Subiecte active - cat timp valabil?
Am o problema frecventa. Poate mi se intampla mie pt ca intru de pe Mozilla, sau poate tine de setarile forumului. Imi permit sa o sesisez, uneori ma adaptez incercand alta varianta, dar uneori ma deranjeaza.
Intru, aleg subiecte active, vizualizez prima pagina, nu dureaza decat cateva secunde, maxim 1-2 minute, si cand doresc sa continui, sau merg la pagina 2 a subiectelor active, deja isi face update-ul, si-mi arata subiectele active de la alta ora.
Un exemplu concret, in aceasta seara. Aveam ultima logare azi-noapte, aveam 2 sau 3 pagini de subiecte active. Am intrat doar la 2 subiecte unde am citit ultimele raspunsuri. Nu a durat foarte mult, erau doar 2 postari raspuns. Cand am incercat sa ma intorc la pagina de subiecte active, deja imi arata doar subiectele de la logarea din aceasta seara.
Spuneam ca ma adaptez, alegand eu varianta de subiecte active din ultimele 6 sau 12 ore (o ora aproxinamtiva). Dar nu inteleg daca asa este setat forumul, sa se updateze atat de repede, sau este o problema care tine de mine, de ex de cookies, care ma recunosc intrata ca ultima logare azi la 20:34, desi ultima logare a fost la 00:14.
Sper ca am fost destul de explicita.
Multumesc pt intelegere!
_____
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Raspunsuri
A_Iulia spune:
Si mie mi se intasmpla la fel (cu IE), prima pagina de subiecte active e ok, apoi daca vreau sa trec la a doua pagina...uite ca nu mai e, pentru ca a actualizat intre timp ultima ora de intrare si nu mai sunt subiecte active.
Singura mea solutie este sa tin minte aproximativ ultima logare, si atunci cand se pierde sa mai dau o cautare de subiecte active de...12 h, sau de ieri, sau de 2 zile, in functie de timpul cand am intrat ultima oara.
A_Iulia spune:
Ayla, mie prima pagina mi-o pastreaza neschimbata pentru ca eu toate subiectele pe care doresc sa le citesc le deschid cu "open in new window"- si atunci prima pagina nu o actualizeaza cu data noua. Inteleg ca tu le deschizi din lista de subie cte active si apoi dai "back"?
elyanne spune:
Si eu patesc la fel... asa ca deschid cele 2-3 pagini de subiecte active in ferestre separate... apoi deschid subiectele care ma intereseaza, iarasi in alta fereastra ... altfel daca dau back e posibil sa au subiectele active de cateva minute...
Multumim pentru voturi www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Ayla, mie prima pagina mi-o pastreaza neschimbata pentru ca eu toate subiectele pe care doresc sa le citesc le deschid cu "open in new window"- si atunci prima pagina nu o actualizeaza cu data noua. Inteleg ca tu le deschizi din lista de subiecte active si apoi dai "back"? |
La mine doua pagini de forum merg foarte greu. Incerc asa cand am de citit din urma la clubul scutecelor, pe o pagina citesc, si iau quote, si postez raspuns la alta pagina, dar se incarca foarte greu.
Dar este o idee.
_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
admin spune:
Va multumesc ca ne-ati semnalat aceasta problema. O sa verificam ce se intampla si daca este un BUG il vom fixa cu mare prioritate, avand in vedere popularitatea "subiectelor active".
Revenim...
O zi buna Echipa Desprecopii.com
Ayla21 spune:
Multumesc mult ADMIN!
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
admin spune:
Am niste intrebari suplimentare:
1. folositi optiunea "Reincarca automat dupa" care se gaseste la active in partea de sus dreapta? Daca DA cum o aveti setata.
2. Sunteti sigura ca browserul dvs. accepta Cookies (gasiti optiunea in setarile avansate ale browserului). O intrebare suplimentara pe aceasta tema: Daca la logare selectati sa vi se salveze parola cand reveniti la forum trebuie sa va logati din nou sau va logheaza automat?
3. Inteleg eu bine ca in selectia de la active "Subiecte active din/de" se face update la "Ultima vizita" foarte rapid la noua vizita in loc sa ramana vizita anterioara?
O zi buna Echipa Desprecopii.com
elyanne spune:
1. Nu
2. Da, accepta cookies. Da, este selectat sa retina parola si da, se logheaza automat.
3. Da
Nu m-am uitat cam cat dureaza, dar destul de putin... cateva minute. Se intampla sa deschid subiecte active si de ex. vad ca am un mail, sau chiar deschid in alta fereastra un mesaj privat... las de-o parte subiectele active, dar fereastra respectiva ramane deschisa... apoi dupa ce termin cu mailuri/pm ma intorc pe dc sa citesc ce mai e nou, trec la pagina 2 de subiecte active deja nu mai am 2-3-4 pagini, doar una singura cu cateva subiecte noi, iar ultima vizita apare cu fiind cu cateva minute in urma.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa... ideea e ca reincarca automat repede... fara sa inchid dereastra sau sa intru pe un topic, apoi sa-i dau back, ca sa revin la pagina de subiecte active... pur si simplu ramane deschisa cateva minute si cand trec la urmatoarea pagina de subiecte active, nu mai exista pagina urmatoare, imi reactualizeaza vizita.
catrinik spune:
Da si eu patesc la fel.
Daca vreau sa vad subiectele active trebuie sa ma misc foarte repede.
A_Iulia spune:
Si eu am aceleasi raspunsuri ca si Elyanne.
Daca am 3 pagini se subiecte active, de pe prima pagina de subiecte active deschid in new window subiectele ce ma intereseaza (nu le citesc inca, doar le deschid) - si imediat cand dau pagina 2 de subiecte active, ea nu mai exista, pentru ca intre timp s-a actualizat lista de subiecte active de la ultima vizita si nu mai sunt 3 pagini, ci doar una singura.
Dar chestia asta se intampla de 1-2-3 luni cred, nu a fost mereu asa.