Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
cris ai fost tare cu duracell-ul alexutzzzei..lol....
da la mn e cam incurcata perioada asta...busy rau..ms mult asa voi face cu siguranta k orikm am inceput sa obosesc fff repede
,nici eu nu mai imi amintesc cn mai e tehnic(ca bine zici) pe aici
super cum reactiona Ana la cd ala..o sa caut si eu cv care sa o incante pe bebica mea
Andreea 25+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cris_mario spune:
larisel multumim ptr tratatie
,,orikm era motivata lipsa ta si nu era o problema k doar azi e ziua ta
lilika o sa treaca toate temerile astea knd il vei avea pe bb langa tine stai linistita
akm asteptam si celelalte fete sa faca cinste
Andreea 25+
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lillyka eu o sa il pun sub brad...sa vad cine il ia... macar o noapte sa putem si noi dormi...:) ma scuzati, imi doresc bebele numai ca sunt un pic speriata, de cezariana, de lapte, de faptul ca o sa urle noaptea si vom fi chiauni....sper sa treaca toate astea cand il vad ![]() ![]() poze AMR 3+ saptamani..aoleu... |
o sa ai si "momente" d-astea. ai tot dreptul la ele, insa trec si de fiiecare data cand lucruririle revin la "normal", bb papa, doarme, zambeshte uitzi de draci si disperare, ca prin farmec..
![](icon_smile.gif)
o sa fie greu, DAR BINE, FOARTE, FOARTE BINE, incomparabil cu alte stari de bine ce le-ai avut pana acum
![](pupic.gif)
Cris,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorex/lorex.jpg)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Incearca cu o lingurita de zahar! ![]() ![]() |
Sau cu un Rennie!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
cris.dogarel spune:
larisel, multumim de tratatie, ca umplusem casa d baltzi. sa fii sanatoasa si tu si printesele tale, sa terminatzi aranjarea casei la timp, sa ai sarbatori de vis, cu tzitzi ocupate de 2 cozonacei pufosi si mancacioshi
danyelana, super weekend la tine.bafta la eco, sa fie bb activ si actor
Cris, 30+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cum asa?....la contabilitate trebuie sa aiba evidenta...eu de acolo am scos cand am avut nevoie.
S-ar putea sa fie vorba despre rea-vointa..
![](icon_smile_dead.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
www.flickr.com/photos/44547000@N05/?saved=1" target="_blank">lorex, mamica in devenire
lorex spune:
LA MULTI ANI, LARISEL!!!
LA MULTI ANI, VI4I!!!
LA MULTI ANI, DARIA, printzesa de DASTEFA!!! 24+
lorex spune:
Fetelor da ce preturi imi aud urechile la caditze da baie!!!
Eu am vazut ieri la Miniblu cu 40 de ron...cu suportul inclus.. 24+
cristies spune:
Multumim Larisel de tratatie. Si inca o data La multi ani!
Eu vorbeam strict de mine cand ziceam de carne... cred ca as putea sa tin post la catolici (adica fara carne dar cu oua si lactate) pentru ca nu ma prea dau in vant dupa ea. Dar nu-i contest calitatile si cunosc si vorba, daca trebuia sa fim vegetarieni, la ce bun avem canini? Ai intrebat in capitolul vechi daca si mezelurile foarte scumpe sunt la fel ca cele ieftine. Eu stiu ca diferenta e ca bucatile de carne care se pun in ele sunt calitate I - adica pulpa, ceafa etc., continutul de carne este mai mare (aproape de 96%), automat conservantii mai putini (dar nu obligatoriu mai blanzi) si de cele mai multe ori absenta conservantilor este compensata cu afumare - ceea ce nu este prea sanatos.
Asa ca ramane liberul arbitru sa-ti dicteze de care sa cumperi (si sigur daca sa cumperi).
Eu mi-am facut un principiu pentru asta: nu cumpar nimic ce nu poti sa-ti imaginezi partea animalului din care face parte. Cam urat principiu, dar asta e.
Cris_mario, spor la treburi, spor la cumparaturi si nu te mai stresa ca sigur o sa iasa foarte frumos si o sa aveti doar amintiri placute!
Danyelana, frumos week-end ai avut. Iar mi-am adus aminte de mucenici, maine promit ca fac si eu. Sa ne tii la curent cu serialul...
Lorex, tu ce ai vazut la 40 de lei?
Elena_iulia, da-ne datele tale sa apari pe prima pagina. Acum am realizat ca nu esti...
Alexutzzza, spor la treaba si multa liniste in saptamana asta agitata. Si daca poti, mai treci si pe la noi.
Elefantica, asteptam vesti bune de la eco.
Cris.dogarel, daca gasesti cd-ul sa ne spui si noua. Si eu am luat de pe net o gramada de chestii cu baby Einstein dar nu cu animale.
Asa ca please... Cat priveste obligatia de a intra pe forum... cu greu pot fi obligata sa nu intru. Mai ales ca am intrat in prenatal si stau toata ziua singurica in casa... cu voi ma odihnesc. Cat despre realizarea unui capitol nou - este foarte simplu atata timp cat urmezi instructiunile. Ca in orice altceva, prima data e mai greu.
31+
cris_mario spune:
cristies..lorex se refera la cadita de baie..unele fete spuneau kau vazut-o/cumparat-o mai scumpa
Andreea 25+