INSEMINARE 53
Raspunsuri - Pagina 19
alla76 spune:
galliciana, de ce renuntati dupa 2?
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
araceli, felicitari pt productie
viss iubita! am zis noi ca e fiv in toata regula! felicitari pt oo!!sa se iubeasca cu ai sotului si sa ai parte de embrionasi lipiciosi
ma bucur ca te simt fericita si optimista 
e super ca ai avut parte de un FIV asa pe nepusa masa.
doar ca nu imi place abordarea lor cu banii. ar fi normal sa iti spuna clar de la inceput cat te costa toata procedura
Tinem pumnii pt embrionasi

_
Nicolle88 spune:
Buna fetelor si multi
pentru voi. Va citesc cu interes de cateva sapt dar nu am indraznit sa va scriu. Am scris la alt topic (pacientele gravidute al Dr. T),asa ca unele dintre voi ma stiu deja!
Sunt la a 3-a IA, ultima fiind acum o sapt. Deci azi implinesc 7zile de la IA. Vreau sa va intreb daca aveti idee de ce ma dos ovarele ca si cum as fi la ovulatie. Oare poate fi de la arefam? Ce-i drept acum pun unul seara si unil dim. Pana acum puneam 2 utrogestan doar seara. O fi doza prea mare? Parca a mai patin cineva asa dar nu mai stiu ca imi bag nasul prin mai multe topicuri.
Peta, asa cum spuneau si fetele din 2 teste unul sigur e bun. Sigur o sa se pozitiveze si maine dim. Hai cu beta mare!!!
Va 

dulce si ne auzim maine dim. Sper sa ma primiti printre voi.
viss spune:
multumesc fetelor, ptr pumnii stransi.am mari emotii, sper sa am macar 1 embrion..azi 5 ore am citit paginile celor de la FIV, au fost 3 reusite saptamana trecuta,si 2 sunt in curs cu testul beta lunea viitoare.dar am citit de fete care au avut 15 ovocite, 12 embrioni,6 buni 6 fragmentati-deci s-au aruncat, si din aia 6 buni au ajuns la blastocit doar 2 care s-au transferat.din 15 -2, eu din 4.???ma rog sa am tot 2?!?!sper sa adorm in seara asta, ca gandul se intoarce tot la telefonul de maine..
pe toate
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss multumesc fetelor, ptr pumnii stransi.am mari emotii, sper sa am macar 1 embrion..azi 5 ore am citit paginile celor de la FIV, au fost 3 reusite saptamana trecuta,si 2 sunt in curs cu testul beta lunea viitoare.dar am citit de fete care au avut 15 ovocite, 12 embrioni,6 buni 6 fragmentati-deci s-au aruncat, si din aia 6 buni au ajuns la blastocit doar 2 care s-au transferat.din 15 -2, eu din 4.???ma rog sa am tot 2?!?!sper sa adorm in seara asta, ca gandul se intoarce tot la telefonul de maine.. pe toate |
tu din 4 ai sa congelezi 2

_
luminita42 spune:
Fetelor telenovela curata e aici, m-ati tinut cu sufletul la gura!!!!!! ce de istorii, ce de informatie, ..mama, nu mai pridideam cu cititul!...![]()
![]()
Peta Doamne ajuta!!

Viss mult succes maine!
esti mortala!
alla du-te si mai cere parerea la un alt doctor, doctorii astia cand au idei preconcepute nu renunta nici de-ai naiba!...si eu cu a mea tot asa, eu stiam instinctiv ca n-o sa raspund bine nici la puregon si ea a tinut-o pe-a ei..pe banii mei.:-( acu' zicea sa ma duc din nou la ea cand imi vine ciclul ca cica sa ma monitorizeze pe cm natural...dar eu nu mai am chef, asa ca ii zic si eu pas ca anna_ivan! eu am o teorie ca astia isi scriu articole de specialitate pe grupe de paciente
, asa ca poti sa ceri tu sa schimbe stimulantul cat vrei ca nu se lasa , ei tot aplica schema!!..
Ha!ha! cred ca am ajuns paranoica fetele!
anna lasa draga mea, ca faci data viitoare IA cu sanse mai mari, sunt de acord cu tine!.. dar intre timp mai activeaza si pe "natural", nu se stie niciodata!
araceli, buni foliculi!..te rog zi-mi si mie ce ai luat pentru endometru cand te-ai stimulat cu closty? eu as vrea sa fac o stimulare cu closty data viitoare cat mai stau prin tara (1 luna) si vreau sa iau altceva in loc de cycloprogynova ca estrogen.
sabine, indi, sensibila
pe toate fetele !! Dragelor care mai asteptati cu testul, va tin pumnii!..
luminita42 spune:
Fetele, eu cu al meu plecam pe 21 nov la olandezi, dar ne intoarcem repede cam intr-o sapt.vrem sa vedem niste case, cererea e mare sper sa reusim sa gasim ceva dragut, al meu se streseaza rau pe la computer/telefon cu cautatul,
, el e casnica acum,
,fiica-mea e cam racita, ma baga in sperieti...:-( eu pe la serviciu cu stransul, cu semnaturi, am si o masina de-o dau la remat...etc....si colac peste pupaza azi mi-a cerut imperios si mamica niste acte legalizate etc etc. ..am de alergat nu gluma, maine sper sa am timp sa selectez haine pentru bagaje....Va citesc cu MAARE interes!!!! Noapte buna! 
alla76 spune:
luminita, mi-a schimbat pe menopur. bineinteles ca mi-a subliniat ca dau banii degeaba ca nu la stimularea mea e problema. poate! dar mie mi s-a pus piticul ca luna asta nu mai merg pe closty si cu asta basta ![]()
luminita, tu ai avut ceva schema cu menopur+closty. nu imi povestesti cum a fost schema si cum s-au dezvoltat foli?
_
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alla76 luminita, mi-a schimbat pe menopur. bineinteles ca mi-a subliniat ca dau banii degeaba ca nu la stimularea mea e problema. poate! dar mie mi s-a pus piticul ca luna asta nu mai merg pe closty si cu asta basta luminita, tu ai avut ceva schema cu menopur+closty. nu imi povestesti cum a fost schema si cum s-au dezvoltat foli? _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
alla, iti zic repede ca sotiorul e la competitie cu mine pe computer.
Am luat closty in z3, z5, z7, si menopur 1 doza /zi din z4-z12
Pe urma la stimularea2 cu menopur simplu si stimularea 3 cu puregon simplu, foly cresteau pana la 12 si 14,5 mm si se spargeau aiurea sau involuau..chestii dezamagitoare
alla76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
alla, iti zic repede ca sotiorul e la competitie cu mine pe computer. Am luat closty in z3, z5, z7, si menopur 1 doza /zi din z4-z12 Pe urma la stimularea2 cu menopur simplu si stimularea 3 cu puregon simplu, foly cresteau pana la 12 si 14,5 mm si se spargeau aiurea sau involuau..chestii dezamagitoare ![]() |
mersi

closty ai luat o pastiluta sau 2 pe zi?
_