Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui greenfrog

Buna dimineata,
va doresc si eu o saptamana excelenta, plina de vesti bune!
Castelana povestirile tale sunt extraordinare, ne inveselesc ziua! si mi-e asa o pofta de mancare asiatica...

azi la analize asistenta m-a intrebat in ce sapt de sarcina sunt si a exclamat: ce putin mai este pana vine bebe!

25+

multumesc draga mea!
Incerc si eu sa mai captez gandurile fetelor, sa le mai povestesc una/alta!
Mancarea asiatica de aici e total diferita de ceea ce se consuma in Europa sa stii. E chiar la alt pol. In fine, imi place si mie, trec de la una la alta, incerc sa invat ceva retete cu toate ca-s constienta ca in Europa nu va semana, ingredientele fiind diferite.
Acelasi lucru mi se intampla mie aici sa fac sarmale de ex, sunt diferite ca gust, am avut noroc de faptul ca am gasit frunza de vita iraniana la borcan, excelenta, dar verdeturi au gustul diferit, urturoiu de ex este extrem de tare si aromat, ceapa la fel, busuiocul e ceva de miroase pana seara doar sa-l pui in salate. Carnea in schimb nu are pentru mine acelasi deliciu, dar este si ne mininam mullumindu-ne cu tot ce gasim.
daca vreau sa fac mancare romaneasca pot, dar nu pot garanta ca iese ca acasa, diferenta facand-o ingredientele.
Apoi cand e cald afara tot timpul... numai de sarmale-ti nu-ti arde sa stii.
Asa ca ma mai bag la ale lor, ce sa fac si eu, papa bebe mic de toate si vad ca nu protesteaza.

te pup si o zi excelenta!
uite si ceva color tropical

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Kossir la 3 merg la dr .
watch?v=O2MFducncsg[/tube]

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Bafta multa fata draga si sa nu ai emotii!!!!
Timen pumnii si sa fie bine, ne rugam cu mic cu mare pentru tine!!!!!
te pup

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

In dimineata asta servesc o ciocolata calda.

Rebiana .
freedelia sanatate multa!
Ioana iar a inceput sa aibe secretii in piept care ii provoaca tusea. Am gasit pe net o reteta naturista: 100 g de ceapa tocata marunt pusa la fiert cu 200 ml de apa (5 min), dupa care se strecoara si se pun 1-2 lingurite de miere de albine, apoi se pune pe foc pana se mai ingroasa, ca un sirop. Se da 2-6 lingurite/zi..are un gust aiurea chiar si cu miere (mie nu-mi place ceapa, doar pt gust la mancare/salate).
De ieri am inceput sa-i dau + Eurespal, Augumentin si Ketof, ce a luat si inainte.
oanaiacovita ok!
irinabobe sa poarte sanatos bebe primele hainute achizitionate.
Sa ne arati si noua poze cu ele..am fost si eu in Real (pe 9 Noimebrie) dar nu am gasit nimic...
Aaa..si nu mai fi superstitioasa, nu are nimic de-a face cu faptul ca nu s-a nascut bebe si nu poti cumpara hainute inainte..Iti zic eu ca nu e ortodox, deci fii linistita si daca mai vezi lucruri care-ti plac si la preturi bune sa cumperi, da? Uite un si o , ca bebe se va naste si va purta noile hainute.
kossir .
honeybaby asteptam vestile bune de la eco.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Ioana iar a inceput sa aibe secretii in piept care ii provoaca tusea. Am gasit pe net o reteta naturista: 100 g de ceapa tocata marunt pusa la fiert cu 200 ml de apa (5 min), dupa care se strecoara si se pun 1-2 lingurite de miere de albine, apoi se pune pe foc pana se mai ingroasa, ca un sirop. Se da 2-6 lingurite/zi..are un gust aiurea chiar si cu miere (mie nu-mi place ceapa, doar pt gust la mancare/salate).
De ieri am inceput sa-i dau + Eurespal, Augumentin si Ketof, ce a luat si inainte.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

sanatate maxima la micuta ta floricica Ioana si tie putere, sa treaca pardalnica asta de tuse odata sa va lase sa invatatti cantecele de sarbatori si sa ziceti colinde!!!!
te pup si

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Multumesc tuturor pt suport si vorbele bune.

Irina- cred ca daca bagi morcovul pe partea cealalta nu se asimileaza vitaminele cum trebuie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa iti tin pumnii azi la 3.
Sper sa te intorci repede si sa nu ne tii mult in suspans.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irina, sa poarte bebe sanatos hainutele! bafta si tie la eco, cand mergi?

denisa morcov nu, pe mine m.ar tenta ceva gradat sa masor colul :)))

nici eu nu mai am rabdare pana maine la ecografie...cu toate ca am tras cu ochiu vineri cand mi.a facut.o pe cea abdominala, a fost tot morfo si a masurat cam tot

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- am auzit ca se asteapta cu orele la dr. Sper nu fie asa si la cabinetul privat. Va anunt cum ajung acasa.
E aproape de mine, si nu fac mult pana acasa, 15 min. Hai 30, ca nu cred ca am curajul sa ma duc cu masina la ce emotii am.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna fetelor,

Sunt o mamica de iulie-august 2010 si am o nedumerire si am zis sa intru sa va intreb si pe voi ca sunteti mai experimentate ( la celelalte nu am avut asa)

Oricum ajung si eu diseara la doctor si am niste emotiii..., dar in acelasi timp am si o teama ca daca nu este ceva bine acolo...

Deci sa revin la intrebare, ma doare de ieri in partea dreapta un pic mai jos de operatia de apendicita si ma doare mai tare cand stau in fund si mai putin daca stau intinsa.Chiar si azi-noapte m-am trezit cu durere, suportabila, dar destul de enervanta si parca se reflecta in picior.

Aveti idee de la ce ar putea fi ? Sau este ceva rau cu samburelul ?
A mai patit careva asa ?

-icei

Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana eu ador clima tropicala, cand am stat in santo domingo m.am simtit ca pestele in apa...in schimb nu suport cele 4 anotimpuri de nici.un fel, trecerea de la unu la altu mereu ma deprima la inceput pana ma obisnuiesc

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput