Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- de ce nu te duci sa stai in pat intinsa, poate ti-e mai bine

Cu vaccinele si imunitatea asa e la toate parca, nu numai la asta. Dureaza ceva pana produce corpul anticorpi. Sa inteleg ca acolo e impus sa-l faci ?

Pupam fetele si multumim pt fericitari

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Ina- tare haios bebe cum se ascunde.

PS: trebuie sa ma opresc din scris ca umplu tot capitolul.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey ma bucur enorm pt vestile de azi.Ai vazuuuuuut?Cat despre pasarica......sa va traiasca....si o s-o cheme si Maya....ce memorie pe Dayanara sa tina minte ca asta era numele pregatit daca aveam fetita!!
Dayanara
Vladi felicitari pt rezultate de la morfo.
Andira fetele sunt senzatie.
Oana exact azi m-a apucat si pe mine aceeasi durere.Durere jos +mijloc+ o arsura pe gat de toata frumusetea.Cred ca e mercur retrograd!

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Oana exact azi m-a apucat si pe mine aceeasi durere.......Cred ca e mercur retrograd!

www.brizamarii.sunphoto.ro/" target="_blank">poze

19+

Mergi la inceput

Da,ma....Briza_marii....nu stii ca la horoscop zic astia ca toate belelele se intampla cand e mercur retrograd?Al meu sot cand face cate o boacana cu asta incepe"Mami, deoarece mercur e retrograd...." si ne hlizim ca doi tampiti.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Mergi la inceput

Mai da ce aveti toate cu durerile de burta azi ??
Azi cand ma duceam la eco, cu autobuzul, la o curba a lovit autobuzul o masina parcata cu fundul in sosea. A pus soferul o maaaare frana si desi ma tineam de bara tot m-am lovit de un scaun cu burta. M-a durut 1 min. Pai ce pe mine sa nu ma doara burta azi !!!!?

POZE

Mergi la inceput

Io cand va zic ca e mercur retrograd!!!!

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Bravoooo Denisa. De fapt e aiurea, "bravo", ma rog, sunt fericita pentru tine. Domane ajuta. Auzi fetita?Sa traiasca si sa fiti fericiti. Si ce nume frumoase. Da cum se intampla oare? Acum ma tot gandesc si eu la bebelina mea. O fiiiii, n-o fiiiiiiiii. Ca se cam ascundea ea asa.

Vladi, felicitari si bebelului tau sanatos si grasun. Restul problemelor trec ele cumva. Tu esti suficient de tare pentru asta. Doamne ajuta!

Oanaiacovita, stai linistita in patuc, la tv. poate s-a intors bebelul, sau ceva ligamente, sau cine stie. Doar stai cuminte si o sa treaca. . Uite deja au trecut

Dayanara si tu la fel. Stai acolo cumintica si succes maine, asteptam vesti . A, sa nu uit, tare mult mi-a placut cum descrii obiceiurile din Spania. E tare frumos acolo, se pare. Aveam si noi programata o vacanta acolo, dar s-a dus. Deocamdata.

Mihaela te asteptam si pe tine cu vesti bune de la ecografie si bineinteles cu un carucior.

Alina sanatate Ioanei. Offf saracuta ce s-a mai chinuit toamna asta. Asa e mereu? Si Mihai era asa cand am schimbat climatul, am venit aici la munte. Dupa 6 ani, n-am mai avut deloc probleme cu el. Deci, rabdare

Andira, mortala fetita ta. Mihai avea 2 ani, am mers prima oara la mare, acolo ne-am intalnit cu fetita unor prieteni. Ei erau bineinteles cu puta goala amandoi. Fetita avea 1.3 ani. Cand l-a vazut pe fiumeu:ooooteeee ce areeee. Dar expresia fetei si tonul, au fost mortale.
Denisa, faza cu coada a fost si mai si.

Fetelor asa imi placu ziua de azi, ca pe langa faptul ca am stat mai mult pe aici, am si avut parte de vesti bune.
Astept maine fetele urmatoarele cu vesti bune.
Acu va doresc noapte buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 25+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu ma gandeam ca prea ne-a durut azi burta pe toate
Honey eu am patit-o vineri: eram in tramvai prin drumul taberei, si un pusti cu o Dacia Nova i-a taiat calea si asta a intrat in el. Nu a patit nimeni nimic, numai ca tramvaiele nu au mai circulat. Si cum pe strada se mergea bara la bara si nu a trecut decat un 137 care era full si in care nu am avut curaj sa ma urc ca nu cumva sa ma imbranceasca cineva in burta, a trebuit sa merg 4 statii pe jos . Simteam ca nu mai ajung.

Vad ca de maine incepe greva la metrou

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oanaiacovitza: imi pare rau ca ai durerea aia si ca te-ai speriat ! Eu, una, am burta tare de vreo 50 de ori pe zi, uneori chiar si doare, alteori tine asa citeva minute... m-am obisnuit si n-o mai bag in seama! Dureri din astea sa ma taie am mai avut si eu dar, de regula, se dovedea un pic mai tirziu ca nu erau de la uter ci din matze, jos :)) Eu una nu pot sa le deosebesc, cind am un deranjament la intestine jos mi se pare ca-s dureri ca de menstruatie :)) Uite ce zice doctorita mea care-i desteapta si anti-panicoasa: uterul e un organ contractil, el lucreaza mereu si se adapteaza cerintelor lui bebe. Deci sa-l lasam sa-si faca treaba lui de organ contractil, da? Regula e asa: daca dupa durere nu curge singe sau lichid amniotic bogat, atunci inseamna ca totul e bine, sa- intins si el saracul si a tras de o chinga

Dayanara - citeste si tu mai sus :)) Auzi, eu cred ca tu stai cam prea mult pe net, toata ziua esti prezenta pe forum... Daca ai sta lungita in pat sau pe canapea, nu m-as lua de tine, dar eu cred ca stai intr-o pozitie nu prea buna pt bebe... Te rog gindeste-te cum poti face: ori te internautezi din pozitie ininsa, ori nu stai mai mult de 30 min zilnic la calculator, ok? Sa stii ca eu la sarcina trecuta, fortata fiind sa stau la orizontala 2 luni din cauza de col deschis, am lucrat la calculator din pat, cu tastatura pe burta si cu monitorul linga pat, pus pe o masa de cafea... deci se poate, in caz ca nu ai laptop!

Honeybaby: wow, ce diversitate la barul ala al vostru, m-ai lasat masca!! Cit despre banc: foarte tare!! Pai sa stii ca, atunci cind ti-am dat pedeapsa pt stresul de peste weekend, n-am ales-o chiar la intimplare, ca am vazut eu ca esti buna la astea :)) Ai grija de catel si de pisoi si fii cuminte de acum, bine?

Ellanick: si tu esti buna la bancuri, dar umorul tau spontan bate toate bancurile!!!

Castelana, multumim pentru povestile tale exotice, ne fac bine!

21+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput