17 saptamani colici??ce pot sa fac??
fetita mea are 17 saptamani si are colici...totdeauna a avut colici si acum luam gaviscon pentru copii..dar astazi a facut o criza de m-a speriat..cand vom scapa de colici?poate sa fie altceva??nu mai inteleg nimik ..mi s-a spus ca nu mai face dupa 3 luni si uite ca avem 4luni si tot face..puteti sa imi dati un sfat va rog???
mentionez ca am scos rand pe rand din dieta mea fiecare produs(lactate,carne,vegetale,fructe)si nici o schimbare..beau 2 litri de ceai de fenicul,anason si chimen..va rog sa ma credeti ca nu stiu ce sa mai fac???cu multumiri..
Raspunsuri
buburuza1979 spune:
vad ca esti din UK.
incearca Infacol sau Colief!
gogoasha
"From this day forward you shall not walk alone.
My heart will be your shelter and my arms will be your home."
s_ellia25 spune:
buburuza1979 infacol i-am dat din primele zile dupa nastere,nu are cine stie ce efect..tot crize si plansete...la o luna am schimbat pe gripe water nici asta nu a fost cine stie ce...acum am trecut pe gaviscon infants si tot plange..pot sa incerc colief nu am auzit pana acum..
buburuza1979 spune:
incearca si colief-ul... am auzit ca ar fi bun!
eu cu al meu nu am avut probleme... i-am dat Infacol de la o saptamana pana la 3 luni si nu am stiut ce-s alea colici.
il dadeam o pipeta inainte cu 10 minute de fiecare masa.
la noi a fost foarte bun.
mai poti incerca un leac babesc:
incalzesti un prosopel cu fierul de calcat si il pui pe burtica. vezi sa nu fie fierbinte sa il arda. poti sa il pui peste hainute.
de asemenea il tii pe burtica pe burta ta. caldura face foarte bine.
gogoasha
buburuza1979 spune:
aaa si la noi a mai mers Baby Drink.
la jumatate de ora dupa ce lua catva guri (vreo 20 ml) facea caca si tragea multe partulete si isi linistea burtica.
eu ii fac un pliculet in 100 ml ca in 50 cum scrie pe prospect e prea dulce.
si il linistea foarte tare asta:
http://www.youtube.com/watch?v=Ehmu-lTJXF0&feature=fvw..
si plimbat in brate...
cam astea au fost "remediile" la noi... dar repet crizele erau foarte mici si mai mult la inceput pt ca infacolul a inceput sa isi faca efectul dupa o perioada, nu imeniat, dar a facut minuni.
gogoasha
s_ellia25 spune:
ii dau baby calm ceai neindulcit..muzica de relaxare asculta tot timpul de micuta..plimbatul prin casa pe umarul nostru si cu piciorusele ridicate sau pe brat si cu mana dreapta ii fac masaj in sensul acelor de ceasornic..dar ii simt stomacelul cum se face ca piatra si mititica incepe sa tipe de mi se rupe sufletul ....
Ralukutzza spune:
Incearca Infacol+Colief...le alternezi...la o masa ii dai o masura de Infacol la urmatoarea 4 pic de colief in 2,5ml de lapte de la san(dar colief nu ii dai mai mult de 4 ori pe zi).Face minuni...cel putin pentru fetita mea a facut minuni si intr-o saptamana dupa acest tratament am uitat ce sunt colicii pentru toteauna.Tu ai noroc ca esti in Uk,caci Colief numai acolo se gaseste.Eu il aduceam prin prieteni de acolo.
Sanatate mult.
Raluca mami de gargarita Andra-Bianca
DN 26.12.2008
annablue spune:
Mai incearca sa o tina in brate altcineva... Eu la primul ma panicam cumplit si el ma simtea si de aia la mine se "panica" si mai tare.
La al2lea, nu am mai avut probleme asa mari.
La primul, bb se linistea muuult mai bine la ta-su in brate decat la mine, desi nu parea logic... abia apoi am aflat de ce.
Oricum, sunt copii la care colicile nu dispar pana nu se diversifica, deci tin pana dupa 6 luni.
tot ce poti face e sa incerci tot felul de produse anticolici si sa mananci cat mai corect, sa te odihnesti.
Stiu ca nu e usor, dar pana la urma copilul simte starea mamei cel mai bine, de aici si iritarea ei/lui.
Va tin pumnii!
mamaluighe spune:
La noi a functionat extraordinar "baby colics", remediu homeopat:
http://health-and-beauty.become.com/hylands-baby-colic-remedy-125-tabs--compare-prices--sc721424057
nu am putut comanda pe internet,mi-a adus fratele meu din strainataturi. mai am inca ( posibil un tub inceput deja). daca esti interesata, iti trimit prin posta.
Sabina spune:
fa rost de un wrap sau sling si tine-o permenanet in brate, se va linsiti.daca o tii numai in bratele tale, obosesti, ti-e greu si fata simte.
Ai guirja la atmosfera din casa. Probabil ca esti extrem de oBosita si speriata, colicii sunt pe fond psihic in principal, si ea te simte.
daca o pui la san cand plange se potoleste?
Fata mea a vrut pana la 5 luni tzitzi cam nonstop....cum plangea, cum hop, alaptata si se potolea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
liliana83 spune:
Eu zic sa te inarmezi cu muuuuulta rabdare ... nu vrea sa te sperii dar copilul meu a avut copici pana la 5 luni si jumatate , cu pansete de diminetata pana seara, se facea vanat uneori .. si crede-ma am avut in casa tot ce se vehiculeaza pe internet c-ar fi bun ptr copii.. nimic n-a functionat.. Dar va trece si perioada asta si peste ceva timp nu-ti vei aminti de ea. Va pupam si va dorim sa scapati cat mai rpd de colici