Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Seara buna si de la noi, mai rarut da' dragut

Am citit printre picaturi cate ceva..mouse-ul inca nu merge, tati a uitat sa cumpere in schim noi abia asta seara am teminat cu renovarea , moa cat ma bucur, a iesit super frate

Laureta sper ca sunteti bine ici multi multi si multumesc de sms

Multumesc mult de tot si fetelor care au intrebat de noi, suntem in continuare mucioase si tuseste...cand o scapa habar nu am dar gabdim pozitiv

Lumi sa inteleg ca dormiti bine, felicitari mamico, meriti somnic bun

Laura nu prea cred ca ai ce face cu autoloviturile, Crina mea se loveste mai mereu

cam atat tine minte neuronul meu zapacit de praf , ma duc la baie si la un somn bun [pp]ici multi la fiecare in parte

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

:)) tizuta mea uite ca ti-am auzit gandul :)

am intrat scurt sa va zic ca m-am tot gandit la voi si ca noi suntem bine. Eu sunt tare in urma din cauza oboselii, capitolul 215 citit pe telefon la servici, in pauza de pompat.

nu am mai citit seara pentru ca pic lata, inca nu am rezolvat la servici cu programul, dar am primit scrisoarea de la ITM, raspunsul e tare imbucurator, se poate program redus pana la 2 ani.
Nu vreau sa para ca le fortez mana, pana acum nu am avut decat o discutie premergatoare....

Oricum eu simt ca nu mai rezist in ritmul asta, fac 3 ore pe drum, trebuie sa rezolv problema asta cat mai curand.

Pe de alta parte, am gasit o bona super, doamne ajuta sa fie asa mereu.

Thea e extraordinara, incepe sa spuna cuvinte, e tare simpatica cum repeta dupa noi :)

As vrea sa ii cumpar o masa interactiva cadou.
Voi aveti asa ceva?

apropo, am vazut ca pe amazon.co.uk sunt niste preturi tare bune si livreaza si la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui lavida

Babymom (tiza mea ), am verificat si eu graficul si Eliza se situeaza sub greutate, ceea ce ma ingrijoreaza iar... Ma bucur ca mananca totusi mai bine in ultimul timp si sper sa recuperam din kg.

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Lavida, pai cum sa fie Eliza sub greutate?? Nu spuneai ca are in jur de 9 kg. si ea, la fel ca Dragos?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

pai ba da, are 9-9,100 kg, pe acolo. am intrat la graficul pt fetite, ea s-a nascut cu 3,740 kg si arata ca ar trebui sa aiba vreo 10 kg. sau nu am priceput eu cum sa interpretez?

Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Clau multu tare mult. Mai, tare in ceata te mai baga dr astia:( Anamona ma bucur ca sunteti bine si ai vesti bune.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari CD!!! multa sanatate si sarcina usoara!!!

Nu am mai citit de ceva timp. Am mai ratat ceva (de genul asta, ca in general stiu ca am ratat mai multe)?
O cutie de biotics am si eu si nu cred ca voi avea nevoie. Daca are cineva nevoie o dau cu cea mai mare placere.

Sanantate!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Buna dimineata!

M-am linistit. Copilul meu e chiar perfect in ceea ce priveste greutatea dupa www.kellymom.com/babyconcerns/growth/chart2.html" target="_blank">percentilele adapatate pt. copii alaptati

asta da veste buna! si Thea a sarit de medie! sa mai zica careva ca e slabuta, ca ii dau cu precentilele copiilor alaptati in cap!

acuma lasand gluma la o parte, eram calma si inainte, dar parca tare ma enervau toti care imi spuneau sa o duc la analize, ca poate are ceva de nu se ingrasa.

mai nou, Thea nu mai mananca in scaunul de masa, ci alregand dupa ea prin casa, iar la masa de pranz nu mai vrea lingurtita ci direct de la noi din mana
Mananca asa la pranz: bucatele de carne cu mozzarella, rosii crude decojite si pasate cu furculita si miez de paine. totul acompaniat cu zeama de supa in care amestec 2 lingurita de legume pasate
ce ma bucura e ca a marit cantitatile.

parte din meniul de pranz il dau inca o data si pe la 6 seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Is pe aici. Biancu o tine cu febra, maxima de azi 39.4. Scade si se ridica cand vrea.
Miine ies analizele si vedem ce spun si alea. Probabil va ajunge la branula :(
O sa imi iau inima in dinti si i voi face miine o radiografie la plamani.

