Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*
Raspunsuri - Pagina 6
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Mi-am facut curaj si am cantarit-o... Tot 6200g... Nu stiu ce sa ii mai dau sa pape... are anemie si hipocolesterolemie... Pt anemie i-am crescut doza de fier, dar colesterolul nu pot sa i-l cresc decat cu mancare... Cred ca o invit la o friptura de porc cu cartofi prajiti! Disclaimer: Glumesc, nu anuntati protectia copilului! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) |
Offf, manechina vrea sa fie ratusca...
Pentru anemie foarte bun este sucul de rodii. I-am facut si eu ieri lui David. Si poate ficatei?
Ai incercat sa introduci ulei in mancarica? Noua pediatra ne-a spus ca trebuie sa consumam o lingurita de ulei la 2 zile. Dar sunt convinsa ca ai incercat si cu asta...
Chiar nu stiu ce sfat sa va dau...
Olga, mamica lui David iepurasul

aris26 spune:
buna ziua
mamaaaa cat ati scris...cand recuperez eu tot
. am mai sarit acum doua zile aproape un capitol intreg
cred ca citesc doar capitolul asta rapid
eu am fost la eco la sani. si am intrat bou si am ieshit vaca. imi venea sa-i crap capul ecografistei...nu stiu nici acum pt ce am platit exact
. treburile stau cam asa: se pare ca ar fi un chist, se pare ca nu e ceva nashpa, adica se pare ca e benign, dar habar nu are ce e
. e jumate solid jumate lichid, prezinta nishte calcifieri pe margini si atat. o tot tzinea ca e de mult acolo, inainte sa fiu gravida...femeieeeee, tu nu auzi ca nu era pana acum o saptamana. ce crezi ca sunt venita de la sapa???imi verific sanii cel putin o data pe luna de mai bine de 7ani. oricum cica tot ca gineco sau endocrinolog tre sa merg. asa ca maine ma duc la ginecologul meu ca daca e de taiat doar pe el il las sa bage cutitul in mine. si acum stateam si ma gandeam: de ce m-am dus eu la madam asta sa ii dau bani???
what ever
pana maine stau un pic stresata. eu tot cred ca e nishte lapte ramas pe acolo
25 martie 2009
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui gigelica20
Ne vedem la targ vineri...sa iti dau gel pt Davidutz? Cine mai vrea sa organizam o intalneala vineri...la targ ...la BabyExpo??? Eu nu pot decat vineri, caci si-a luat tati liber in mod special. Nu vin cu Pitonul, il las cu buni acasa...vine special pentru a sta cu el... Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Venim, venim, dar tare mult mi-ar fi placut sa-l vad si pe Piton...
Unde se organizeaza?

Pisik haideti si voi vineri, caci stiu ca vrei sa mergi.

georgiana310 spune:
Salutare,
Zi mare pentru noi, Bris face 7 luni, asa ca dau o felie de tort si accept si de la ceilalti sarbatoriti ai zilei!

Ii pup pe toti si le doresc multi ani si multe sanatate si noroc! Pup si mamicile din dotare si le invit sa mai puna poze ca asa shtrumfi faini avem...
Vineri am mai intrat intr-un grup! Si anume, grupul mamelor cu copii cazuti in cap! Vaaai, a fost horror!!!

Noroc - ma rog, galal noroc!!! - ca citisem pe aici pe la noi prin ce au trecut bebeii si mamicile si cat de cat, am stiut cum sa reactionez, ce sa fac, la ce sa ma astept... AM retinut de la Ayla ca daca nu apare somnolenta si varsaturi nu e tocmai nasol si nu am facut decat sa stau sa astept... Ideea e ca a cazut de pe o canapeluta destul de joasa. Era in fundulet si s-a aplecat sa isi pape picioarele si... s-a tot dus!!! Vaaai,a plans vreo 5 minute de am crezut ca se termina lumea. Eram disperati!!! Eu am fost un pic mai tare si stapana pe situatie. Al meu... chiar ca i s-a terminat lumea... 

Era disperat!!! Apoi, in juma de ora a adormit (pentru ca era demult treaza) si din nou, nu m-am panicat... Am asteptat sa se trezeasca, sa vad cum e starea generala. Apai s-a trezit, era in continuare trista dar... a inceput sa se inveseleasca ca D. a si fugit sa ii cumpere premergator si... PIAN!!! Adica, invatatura lui Bris e: daca ma arunc in cap, astia imi cumpara si pian!
![]()

Eh, am trecut cu bine, nu se vede deloc nicio urma, nu a avut nicio "complicatie" si ma gandesc daca sa ma duc cu ea la medic sau ceva... Astept propuneri pe aceasta tema
Am vazut ca discutati despre canute pentru bebei. Bris are una de la Tupperware. Ii place sa bea din ea. Are Bris o poza band din canita si nu stiu daca este la album. Daca nu, o sa o pun curand.
In rest, tare mi-as dori sa ma vad si eu cu voi luna asta dar... am un sfarsit tare greu de an. S-au strans toate
Sunt sigura ca de saptamana asta o sa fie muuult mai bine si cine stie?! poate vin si eu!
Pupici
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 buna ziua mamaaaa cat ati scris...cand recuperez eu tot . am mai sarit acum doua zile aproape un capitol intregeu am fost la eco la sani. si am intrat bou si am ieshit vaca. imi venea sa-i crap capul ecografistei...nu stiu nici acum pt ce am platit exact . e jumate solid jumate lichid, prezinta nishte calcifieri pe margini si atat. o tot tzinea ca e de mult acolo, inainte sa fiu gravida...femeieeeee, tu nu auzi ca nu era pana acum o saptamana. ce crezi ca sunt venita de la sapa???imi verific sanii cel putin o data pe luna de mai bine de 7ani. oricum cica tot ca gineco sau endocrinolog tre sa merg. asa ca maine ma duc la ginecologul meu ca daca e de taiat doar pe el il las sa bage cutitul in mine. si acum stateam si ma gandeam: de ce m-am dus eu la madam asta sa ii dau bani???what ever pana maine stau un pic stresata. eu tot cred ca e nishte lapte ramas pe acolo ![]() 25 martie 2009 |
Mda....mai tare te-a bagat in ceata...Lasa tu stresul si cutitul, ca o sa fie totul bine
Si eu cred ca este laptic, mai ales ca sunt multe cazuri, ca dupa alaptat sa ramana lapte pe canal. Vezi exemplul Ancai.Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
Georgiana felicitari
(pentru cele 7 lunite, nu pt cazatura)
O pup tare, tare be Briss. Si David a cazut de 2 ori din pat, dar s-a linistit f repede (cam 30 sec a plans)...asa ca n-a mai fost cazul sa ma intreb daca sa-l duc sau nu la dr...Eu cred ca mai tare s-a speriat, de aceea a plans mai mult, nu neaparat ca a durut-o. Si cand ma gandesc ca acesta este abia inceputul...cand s-or invatat sa mearga, sunt convinsa ca or sa-si mai ia cateva in freza 
Haideti si voi la munte, caci tare mult as vrea sa va cunosc 

georgiana310 spune:
| citat din mesajul lui olishka Georgiana felicitari (pentru cele 7 lunite, nu pt cazatura)O pup tare, tare be Briss. Si David a cazut de 2 ori din pat, dar s-a linistit f repede (cam 30 sec a plans)...asa ca n-a mai fost cazul sa ma intreb daca sa-l duc sau nu la dr...Eu cred ca mai tare s-a speriat, de aceea a plans mai mult, nu neaparat ca a durut-o. Si cand ma gandesc ca acesta este abia inceputul...cand s-or invatat sa mearga, sunt convinsa ca or sa-si mai ia cateva in freza ![]() Haideti si voi la munte, caci tare mult as vrea sa va cunosc ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Pai ar fi fain sa venim... Dar unde se tine, cand, cat "coasta" si ce conditii sunt?!
Pupici
Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
andiaroro spune:
De recup cam greu ca fuseram ocupati cu sarbatoritu domnisoarei si cu scosul pe afara al lui frati-su, asa ca imi dau si eu cu parerea pe aici din ce am retinut..
Olishka-parca tu te plangeai de iaurt...Nu stiu sa fac(de mana mea de la cap la coada), dar pot sa-ti zic ce face iaurtiera....Noi avem una de 2 bani, pe care am luat-o de la un mag ce dadea falim.Are o galetusa in care vars 1l de lapte (cu cat e mai gras cu atata iese iaurtul mai bun) si un iaurt de 100G simplu fara fructe si alte minuni doar cu lapte si bacterie in comp(eu le pun pe toate bio). Amestec de cateva ori cu lingura sa se imprastie bine iaurtul in laptesi pun faimoasa galetusa intr-o alta galetusa cu capac care-i iaurtiera propiu-zisa, pun capacu si invart de buton la 8 h(daca vreao branza tr sa pun la 11h). Asta-i tot si peste 8 h imi canta lambada sa ma anunte ca e gata "iaurtu"si ...chiar e.Ideea e ca faimoasa iaurtiera nu face nimic decat sa tina amestecatura la cald si sa ma anunte ca e gata iaurtul peste 8h...ASTA-i minunea mea http://www.cdiscount.com/electromenager/preparation-culinaire/figuine-fiym202/f-110220503-figuinefiym202.html?cm_mmc=TOOLBOX-_-AFFILIATION-_-CHERCHONS.COM%201706782-_-N/A . A fost tare faza ca noi nu stiam ca ne si canta si cand am pus-o prima data auzeam intr-o dim lambada si tot comentam din varful patului: moama, ni se schimbara vecinii, da' peste ce ciudati tr sa dam de-si pun lambada im bucla...abia cand sa iesim pe usa m-am prins ca in bucatarie la mine canta de zor..vecinii nu stiu, daca au auzit ca nu canta tare.
Chato-ve pricopsirati cu oui-oui. e ala peste tot. Vezi ca e si pectacol cu el. Lui alex i-a placut muult.
Sper sa nu va suparati ca-mi dau cu parerea, dar mie Sophie mi se pare simpatica si.... atat. Nici Alex si nici Anast nu-s inneb dupa ea...Are asa mare publicitate(e o intreaga strategie la coada saracului animal) ca-i singura jucarie de plastic bun de ros si cu piuitoare ce mai exista pe aici si a rez vremurilor. Intr-adevar, pot sa fie copii care sunt atrasi ca vitamina, dar si noi aveam juc de genul asta cand eram mici si sunt convinsa ca mai sunt si altele poate mai ieftine in ro...asta-i un mesaj mai ales pentru cele ce si-ar dori, dar li se pare ori prea scumpa, ori e prea complicat pt ele sa o cumpere... ca n-am nimic cu Sophie ca mie, personal, mi-e draga.
alina.n spune:
Olga sa-ti zic cum fac eu iaurtelul si vezi unde nu e ok: deci se fierbe laptele si apoi se lasa sa se raceasca, cand este caldut (nu rece ,nici fierbinte-exact asa cum il poti bea tu de ex.) se adauga 2linguri de iaurt la 1/2litru de lapte ,se amesteca si se pune in borcan cu capac, se lasa asa de seara pana dimineata in loc cald(eu il pun langa calorifer sau chiar pe el-la mine caloriferul nu il tin fierbinte ci putin caldut).
Daca nu ti-a iesit acum e posibil sa fie din cauza ca nu ai respectat ceva de mai sus sau laptele este prea slab.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Nici Ioana mea nu e fan canita. i-am luat vreo trei si nimic, nimic acuma rontaie ciocul de plastic al uneia dar nu bea apica din ea![]() Zici tu, Olga, ca n-ai avut succes cu iaurtul home made? nu mai incerc nici eu atunci ![]() ![]() o pun pe mamamami de Silvia Ioana |
Nici eu nu am avut succes cu iaurtul. Nici home made, nici cumparat... nici cu cereale, nici cu fructe, nici cu dulceata... Mai astept o perioada si mai incerc.
Nici la noi nu are cautare canutza... Ii molfaie ciocul, iar daca se intampla se vina vreun pic de apa, o lasa sa ii curga din guritza, nu o inghite. De fapt, nu bea apa/ceai nicicum, m-am mai vaitat eu... Azi am reusit sa ii "vand" 30ml suc de mere. Perseverez.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

VICTOR CRISTIAN - si multa sanatate, INA GABRIELA, LUCIAN, AIDAN VICTOR, DAVID, BRIS
de 
30 martie 2009