Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Noi pana acum n-am facut nici o sarbatoare singuri, pentru ca parintii si socrii nu sunt in Bucuresti si de sarbatori plecam la ei. Ca atare la fiecare sarbatoare noi eram din seria "Din usa in usa - parinti, socrii, bunici, nasi si apoi prieteni" care intr-adevar era un mare rasfat - dar extrem de obositor. Plus ca in casuta noastra nu era niciodata sarbatoare - nu tu oua rosii, nu tu sampanie... Evident ca de cumparat - cumparam dar ramaneau pe unde mergeam, de contribuit la facut - contribuiam, dar la fel nu le luam acasa... asa ca... chiar daca n-o sa am caltabos de Craciun sigur o sa fie bine la mine acasa.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cristies, habar nu am avut de chestiile astea tehnice.am zis si eu asa, sa ne simtim bine. vorba ta, daca sunt idei si pareri, si mai ales vesti bune, asta conteaza: sa avem cu ce ne sustine una pe alta.
lasa, sa vezi tu ce vrie ne apuca dupa ce incep pufuletzii sa dea semne reale de ...sosire

alexutzza, sa nu pleci nicaieri, fii cuminte (ok, nu prea cuminte, da..)

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

inca ceva: acu' pt ca m-ai luminat cu astea 10 mesaje pe pagina, pot sa scriu si eu ca omu' (gravid), fara sa incerc sa tin minte toate cele si s ascriu un mesaj luuuuung ptr. toata lumea? plus ca probabil o s aiau si a doua stelutza mai repede

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

offf va invidiez ca aveti mai multe spitale de unde alege la noi e jale sunt doar doua unul particular la care se fac doar cezariene ca deh sunt mai multi bani, iar la cel de stat trebuie sa fii extrem de norocoasa sa ai un medic la nastere naturala ..... ti se spune in fata ca pentru asa ceva exista moase

Am o prietena care dupa 9 luni de cotizat la cabinet particular a primit vestea ca doctorita pleaca in concediu si nu o lasa la nimeni ca "mergi tu la urgente si te preia cineva acolo".

Elena 30+ cu Iustin

Nici la Bucuresti situatia nu e prea roz. Preturile la nasteri sunt duble fata de alte orase (la particular) iar spitalele de stat sunt renumite pentru spagasaria pe fata si "intamplarile nefericite".

Asta cu abandonul in ultimul moment e ceva destul de cunoscut (cris.dogarel parca a patit la fel). Depinde mai mult de noroc, desi cand platesti asigurarile de sanatate ti se opresc bani nu lozuri (castigatoare sau nu).

si fii optimista!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

planuri de sarbatori ?...acasa...parintii mei sunt in arad,iar soacra in timisoara ... cine ma lasa pe mine sa fac asemenea vizite? ( sper sa nu le treaca prin cap lor sa vina de sarbatori la noi ; dupa ce nasc va veni mama sa stea pe aici sa ne ajute:eu operata,radu la scoala,tati nu cred ca va putea sta cu noi in tara mai mult de 2 sapt) asa ca "voi nenoroci" patul de la atata stat pe el ... radu abia asteapta revelionul,sa stea treaz cat mai mult timp si sa bea sampanie ...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cristies da da numai eu? si cris.dogarel se muta ! si cred ca o luam si pe cris.mario, "cotizeaza" binisor in ultima vreme!

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Cris, cei de la clinica particulara nu au sectie de urgente si mai mult daca ai ceva probleme, tu sau bebe te trimit tot la spitalul de stat pentru ca nu au aparatura necesara, si acolo iti inchipui cam de ce tratament ai parte. Asta e ... sper ca va fi ok medicul si nu ma va lasa balta.

Elena 30+ cu Iustin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

inca ceva: acu' pt ca m-ai luminat cu astea 10 mesaje pe pagina, pot sa scriu si eu ca omu' (gravid), fara sa incerc sa tin minte toate cele si s ascriu un mesaj luuuuung ptr. toata lumea? plus ca probabil o s aiau si a doua stelutza mai repede

poze

Da, da spor la scris si abia astept sa te vad cu noua steluta!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

'Neata! Astazi facem noi cinste cu tot ce va doriti voi. Am intrat in trimestrul 3, iar ieri la ecograf am vazut o fetita frumoasa tare, de 1350g, jucausa si sanatoasa, asa ca suntem in al noualea cer, de ieri dupa-amiaza nu ma pot gandi la altceva, nu mai conteaza nici durerile de rinichi, nici durerile de bazin, am un pui sanatos, mare si frumos.
Merg sa citesc din urma si revin

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Cris, cei de la clinica particulara nu au sectie de urgente si mai mult daca ai ceva probleme, tu sau bebe te trimit tot la spitalul de stat pentru ca nu au aparatura necesara, si acolo iti inchipui cam de ce tratament ai parte. Asta e ... sper ca va fi ok medicul si nu ma va lasa balta.

Elena 30+ cu Iustin

La fel si la Bucuresti! PRetextul insa e altul. Adica nu ca nu au ei aparatura, ci costa 1000 de euro pe zi si vezi Doamne, ce draguti sunt ei cu bugetul tau, te trimit la stat.
Ce-i drept fiecare spital particular are niste rezerve cu conditii mai bune decat saloanele spitalului respectiv. Insa nu cred ca asistentele sunt altele.

31+

Mergi la inceput