Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza burtici! DOAMNE! ati vazut ce trafic e in Bucuresti? Aveam un interviu programat la 9 si am luat vro 2-3 interzisuri si toate scurtaturile stiute sau macar banuite ca sa ajung la timp!
A propos de ce ati scris

analessya 200Euro?!?! cris.mario 430 de lei??? Eu pe alea de biometrie dau 180 de lei la Euroclinic, cele mai scumpe au fost in jur de 300 de lei cu doppler si 4D!!!

danyelana subscriu la ce zice cris.dogarel! noi nu mancam inainte de glicemie tocmai pentru ca glicemia este cea mai usor influentata de mancare si poate iesi fals marita din cauza a ceea ce tocmai ai mancat, la noi chiar se recomanda cand dai sange pentru colesterol sau glicemie sa nu mananci in seara de dinainte de analize ca porcu' ptr ca iti ies analizele aiurea. Chiar la noi te intreaba daca ti-a iesit ceva marit daca ai mancat ceva seara tarziu si ce anume. Daramite inainte! daca ai apucat sa mananci in ziua cu analize nici nu-ti recolteaza, te cheama in alta zi. Iar colu..ok si mie la fel mi-a zis dr. inseamna ceva asta? eu ma comport ca de obicei: serviciu 8 -9 ore, treaba acasa si toate cele..adica..nu mi-a zis sa stau la pat a zis ca s-a scurtat , dar ca nu e grav c e in continuare inchis. o sa stau acasa in 2 saptamani si gata ce se poate intampla in numa 2 sapt?

29+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mamidepuiuti, si eu care vroiam sa intreb fetele ce planuri au de revelion ...pai, reformulez:

in cazul in care nu ciocnim tzitzi cu lapte intre ele, ce faceti de revelion??

Ana nu prea e incantata de stat acasa, asa ca probabil o sa caut un restaurant prin apropiere (de maternitate), desi eu deja nu pot sta mai mult de o ora in kur si tre sa ma intind... peste 6 saptam (!!??aoleuu, atat o sa am de reve???) nu stiu cum o fi...

mie mi-e clar ca simt ...portocaliu pe la spate, dar inca se vad frunzulitzele de la morcovel, sper

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mamidepuiuti, si eu care vroiam sa intreb fetele ce planuri au de revelion ...pai, reformulez:

in cazul in care nu ciocnim tzitzi cu lapte intre ele, ce faceti de revelion??

Ana nu prea e incantata de stat acasa, asa ca probabil o sa caut un restaurant prin apropiere (de maternitate), desi eu deja nu pot sta mai mult de o ora in kur si tre sa ma intind... peste 6 saptam (!!??aoleuu, atat o sa am de reve???) nu stiu cum o fi...

mie mi-e clar ca simt ...portocaliu pe la spate, dar inca se vad frunzulitzele de la morcovel, sper

poze

Daca nu vrea bebe altceva sunt hotarata ca in acest an de revelion sa stau in casuta mea, sa mananc ce vreau eu si sa beau... suc, si mai mult, sa vad la televizor ce mi se nazare.
Si poate apuc sa vorbesc si cu prietenii la ora 12 noaptea, lucru nerealizat pana acum ca era prea zgomot....
Si precizez, vreau sa stau doar cu sotul, ca dupa ce vine bebe o sa fim trei .

31+

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAAa, si de Craciun la fel.

Si astept de la voi idei de meniu, please.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

offf va invidiez ca aveti mai multe spitale de unde alege la noi e jale sunt doar doua unul particular la care se fac doar cezariene ca deh sunt mai multi bani, iar la cel de stat trebuie sa fii extrem de norocoasa sa ai un medic la nastere naturala ..... ti se spune in fata ca pentru asa ceva exista moase

Am o prietena care dupa 9 luni de cotizat la cabinet particular a primit vestea ca doctorita pleaca in concediu si nu o lasa la nimeni ca "mergi tu la urgente si te preia cineva acolo".

Elena 30+ cu Iustin

Mergi la inceput

cristies, sper sa nu gresesc, dar mie mi se pare ca la odiseea vecina fetele raspund des cu citat, ditamai patratzoiul, si d-aia se umplu paginile rapid (sic!!). noi ne chinuim sa tinem minte, deschidem 2 ferestre, facem eforturi si flotari cu neuronu', plua ca suntem concise si eficiente aaaa, si modeste

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

AAAAAAAAAAAa, si de Craciun la fel.

Si astept de la voi idei de meniu, please.

31+

si eu as face la fel, daca nu ar fi ana asa de entuziasmata cu petrecerea de revelion. poate o trimit cu mamaia si tataia la party....
de Craciun noi in fiecare an facem cu perechile de parinti, de obicei la noi acasa (ca la Ana vine Mosul unde sta ea, normal). anul asta insa vreau sa merg la ai mei, de pranz, ca nu am chef si suflu de gatit, spalat vase, etc asa ca daca iti surade, eu zic de Craciun sa te lasi rasfatzata pe undeva

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

cristies, sper sa nu gresesc, dar mie mi se pare ca la odiseea vecina fetele raspund des cu citat, ditamai patratzoiul, si d-aia se umplu paginile rapid (sic!!). noi ne chinuim sa tinem minte, deschidem 2 ferestre, facem eforturi si flotari cu neuronu', plua ca suntem concise si eficiente aaaa, si modeste

poze

Se poate sa fim noi concise dar nu se poate sa obtinem titulatura de "nevorbarete". Nu de alta, dar se muta Alexutzzza de aici!

Cat despre mesaje lungi... nu conteaza decat ca numar. Fiecare pagina are 10 mesaje, indiferent daca lungi sau scurte.

Oricum, nu fac apel la scris doar de dragul de a scrie ci la a impartasi idei si pareri. Ca unele (ca mine) sunt pe-afara rau de subiecte.

31+

Mergi la inceput

elena iulia, horror ce povestesti tu acolo, dar ... din ce in ce mai obisnuit, din pacate. la clinica aia privata se fac cezariene din principiu? deloc naturale? daca te duci acolo in travaliu si cu banu-n mana nu te primesc??

eu o sa nasc la privat si daca dr. mea nu poate veni (dupa ce o omor...) merg pe mana dr.de garda de acolo, ca au, si sunt toti numa unu' si unu' ( ma incurajez si eu, ca am aceasta experienta cu medicul la care am cotizat 9 luni si m-a lasat balta la nastere, la prima sarcina)

P.S. ce imi place numele ales de tine ptr. bb

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

elefantica Felicitari pentru eco! f durdulie! , ee nu-i o drama 10 kile, nu mai avem mult :D
lorex am combinat sfecla cu mere si am baut pe stomacul gol sambata si duminica si atat ca in rest nu am mai avut timp. poate sa mai fac in seara asta . De patuts, eu stiu la alea de lemn ca nu e bine s iei din PFL ca PFL-ul in genere e toxic, alea de panza... presupun ca atata timp cat sunt facute ptr copii ar trebui sa fie facute cu materiale si vopseluri ok, presupun... SI SI EU! de cand sunt gravi ard mancarea ca mi-e foame vreau repede, dau focu mare ca zic ca stau langa ea, plec nu stu unde si uit

29+ Yannis

Mergi la inceput