Am facut rost de 1 cutie de Biotics de la o farmacie mica. Probabil va avea nevoie si dupa antibiotic sa mai ia, vedem ce zice si medicul.

Pup toate fetele care v ati gandit la noi

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si eu ma intrebam ce o fi cu anamona!
anamonaaaaaaaa!!! ce faceti?? bona ai gasit??

si sa va spun ce mai face Razvan, ca in atata stres legat de sanatatea lui, ne bucura totusi enorm!
- mananca singur la toate mesele solide, am trimis invitatie pe mailul comun cu un filmulet. a nu s eintelege ca mananca toata mancarea asha...ca pana la urma tot eu ii dau ce e de dat, dar vrea neaparat sa manance si el
- azi dupa ce a mancat i-am zis sa punem castronelul in chiuveta sa-l spal si s-a dus sa-l puna in chiuveta
- azi am fos la mama si i-a cantat cantecelul acela cu "uite sus si uite jos..." si el ridica mainile si apoi se apleca...a fost ff incantat sa invete asta, oricum, a facut-o imediat ce i-a aratat mama
- il intrebi cum plange mamaie dupa ce pleaca el si pune mainile la ochi si ara acum plange
-apuca de bluze, sireturi, prosoape si-ti da si tie celalalt capat si zice "diiiiii!", adica sa ne jucam de-a calutul. si intr-o zi trebuia s ascot din masina de spalat prosoapele de bucatarie si sa le pun pe calorifer, iar el era gramada acolo, sa scoata el...si tragea de cate unul si zicea "diiii". i-am zis sa-mi dea mie, sa le pun pe calorifer...si in felul asta a scos toate prosoapele si mi le-a dat
- mai stie: bat din palme clap-clap-clap/ din picioare trap-trap-trap...adica stie sa bata din palme si apoi din picioare...
- punem mainile in sholduri (el le pune la spate) si ne aplecam stanga-dreapta, tic-tac...ceasul, apoi cu mainile, tzac-tzac, precum foarfeca si vajjj-vajj, ca morishca...
- in seara asta erau muuulte chestii pe jos pe covor...si voiam sa-i arat sotului jucariile de la quelle, asha ca l-am rugat pe Razvan sa-mi dea catalogul si i-am zis sa-mi aduca cartea...atunci mi-a aratat o carte de-a lui si i-am zis ca nu aia, cartea de langa calorifer...si mi-a aratat-o cu degetul, intrebator. i-am zis ca aia e si mi-a adus-o!! asta nu ne-a uimit f tare, pentru ca stie sa raspunda destul de bine la toate cererile, insa , a adus catalogul si ne-am apucat sa-l rasfoim...am vazut ce era de vazut si el se tot juca dand paginile. noi nu eram prea atenti la el, ca ne uitam la Gadea si cand il vad cum isi baga mana in gura...ca si cand si-ar inmuia degetul si dadea paginile...
-il intreb dimineata, aratandu-i biberoanele goale: cine a baut laptele?? si el se arata pe el. stie cine e Razvan, de mai mult timp
eh...face mai multe, dar nu-mi vin acum in minte
LE: ca-mi aminti anamona, ne distram acum spunand "goanga"
anamona, ma bucur ca sunteti bine!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anamona!!! Imi era dor de tine! Ma bucur mult ca esti in curs de rezolvare cu programul de servici si mai ales ma bucur ca ai gasit o bona de incredere pt. Thea.
Si ia zi, cu ce te mai uimeste micuta mea nora ?

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

fetele ce alaptati:....caut surse de inspiratie

ce replici mai dati la cat mai alaptati?
sormea spune mai nou ca "vreau sa vad daca o sa ma cheme pentru lapte in pauza mare cand le da cornu'"

Mergi la inceput