Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 7
anamariame spune:
Ola!Imi spuneti si mie, va rog, cate picaturi de lamaie se pun la 500 ml lapte pt a face branza? Am pus aproape o jumatate de lamaie, e prea mult? Cu doar cateva picaturi nu s-a branzit si am insistat
Ce frumos mi-am inceput saptamana cu atatea poze! Toate superbe!Noua ne-a mai iesit un dintisor, avem 3 in total, si ne-am revenit complet dupa rubeola, veselia e la noi acasa! Si bbii vostri chiuie de bucurie fara motiv?Eva inca nu vorbeste, spune doar me-me...Eu astept in continuare MA-MA, insa cand ii spun clar incepe sa rada in hohote
Si aici baita scurta de aseara din chiuveta!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
alina.n spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Offf, manechina vrea sa fie ratusca... Pentru anemie foarte bun este sucul de rodii. I-am facut si eu ieri lui David. Si poate ficatei? Ai incercat sa introduci ulei in mancarica? Noua pediatra ne-a spus ca trebuie sa consumam o lingurita de ulei la 2 zile. Dar sunt convinsa ca ai incercat si cu asta... Chiar nu stiu ce sfat sa va dau... Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
este recomandat pt ca bb consuma acum ff multa energie sa ii adaugi in mancarica unt ,cereale si iaurt mai gras.

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
aris26 spune:
gigelica - ma bucur ca ai mai aparut pe aici. semn ca ti-a trecut suparea sau doar un armistitiu temporar? eu sper ca nu ai ramas suparata pe mine ca atunci e vai de fundul meu...stiu eu ce inseamna supararea unei scorpioance![]()
am veni si eu la baby expo dar nu imi vine sa il als cu mama ca am descoperit incet incet ca nu pot pune mare baza pe ea. de cate ori l-am lasat a mai facut cate o boacana(din fericire fara urmari)o data l-am gasit dormind pe canapea(e adevarat placat cu vreo 3 pui de perna...dar sa fim serioshi, vitamina se opreshte intr-o perna????)si ea era pe sus facea ordine, azi am ajuns de la doct si se plangea ca a adormit si s-a trezit in 2 min...normal pt ca era kkt pe el si s-a procopsit cu o iritatie de toata frumusetea, acum doua saptamani l-am lasat la ea la 11 sa ma duc la o onomastica si l-am luat la 4...avea aceelash scutec
georgiana - in primul rand la multi ani si in al-2-lea rand imi pare rau pt cazatura. asta e un club in care nimeni nu isi doreshte sa intre. asa deci a primit pian. te rog eu sa nu te auda fi-miu![]()

25 martie 2009
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
Ne vedem la targ vineri...sa iti dau gel pt Davidutz? Cine mai vrea sa organizam o intalneala vineri...la targ ...la BabyExpo??? Eu nu pot decat vineri, caci si-a luat tati liber in mod special. Nu vin cu Pitonul, il las cu buni acasa...vine special pentru a sta cu el... |
La multi ani si de la noi!
Tot vineri cred ca o sa ajungem si noi la BabyExpo. Vreau sa duc Ratzik la concursul de mers de-a bushilea. Mai participa cineva?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Ola! Imi spuneti si mie, va rog, cate picaturi de lamaie se pun la 500 ml lapte pt a face branza? Am pus aproape o jumatate de lamaie, e prea mult? Cu doar cateva picaturi nu s-a branzit si am insistat Ce frumos mi-am inceput saptamana cu atatea poze! Toate superbe! Noua ne-a mai iesit un dintisor, avem 3 in total, si ne-am revenit complet dupa rubeola, veselia e la noi acasa! Si bbii vostri chiuie de bucurie fara motiv? Eva inca nu vorbeste, spune doar me-me...Eu astept in continuare MA-MA, insa cand ii spun clar incepe sa rada in hohote ![]() Si aici baita scurta de aseara din chiuveta! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Si eu tot 1/2 lamaie pun la 500ml laptic- nu e mult pt ca lamaia oricum se scurge si chiar daca nu are vitamina C .
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
anamariame spune:
Aina, merci de raspuns. M-am linistit, deci pot sa i-o dau diseara. Daca e facuta de ieri nu e prea tarziu diseara, nu? Sper sa ii placa, e prima data cand serveste asa ceva.Legat de apa, Eva bea din canile noastre mari, saliveaza cand ne vede pe noi si ii dau si ei si e ft incantata!Ceai ii fac 100 ml in biberonul antiscurgere, i-l dau in manuta si il bea singurica si pe tot daca o las.La multi ani sarbatoritilor zilei si un
de la noi!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Offf, manechina vrea sa fie ratusca... Pentru anemie foarte bun este sucul de rodii. I-am facut si eu ieri lui David. Si poate ficatei? Ai incercat sa introduci ulei in mancarica? Noua pediatra ne-a spus ca trebuie sa consumam o lingurita de ulei la 2 zile. Dar sunt convinsa ca ai incercat si cu asta... |
Am incercat si ficatzel, si ulei, si unt... Acum i le reintroduc treptat dupa episodul cu diareea, o sa incerc si smantanik... Slava Domnului ca e o bomba de energie si misuna, nu sta locului o clipa, ceea ce ma mai linisteste un pic...

Denisa-Madalina
fericita de
aris26 spune:
denisa - si al meu cantar s-a blocat pe 8,00 de vreo 2 sapt. nu a mai pus un gram de atunci
. e adevarat ca si al meu a dat-o din constipatie in....sa nu zic chiar diaree. deshi ieri a avut un scaun diareic in adevaratul sens al cuvantului.
olga - 
nu sunt speriata...ma bucur ca l-am descoperit indiferent de ce natura este. doar ca urasc incertitudinea. eu sunt genul care vreau sa stiu adevarul imediat indiferent cat de nashpa e
25 martie 2009
denisamada spune:
| citat din mesajul lui anamariame Si bbii vostri chiuie de bucurie fara motiv? Eva inca nu vorbeste, spune doar me-me...Eu astept in continuare MA-MA, insa cand ii spun clar incepe sa rada in hohote ![]() |
O, da! Dar kiuie mai ales cu motiv si motivul principal este vederea unuia dintre patrupedele din casa. E mare fan! Am citit in capitolul trecut ca vorbeati de un catel "vorbitor", am vazut ieri in supermarket un pitic care spune povesti (in limba romana)... l-a incercat cineva? Ii lace bebelului?
Adela spune MAMA doar cand ii e foame..
In rest tatatatattaaaatatatatatta in continuu. 
Denisa-Madalina
fericita de
cativ13 spune:
Eu ma tem ca se deshidrateaza copilu` daca nu bea nimic dar ma gandesc ca tot trage tzitzi...e ceva
am pacalit-o si eu cu un piiic de suc de portocala diluat cu apica. i-a placut dar m-am temut sa-i dau mai mult ca e acid si daca....Pranzul nostru a avut maare succes(traiasca mama mea) a papat fetita si supica si piure si acum dooaaarmeee

Sa vedem diseara ce-om papa...iaurtel de Napolact combinat cu ...astept sugestii
mami de Silvia Ioana

VICTOR CRISTIAN - si multa sanatate, INA GABRIELA, LUCIAN, AIDAN VICTOR, DAVID, BRIS