INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 20
llary spune:
Buna dimineata!Haideti la o dulce cafeluta cu succese! 

Azi e ziua mare pt Peta
Viss si eu mi-as dori sa ma ia totul prin surprindere.Sa ai banii la purtator ca sunt sigura ca o sa fie cu succes!
Yarrina zii ceva!ce simti?
elenaraluca spune:
Hai Petaaaa! asteptam 2 liniute
Ilary eu sunt ziua 7 si sunt balonata,am sanii umflati si din azi noapte am simtit o intepatura la ovarul stang.tu ai vreo simptoma?
gabi_ducu spune:
Fetelor dimineata mi-am facut beta si la ora 12 aflu rezultatul. Am mari emotii.
Va pup si succes tuturor.
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alla76 galliciana, de ce renuntati dupa 2? _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
batranetile, alla, batranetile.....
astept inca o minune in viata mea!!!
indi_77 spune:
buna dimineata. Galiciana, cati ani ai ?
Peta, hai cu beta mare mare mare ca sa dansam si noi pe aici !!!! Viss, ce veste ne dai, cati embrionasi aveti ?

toate fetele !
4+ Doamne Ajuta !
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui indi_77 buna dimineata. Galiciana, cati ani ai ? Peta, hai cu beta mare mare mare ca sa dansam si noi pe aici !!!! Viss, ce veste ne dai, cati embrionasi aveti ? ![]() ![]() ![]() ![]() toate fetele ! 4+ Doamne Ajuta !![]() |
imediat fac ....41.....
astept inca o minune in viata mea!!!
llary spune:
Asteptam Gabi ducu un beta mare si asa o sa fie.Iti tinem pumnii

imi simt doar mameloanele mai sensibile.Parca dorm mai mult.Parca sunt balonata...parca...
gabi tu ce ai simtit iari, alaltaieri descrie-ne uhn pic
peta dar tu ceai sitit?
indi_77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
galliciana - de ce te lasi pagubasa ? 41 nu e o varsta atat de inaintata...asa ca ridica-te si treci la "treaba" ca sigur o sa vina bebe cu Mos Craciun odata ! imediat fac ....41..... astept inca o minune in viata mea!!! |
4+ Doamne Ajuta !
elenaraluca spune:
Eu ma gandesc sa nu fiu balonata si sa am sanii umflati de la utrogestan?voi ce stiti despre el?da balonari,si umfla sanii?![]()