Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

alexutzza, imi pare rau ca experimentezi si tu ....cele 2 maini stangi de gravidutza.
nu pot sa vin cu nici o idee de secretara,desi e rar azi sa auzi de un job bun, nimeni nu mai face angajari... spor sa gasesti persoana potrivita, care chiar are nevoie...
tare clipul mi se pare mie sau toti actorii sunt baietzei?

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

Mersiiiiiiii la toate fetele p-u urari,si ma bucur enorm ca sunteti alaturi de mine in aceasta zi(mai ales ca sunt singura acasa si nu am pe nimeni drag alaturi de mine!!!!)!!!

asa deci eu cu mancarica si tortul vin la cina ca am vazut ca larisel deja a pus
ceva delicios!!!!

larisel la multi ani.la tot ce e mai frumos!!! multa sanatate si bebeline frumoase!!!!

[brown]daria-stefania de dastefa[/brown] la multi ani!!sa cresti mare si mumuasa si sa-ti faci parintii cei mai mandri din lume!!!!

asa acum despre petrecerea de sambata!!!!! nu stiu daca v-am spus dar sotul la mine e sef-bucatar si a gatit p-u mine si oaspeti niste delicii ca toti s-au lins pe degete

deci am petrecut in liniste si frumus acasa cu vin rosu moldovenesc(am baut si eu chiar un pic)
am primit desigur si mici cadouri dintr-e care unul era si p-u bebe!!!!
mami a trimis o cutie plina ca delicii moldovenesti si multe hainute p-u bebe simple dar dragute!!! am sa fac poze si am sa pun!!!

ah si tot mami a trimis niste pomisoare facute cu miere si a zis sa beau cu apa calduta(adica ca ceai) a zis ca e foarte folositor si bun in timpul sarcinei!!!! cand gasesc traducerea din rusa va spun si voua!!!!

26+ Ioannis-Dionisios

baby in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Ahhhhh fetele, vroiam sa va mai intreb ceva de mai mult timp, dar am tot uitat cum fac sa scriu in diferite culori, asa cum faceti voi? nu aruncati cu pietre

27+
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Vi4i, pai acu' zici ce comoara de sotz ai tu?? de fapt, mai bine nu intreb ce face, ca mor p-aici de pofte. ma bucur ca te-ai simtit asa de bine de ziua ta. meriti!

evyme, dupa ce scrii, selectezi ce vrei colorat si de sus din meniu ii dai culoare, ce vrei. e un meniu "limitat", dar ok

prietena ta mergea la dr. din municipal si nu a vrut sa vina, sau ce?iar ma apuca dracii pe doctorii ashtia..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

vivi asteptam cu nerabdare..ma bucur ca ai primit lucruri frumoase si mai ales k ai prmt cv si ptr bb...superabia astept pozele...pare delicios ce ti-a trms mama ta

evyme..la tn sotul ar trebui sa intervina..ce e aia sa intre peste tn asa..Doamne....

si cu doctorii astia chiar ma ia si pe mn nervii,m-am saturat de atatia idioti...numai tampiti in tara asta

Andreea 25+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

alexutzza, imi pare rau ca experimentezi si tu ....cele 2 maini stangi de gravidutza.
nu pot sa vin cu nici o idee de secretara,desi e rar azi sa auzi de un job bun, nimeni nu mai face angajari... spor sa gasesti persoana potrivita, care chiar are nevoie...
tare clipul mi se pare mie sau toti actorii sunt baietzei?

poze

merci , sper sa gasesc secretara ca pan acum astea nu prea stiu bine engleza ce am vazut. mie mi se par toti facuti pe calculator in reclama aia , nu ar avea neaparat vreun sex

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

cris_mario nu am aflat nimic nou. .
Eu il vreau pe tati langa mine si am inteles ca la Filantopia poate sta pe hol dar eu nu am nevoie de el pe hol, ci langa mine. Cand am nascut-o pe Sara tati a facut cat 5 moase. A stat cu mine o parte din travaliu si la nastere. Mi-a facut masaj de relaxare, m-a invatat sa respir si sa-mi controlez respiratia, m-a ajutat sa imi schimb pozitia, sa ma ridic din pat, m-a tinut de mana, m-a incurajat.
Mai vreau sa alaptez la cerere nu la program, vreau sa fiu de fata cand i se face toaleta, si se schimba scutecul bebelusului. Vreau sa fiu de fata cand e consultat si i se recolteaza sange. Nu vreau sa i se dea lapte praf sau glucoza doar sa nu planga, vreau sa stea cu mine in camera de la inceput. Ce incredere sa am in asistentele de la bebelusi cand la maternitatea Bucur o asistenta a uitat un bebe in incubator

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

alexutzzza ce as fii participat si eu la postul de care zici ca eu secre sunt hmmm adica asistent manager ca sa il citez pe sefdaca nu eram cu bebe nici nu stateam pe ganduripregateam cv imediat dar asa

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

cris.dogarel ms pt raspuns Prietena mea a mers de la inceputul sarcinii la aceeasi dr, care era de la Municipal, doar ca se ducea la cabinetul ei din cadrul unei policlinici. Cand a sunat-o dimineata sa-i spuna ca i s-a rupt apa si este la spital, dr i-a spus ca nu poate veni decat dupa ora 15.00, ca pana atunci are program la policlinica, dar ca o sa vorbeasca cu cineva sa aiba grija de ea; nici n-a vorbit cu nimeni, nici nu s-a mai prezentat (nici macar a doua zi, sa vada cum se simte sau mai stiu eu ce ); dr de garda nu a vrut s-o ia in primire pt ca avea dr ... Initial si eu fusesem tot la ea, dar m-am razgandit (din fericire pt mine) la timp si mi-am cautat alt dr...

cris_mario din pacate pentru noi, nu vrea sa inteleaga si pace, desi i-a spus de n ori sotul... Si ca sa intelegi ce vreau sa spun: eram intr-o zi pe "tron" sa-mi fac si eu nevoile, ca oamenii si ea tocmai atunci s-a gasit sa-mi povesteasca ceva, asa ca nu a contat ce faceam eu, ea trebuia sa-mi spuna; sotul meu cand a vazut-o i-a inchis usa, ea deschis-o la loc; el a inchis-o iar, ea iar a deschis-o; a inchis-o si a treia oara si i-a spus sa ma lase sa-mi termin si eu treaba, la care ea o deschide iar si-i spune foarte candida: dar ce-i fac, ii povesteam si ei...

27+
poze 26 sapt
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

bubu_bu merci pentru aplicatie, vorbim peste 2 ani nu?

mariucasara imi pare rau ca te framanta astfel de griji exact acum cand esti aproape . nu ai alta solutie? sa t emuti la alt spital/dr?

29+ Yannis

Mergi la inceput