INSEMINARE 53

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, fetelor.am revenit si eu.am ajuns acasa pe la 12, dar am amncat un pic si am si dormit un pic, eram obosita nu fizic mai mult eram incarcata de emotii.toata dimineata mi-am dorit si eu macar un ovocit, din 7 foliculi.ca am citit pe net de o tipa cu 9 foliculi si nici un ovocit.asa ca..eu m-am rugat"da Doamne si mie un ovocit"dupa ce am aflat ca am avut 4, am fost un pic invidioasa pe vecina de pat din salon, ca a avut 10.
a fost bagatela, adica am asteptat sa fim sunate in salon,m-am urcat pe masa in sala de operatie, si m-am trezit in salon dupa 20min., dupa care am asteptat sa-mi revin din ameteala,ca sa ma duc la laborator sa aflu cate ovocite am avut.maine dupa 10.30 am sa sun,si am sa aflu cati embrioni am, si cand vin ptr embriotransfer.asa ca maine ma duc la servici, si dupa 10,30 stau pe telefon, dna embrioloaga va fi in sala, asa ca mi s-a zis sa insist.
fetelor,in salon erau tipe cu bani,una facea a 3-a oara, una a 2-a oara,am aflat ca e tare chestia cu embrioni congelati, ca dc faci odata multi foliculi, si ovocite,multi embrioni ii poti congela si apoi nu mai faci tratamentul,nu faci punctie.. doar vii la montaj..

SI CAT AI AVUT DE PLAITIT? VISS???
350 euro??
sau
1.400 euro??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Otiliad hai la clinica la Sibiu, la Polisano , e super profesionalism, nu mai pierde vremea la Timisoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

hai fetele Peta ,Illary Viss, Yarrina va asteptam cu vesti bune.Trebuie careva sa dea startul ... sa urmam si noi apoi

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_ducu spune:

Indi exact aceleasi simptome ca si tine am si eu. Merg mult la pipi si seara mi se face somn f repede .
Deabea astept sa vad rezultatul oricare ar fi el fiindca asteptarea asta ma doboara. este cea mai rea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor multumesc de incurajari, dar nu scoateti inca agitatele pana nu suntem sigure...daca maine se pozitiveaza si sure checkul aia e...
mameloanele le-am avut sensibile doar de la progesteron in zilele de dupa inseminare, dupa aia mi-a trecut...acum doar imi simt sanii grei..in rest, dureri de burta ca la ciclu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

in primul rand - gabi3604..am platit 350 euro.in valuta.mai erau 3 fete in salon - ele au platit 300 dimineata - cica atata costa punctia.apoi platesti 1100 euro in ron ( deci s-a facut cei 1400 euro FIV -ul)la casierie, cand vii la embriotransfer treb sa ai chitanta.la o fata deja i-a spus sa plateasca de azi.mie nu mi-a spus nimeni nimic. dar am o stragere de inima ca poate maine cand sun sa-mi spuna cati embrioni am viabili, sau cand vin la transfer sa-mi ceara si cei 1100..am emotii.acuma iti dai seama ca dc imi cer le dau, ca doar n-am sa renunt, odata ce am ajuns aici.ramane de vazut, dar mai e timp sa-mi ceara,transferul se face in a 3-a sau a 5-a zi de la punctie.
ptr celelate fete - eu am facut FIV, pe nespusa masa, si cu tratamentul de stimulare facut dupa capul meu.era sa ma "bata"sotul,ii e frica sa nu dau in cancer, sa nu stimulez prea multe gene..vezi dc i-am explicat medicina, acum ma combate cu vorbele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

viss esti mortala...ceva de genul unde dai si unde crapa cu stimularea gandita de tine...lasa ca eu zic ca e bine, si ai sanse mari...ce frumos ar fi sa ramai acum, sa nu trebuiasca sa faci pauza pentru tratamentul de ficat.
Sunt si foarte curioasa cum o sa decurga chestia cu banii, ar fi super sa nu-ti mai ceara nimic, la transfer...si ti-au zis in principiu cati ti-ar transfera? am inteles ca deobicei iti transfera asa, vreo 2, maxim 3, si ca depinde de varsta, cu cat esti mai tanara cu atat se transfera mai putini...bafta multa, iti tin pumnii...
si sotul meu ma bate la cap cu stimularile, nici el nu a fost de acord cand i-am cerut doctoritei sa-mi mareasca doza, tot pe motiv de cancer, ca eu am avut multe rude care au avut cancer, si e morcovul cam mare pe tema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliad spune:

Ilari as merge mai degraba la unguri ca e mai aproape dar sincer nu mai stiu ce sa fac cu 5 IAD si 3 FIV nereusite nici nu mai stiu ce sa fac sa mai incerc sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

aaa, si apropo de uitat la teste, nu numai ca scot surecheck-ul la fiecare 10 minute si ma uit la el, mi le-am luat cu mine si pe alea doua de dimineata, ca sa le admir, ca doar sunt fata desteapta si am stiut ca o sa vreau sa le analizez toata ziua, cum era sa le las acasa...

draga de tine

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Viss,sper sa fie bine si sa devii mamica mai devreme decat iti propusesi
Peta-super,felicitari,eu presimt ca esti graviduta,sa stii ca am o gura urata la din astea,sorei mele ii facusem programare la Dracea in 19 noiembrie,dar i-am zis ca va fii gravida pana atunci,si uite ca are 2 luni de sarcina deja,sper sa am gura aurita si in cazul tau

"In 2010 DD imi va darui si mie un bebelus!"

Mergi la inceput