ananas si curcan la greu. Cu 2 zile inainte de test mi-a fost foarte pofta de ceapa si cu o zi inainte de test m-a luat o durere de burta exact ca inainte sa-mi vina CM si o stare generala la fel. Eram sigura ca nu am reusit si ca-mi va veni. A doua zi dimineata la ora 5 sangeram destul de puternic. Am crezut ca mi-a venit si nu am mai vrut sa merg sa-mi fac testul. Sotul a insistat. La giuly imi faceam deja planurile pt viitorul fiv spunand la toata lumea ca nu am reusit, ca mi-a venit CM. Pe la ora 13,30 dupa ce fumasem deja vreo 10 tigari si tocmai beam o bere m-a sunat Cocei de la giuly sa-mi spuna ca am reusit si ca aveam vreo 370 beta.
Asa ca.... bafta multa! Nu e o regula cu simptomele si sfatul meu e sa nu va luati dupa simptome.

Ma uit la fetele de aici si constat ca sunt foarte multe si toate noi.
Eu cand m-am inscris pe forum am intrat direct aici. In 2005 (iulie) am facut primul fiv nereusit. In 2006 (nov-dec) al doilea - reusit.

Eram o trupa de fete care scriam si ne luptam cu infertilitatea de ani de zile. Nu au fost tot timpul reusite, dar ne incurajam citind despre fetele care au reusit inaintea noastra.
Scriu asta pentru ca vreau sa le incurajez pe fete: sunt perioade in care apar mai multe reusite (nu imi explic de ce), se tin reusitele in lant si, asta in special toamna- iarna- primavara. Vara nu prea.
Nu reusesc toate din prima si sarcinile gemelare nu sunt chiar foarte dese. E o mare fericire si cand obtii chiar si un bebe.

Fiti unite fetelor, sustineti-va una pe alta pentru ca voi va intelegeti cel mai bine, nu renuntati pentru ca in final veti reusi. Foarte putine din trupa veche nu au reusit. Si care nu a reusit a devenit mamica prin alt mod.

Nu va bazati doar pe ce spune medicul. Eu ca si Sheri am luat o tona de lucruri pt sustinere, cand profu imi daduse doar utrogestan si acid folic. studiati, cititi. documentati-va, cereti parerea celor mai vechi, chiar daca nu scriu, pe PM sau cumva, cand porniti la o noua incercare sa dispuneti de toate armele pt lupta. Faceti analize suplimentare... nu toti medicii au interesul sa reusiti din prima.

Cand am rugat-o pe Dascaleasca sa-mi faca AH daca voi avea embrioni buni mi-a raspuns "dar ce doamna, aveti 40 de ani si 3 nereusite???" era sa innebunesc! Noroc ca s-a dus Cocei in ziua ET si a facut pe blat AH la 2 dintre cei 4 embrioni transferati.

Va pup fetelor si mult noroc!

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Felicia hai sa ne luam de mana, nici eu nu simt NIMIC. Poate doar o usoara durere de burta, ca atunci cand urmeaza sa-mi vina. Nu stiu ce sa zic, tot imi stors creierii sa-mi aduc aminte cand am inceput sa-mi simt sanii data trecuta si nu reusesc. Stiu ca m-au durut la inceput, dar cand a fost inceputul asta habar nu mai am. Acum sunt la fel de felscaiti ca atunci cand am terminat cu alaptatul Mirific, ce sa zic.
Eu una nu am stat linistita acum ca data trecuta. Fiind in Israel am fost si ne-am plimbat, mai mult cu masina ce-i drept, dar si pe jos. Iar de cand m-am intors am intrat in forta cu copilu. Il iau si in brate, il si ridic sa il pun in carut/leagan/tobogan/pat etc .. Deci Dumnezeu cu mila ce-o iesi.
Si mai e asa muuult pana peste o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ingeras imi pare tare rau ca nu ai reusit sa faci transferul. Sigur ca ai o mie de dileme, dar din pacate nu stiu la cate o sa primesti raspuns. Mergem inainte, ce sa facem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Buna fetele!


Dragaica draga, e buna si informatia asta dar cand e prea multa uneori strica de cate ganduri cenusii naste. Eu una chiar as fi vrut gemeni, si crede-ma este intr-adevar cica mai greu mai ales ca am in plus de tine 10 ani, dar m-am gandit si la faptul ca unde-s doi... puterea creste. Din cei doi doar unul s-a prins, celalat nu stiu ce a facut ca nici nu am sangerat (nici dupa punctie) nici nu s-a mai vazut ce a facut. Oricum si la urmatorul daca naturel nu avem rezultate tot doi vom face, dar vezi ce face optimismul din mine, nici nu l-am nascut pe asta si deja eu ma gandesc la urmatorul FIV.
Riscurile unei sarcini gemelare sunt ca si la cea singulara, daca citesti din urma cate fete au avut si au dus la capat, ba chiar la 40 saptamani si ceva!!!
NU-ti face ganduri negre, e important ca te sustine sotul si este de acord si sunt sugura ca ve-ti reusi ca ni noi din primul sut si sa vezi ce craciun fericit ve-ti avea ca tot te pregatesti vad eu.
bafta cu tratamentele naturiste si acupuncturiste si da-i inainte!!!
Nu te preocupa de parinti, eu de cand suntem plecata ii tin departe de toate problemele (ai mei sigur ar fi inteles dar stii cum e...asa cum ne protejeaza si ei facem si noi la fel!), nu le-am spus toate cele pentru a nu se mai preocupa initil, apoi si ca protectie personala ce deriva din ploaia (furtuna) de intrebari deja stai tu cu inima la gat si si cu nervii prastie.Bafta si tinem pumnii!!!





castelana fericita 20+


Multumesc de gandurile bune draga mea, am luat decizia, o sa transferam doi, sotul meu isi doreste gemeni si nu vreau sa-mi para rau dupa ca nu am transferat 2.........

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

MONA ma bucur pt tine ca ai inceput sa dea DD sa fie cu ochisori.Sa-ti traiasca fetita ce frumos sa ai asa o fetita mare

Mergi la inceput