Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
Nik0le spune:

LARISEL 
Vi4i 
Daria, de dastefa 
Va doresc tot binele din lume si fie ca toate dorintele sa vi se implineasca! 
Nico
de
Isabela si
26+ cu
Irina
cris_mario spune:
mariucasara.....ce sa mai zic de cazul de la Bucur.....sunt idioate,inconstiente.....am inebunit knd am vazut la stiri....iar referitor la Filantropia,pe mn la Mario m-au lasat asist sa asist la baitza de fiecare data...iar cu statul lui bb cu mami in camera eu nu's de acord,ptr k akl are parte de mai multa atentie/ingrijire dkt ii putem oferi noi imediat dupa nastere..parerea mea..iar la faza cu tati iti dau dreptate,dk tu asa vrei,orikm mie nu mi-ar placea ca sotul sa asiste la nastere..iar restul...asa'i peste tot..akm nu stiu de cele particulare
evyme..off nu te supara,dar cred k e vorba de nesimtire...eu muream de nervi

Andreea
25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Nik0le spune:
Din nou eu. ![]()
elena_iulia, bine ai venit! Sarcina usoara si
sanatos!
cris.dogarel, cum observi tu imediat cine lipseste!
Marturisesc ca mie mi-e greu sa ma mobilizez sa scriu in fiecare zi...
Cezariana la 38 de saptamani mi se pare super bine, eu am nascut-o natural pe Isabela la 37 de saptamani si a fost ok, nicio problema.
lillyka, nu-ti fie teama, poate prima luna o sa fie mai grea, dar pe urma e posibil sa ai un bebe foarte cuminte! Fii optimista! 
cristies, multumim pentru asistenta tehnica! 
evyme, sa poti sanatoasa paltonasul! Imi pare rau de situatia cu soacra... Despre ce dr de la Municipal e vorba?
mariucasara, nici la Municipal nu il lasa pe tati in sala de nasteri... in schimb iti dau copilul in camera de a doua zi si te ocupi personal de el, sunt adeptii alaptarii, nu ai biberoanelor.
alexuzza, e frumos mobilierul pentru bebe. O sa treaca si starile astea, eu una abia astept! Sanatate sotului!
Nico
de
Isabela si
27+ cu
Irina
cris_mario spune:
nik0le ma bucur ca esti bn si ca ne scrii 

Andreea
25+
Nik0le spune:
alexutzzza, la cum loveste si se zvarcoleste fii-mea la mine in burta acum, numai la vorbele tale ma gandesc: "daca acum face asa, mai incolo ce-o sa faca nene, o sa dea cu bombe?!" 
Editez pt ca simt nevoia sa adaug ca Isabela a fost foarte cuminte in burtica, misca doar dimineata si seara, peste zi chiar imi faceam griji daca o fi bine... Pe cand nr 2 da cu mine de toti peretii. ![]()
cris_mario
Sper ca ti-e mai bine cu piciorul.
Nico
de
Isabela si
27+ cu
Irina
mariucasara spune:
Nik0le pe tati l-au lasat in usa salii de nastere la Municipal. Si cum era o salita mica daca intindeam mana putea sa ma tina de mana. Eu i-am zis moasei din timpul travaliului ca ma ajuta mult prezenta lui acolo, si cand a vazut ca intr-adevar nu numai ca nu incurca dar si ajuta l-a lasat si in sala iar pe Sara mi-au adus-o dupa vreo 4 ore si nu au mai luat-o.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
29+
Sebastian Petru
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariucasara Nik0le pe tati l-au lasat in usa salii de nastere la Municipal. Si cum era o salita mica daca intindeam mana putea sa ma tina de mana. Eu i-am zis moasei din timpul travaliului ca ma ajuta mult prezenta lui acolo, si cand a vazut ca intr-adevar nu numai ca nu incurca dar si ajuta l-a lasat si in sala iar pe Sara mi-au adus-o dupa vreo 4 ore si nu au mai luat-o. ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru |
mariucasara, ati avut noroc, pe al meu nu l-au lasat sa intre nici macar pe sectie, darmite in sala de nasteri. A asteptat in holul cu lifturi, saracul... Noroc ca n-a durat mult.
Nico
de
Isabela si
27+ cu
Irina
alexutzzza spune:
Nik0le merci frumos, dar tu ai intrat ne-ai zis la toata lumea cate o vorba buna si despre tine? ???
29+
Yannis
ratusca_mica spune:
Buna ziua fetele!
In primul rand LA MULTI ANI!!! Pentru Elefantica, Larisel, Vi4i si Daria de Dastefa!!!!

Sa fiti sanatoase si sa va indepliniti toate dorintele!!!
Am tot citit pana cum, dar cum neuronul de gravida e din ce in ce mai stingher... am uitat
, asa ca o iau pe nimerite:
evyme Foarte urata faza cu soacra si cu tronul, eu as intra cu prima ocazie peste ea in baie cand ii e lumea mai draga ![]()
alexutzzza Foarte frumoasa mobila, cam scumpa dar sigur e de buna calitate de la Mothercare
blue_rain Si eu am aceleasi dureri de cap (de fapt sunt migrene). Singurul medicament cu care imi trec mie este Saridon, insa din pacate nu e voie in timpul sarcinii. Din fericire nu m-a lovit decat o singura data pana acum in timpul sarcinii, sper asa sa ramana in continuare ![]()
larisel M-ai linistit cu dezinfectatul! Ma speriasem ca este nevoie de ceva special, mai ales ca in Mama si Copilul scrie ceva de genul ca ar trebui sa speli pe jos in camera copilului zilnic si, din motivul asta, nici nu trebuie sa ii pui covor in camera pentru ca aduna praf si microorganisme. Sincer, nu cred ca voi reusi sa fac curat zilnic... 
Lunea viitoare ne-am programat la morfologia fetala de trimestru 3, abia astept! Oare o sa ii mai vad caputul daca e deja intors?
Ratusca
27+ 
cris_mario spune:
Nik0le..tot ma supara,parca e altfel durerea..eu pap fructe..akm nu stiu dk de ajuns..iti multumesc ca te-ai gandit la mine si ca nu ai uitat

mariucasara,dar nu poti vb cu medicul..poate atunci se rezolva ..cv pe moment
sa stea sotul langa tn
Andreea
25+