Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana aceeasi durere m.a luat pe mine acu, de fapt de cateva ore, ma inteapa jos ovarele, e senzatia care o ai cand te abtii mult de la pipi , dar o durere foarte acuta, noroc ca mi mai lasa, ideea e ca e asa de sacaitoare ca nici nu pot sa merg bine, dar e foarte jos
nu stiu ce.o fi zau, asa dintr.o data

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ina ce dragutz se ascunde! Cam asa statea si bulinutza din burtica mea la eco de la 16 saptamani... se rusinase! Insa ultima data, sambata, scotea limba si se freca cu manutza la nasuc... pacat ca nu erau imagini 4D ca taie haioasa era!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Oanasi eu am patit-o azi la fel, si tot la cratita eram si eu. M-a taiat o durere de ovare (burta era moale, nu s-a intarit) de simteam ca nu mai reusesc sa ajung in pat. Am stat lungita si vad ca s-a potolit, si intre timp l-am simtit si pe bebe miscand, de unde am dedus ca totul e OK. Nu stiu care sa fi fost cauza, dar eu m-am linistit. Stai si tu cumintica in pat sa vezi cum mai te simti.
Ca sa luam partea buna: Cred ca la flacaii nostrii nu prea le place prin bucatarie
si sa revii sa ne zici ca esti OK

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Oana poate fi si de la ligamentele uterului care se intind din ce in ce mai mult de-acum. Ca sa stai cat mai relaxata ia un No-Spa si aseaza-te! Vei vedea ca va trece durerea si bebe va incepe sa-si faca "exercitiile" prin burtica!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Denisa, felicitari !!! si pentru vestile bune si pentru printesica !!! sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa !! pe masura numelor care imi plac tare tare mult !!

Andira...ce bune clatite. trebuie sa incerc!!
printeselor tale istete !!

Samaria...chiar zilele astea ma gandeam si eu cu nostalgie la felul in care ma pragateam de sarbatoei in "tinerete" hai ca nu ne lasam...

selina, aseara am facut si eu gogosi, aici asa e traditia la "prinsul postului", oricum noua ne plac si fac destul de des. Doar ca am papat cat o purcica bafta cu teza !!

Alina, sanatate multa micutei Ioana...sper sa functioneze decoctul preparat, la Alex ceapa da rezultate. sa ai rabdare pana isi revine..stiu ca te macina, dar o sa treaca !!

vladi, ma bucur pentru rezultatele 99% bune ...sa-ti traiasca "lunganul" ..asa sta bine la feciori !!

freedelia, sanatate tuturor si spor la bucatarit !! mi-e imi place sa colaborez cu sotul la bucatarie, dar si mai mult cand se descurca singur

erina ..bafta maine...!!

Oana,si eu am simtit de cateva ori exact la fel...dureri asemanatoare celor de menstruatie, dar au trecut in cel mult 10 min. Deci zic sa nu te alarmezi..

mihaela, irina, rebiana. dayanara,happyjoy,briza, pupici ma bucur sa va aud de fiecare data !!!

Ioana, 22+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Fetele multumesc mult, m-am mai linistit.
Durerea m-a lasat,si bebe se intoarce cu tot cu burta. Inclin sa cred ca a facut el o miscare mai brusca si fiind in picioare nu am realizat ca e el.
Oricum ciudata senzatie, offf..merg sa ma intind.
Nu stiu daca mai intru in seara asta, eu sper sa fi fost ligamentele.
Pupici.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana, Briza- de la gatit vi se trage. Nu mai stati la cratita toata ziua.
Eu patesc asa cand alerg toata ziua si ma apuc acasa de facut curat, mancare. Pe mine ma doare burta si intareste noaptea dupa o zi agitata, mai ales cand ma intorc dupa o parte pe alta.
Eu incerc sa echilibrez balanta. Daca alerg toata ziua cand vin acasa nu mai fac nimic, decat ma odihnesc. Mancare, curatenie si altele le las pt cand am o zi mai libera.
Rebiana- eu am vazut o chestie sculata intre picioare la 12 sapt si 2 mici rotunde langa. Dr azi zice ca nu avea cum sa se vada testicolele la varsta aia. La 16s nu se mai vedea nimic, dr ar fi zis ca e fata dar nu prea sigura.. Acum la 4D e fata sigur. Sotul a confirmat. Cica sigur e pasarica, ca doar el a vazut-o mai de apoape si se pricepe mai bine la pasarici decat mine. Poze pun maine ca nu-l pot da pe sot jos cu calc pe care instalat scanerul
Vladi- Va astept la o bauta atunci. Am whisky, vin alb, rosu, sec , demisec, demi dulce, dulce licoros, vodka, tuica de tara, coniac, bere, sampanie, crema de whisky, ceva lichior, pepsi, fanta, lapte , ceai, grenadine, apa minerala si plata cu lamaie sau fara, suc de fructe facem pe loc. Cel mai important am pahare frumoase, umbrelute, paie colorate si negre si cuburi de gheata care lumineaza. Zici ca e bar la noi, desi noi nu bem.
Bancuri nu pot acum ca am mintea blocata pe ala cu fanta roz din motive obiective, dar revin mai pe seara.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Oana- nu cred ca pot fi contractii fara sa se intareasca burta. Bine ca te duci sa stai in pat.

POZE

Mergi la inceput

Banc

Trei candidati dau examenul de conducere . Instructorul care ii examineaza ii intreaba:
- Fiecare sa-si imagineze ca este la munte si ruleaza pe un drum ingust cu 80 km/h .. In stanga e muntele, in dreapta e prapastia. Deodata apar in fata o tanara si o batranica. Ce calcati?
-Baba, ca e pacat de pustoaica, raspunde primul.
-Fata, ca mai are sanse de supravietuire dupa accident, raspunde al doilea.
- Pe amandoua, ca orice viraj e periculos in aceste conditii, zice si al treilea.
- Sunteti picati totii!!! tipa instructorul exasperat. Frana trebuie calcata, dobitocilor!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana bine ca te.a lasat si misca bebe - asta e intr.adevar linistitor

pe mine inca ma doare din cand in cand...daca nu aveam maine eco deja eram la spital acum, n.am mai simtit asa ceva niciodata

ina si aici la fel cu vaccinul si gravidele, totusi aici se amana cateva zile vaccinarea gravidelor, pt ca vor sa aduca un vaccin special pt asa ceva, din care e scoasa o componenta care ar putea afecta sarcina si mai e o chestie de la vaccinare abia in 3 saptamani se capata imunitate totala, deci daca in 3 saptamani de la vaccin faci gripa , l.ai facut degeaba...toti o dau de pereti cu vaccinul asta in timp ce boala isi face de cap

ioana

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput