Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *104*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

neata am vazut si eu poze de bebiti toti unul si unul
maya a crescut,luana cu premergatorul,david bb3 si ana in fundulet

olga ti-a iesit iaurteleul? eu fac asa iaurt pt noi si mereu imi iese si etare buun ...o sa fac si pt bebe ca am inceput si noi acum cu iaurtul

noi tot refuzam sa papam cu lingurita....sper sa fie dintii ,adica poatew o dor gingiile cand ,mesteca????...fac 2-3 zile pauza sii- dau fructe si supa la bibe suc-sper sa ne revenim

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Nu mi-a iesit iaurtul...Ma gandesc ca n-o fi fost destul de cald...

Tu cum il faci?

David mananca cu lingurita, dar refuza sa bea lichide din canuta...si i le administrez cu seringa. Asa ii place la nebunie...deschide gura si asteapta sa-i curga O sa incerc sa schimb cana.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Nici Ioana mea nu e fan canita. i-am luat vreo trei si nimic, nimic acuma rontaie ciocul de plastic al uneia dar nu bea apica din ea Zici tu, Olga, ca n-ai avut succes cu iaurtul home made? nu mai incerc nici eu atuncio pun pe mamamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Nici Ioana mea nu e fan canita. i-am luat vreo trei si nimic, nimic acuma rontaie ciocul de plastic al uneia dar nu bea apica din ea
Zici tu, Olga, ca n-ai avut succes cu iaurtul home made? nu mai incerc nici eu atuncio pun pe mama

mami de Silvia Ioana

Nu, dar nu ma las pana nu aflu care este secretul Mai incerc si diseara. Din cate imi explica pediatra, mi se parea extrem de simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Ce ma bucur ca au revenit fetele vechi forumiste!

David e asa de frumusel! Iar cei trei indieni sint de basm Stiam eu de ce mi-am dorit dintotdeauna baiat

Despre ce intalneala e vorba? Am veni si noi, ne primiti? Aseara am fost la o petrecere cu multi copii, si in timp ce ceilalti copilasi se laudau cu masinutele lor si se jucau Scooby Doo pe calculator, Ianis se multumea sa guste tot ce canta , am concluzionat eu ca tot mai bine e sa se joace el cu pici de varsta lui. A! si mi-era o jena ca toti adultii se scalambaiau la el sa-l faca sa rada si el avea ochi numai pentru mine si o tinea numai intr-un "mama-mama-mama", zicea cineva ca e lesinat dupa ma-sa

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Ela multumesc

Ce bine ca veniti Se pare ca gasca, in mare, va fi cam aceeasi. Tare mult as vrea sa vina si mamici cu bebici pe care nu i-am vazut
Eu abia astept sa-i punem pe toti la gramada sa vedem ce-o iesi de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

ADITAPOP, multumesc pt sfaturi, prind f bine. Ana nu are pete pe corp, doar sub ochisori se inroseste f tare sau face bubite mici cat varfu de ac, dar doar sub ochi. Si trec pe timpul zilei, dimineata sau seara iar se accentueaza, apar si dispar, total haotic. Uneori e asociata cu alimentatia, alteori nu, de aceea inclin sa cred ca e nu e alimentara, mai ales ca a facut si fiind pe tratament cu Zyrtec, so....

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna,

VICTOR CRISTIAN - si multa sanatate, INA GABRIELA, LUCIAN, AIDAN VICTOR, DAVID, BRIS

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna,

VICTOR CRISTIAN - si multa sanatate, INA GABRIELA, LUCIAN, AIDAN VICTOR, DAVID, BRIS

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Ba la noi! Avem tot 68cm, dar doar 6200... atat avea la 7luni (adik acum 10 zile), nici nu am curaj sa o cantaresc acum, dupa episodul cu diareea, ca cine stie ce descopar si kiar ca pic in depresie.

Mi-am facut curaj si am cantarit-o... Tot 6200g... Nu stiu ce sa ii mai dau sa pape... are anemie si hipocolesterolemie... Pt anemie i-am crescut doza de fier, dar colesterolul nu pot sa i-l cresc decat cu mancare... Cred ca o invit la o friptura de porc cu cartofi prajiti!

Disclaimer: Glumesc, nu anuntati protectia copilului!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna,

30 martie 2009

Ne vedem la targ vineri...sa iti dau gel pt Davidutz? Cine mai vrea sa organizam o intalneala vineri...la targ ...la BabyExpo??? Eu nu pot decat vineri, caci si-a luat tati liber in mod special. Nu vin cu Pitonul, il las cu buni acasa...vine special pentru a sta cu el...

30 martie 2009

Mergi la inceput