Pepenasi de iulie - august 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 9
truli-luli spune:
Biri nici la noi nu e regula, ca de-asta stateam si eu si tac'su asa nemiscati, de uimire, ca era o premiera. Am observat insa ca incep tot mai mult sa se joace impreuna, sa comunice, sa caute joaca unul cu celalalt. Pana acum mai mult se intersectau si eventual isi stricau jocul unul altuia, dar acum a mai crescut si Victor, pricepe mai multe, pricepe si Ana cam ce vrea el si nu se mai inteapa asa mult. Iar pe partea cu somnul nu e problema ca Ana e marisoara si chiar asculta daca o rog sa nu faca galagie cand doarme Victor. Mai vocifera in vara cand somnul lui Victor insemna ca nu putea chema la joaca ceata de copii de pe strada, dar acum ca a inceput scoala, gradinita nu mai aveam problema asta.
Multumesc de cafea, e binevenita ca azi noapte ne-am apucat iar de scos muci de la Victor. Mamaliga ei de treaba, sper sa nu fie nasol.
Va pup!
poze Ana si Victor
varsta Anei
ankalaura spune:
Mda... si Eri scoate mobilul de la incarcat, il deschide (al meu e cu clapeta), se duce la agenda si ma suna pe fix, deh, e primul numar, scrie "acasa", iar eu aflu asta cand ma duc sa raspund la fix si vad afisat propriul numar de mobil 
Iar ieri, pana la urma a cazut in baie, deh, era imposibil sa nu se lase si cu efecte mai putin dorite aventura asta a ei... Noroc ca nu a cazut in fata, spre calorifer, ci a cazut sub rezervorul de la toaleta, fix in cosul de gunoi si a ramas intepenita acolo urland. Intepenita in colt zic, nu in cos. Cosul e mic si are capac, oricum era gol, dar s-a daramat cu un zgomot si mai si...
In plus, tipa de m-a innebunit. A propos de frati mai mari, zau ca e cu dus si intors... Eliza pica din extrema in extrema. Cand imi face morala ca de ce o cert pe Erika, pentru ca e mica si nu intelege tot ce vreau eu, si nu poate sa vorbeasca, iar eu sunt o mama rea ca o cert... Pana la extrema ailalata, in care "de ce oare mi-am dorit eu o sora???" atunci cand "sora" se trezeste mai repede decat ar dori "cealalta sora", si jocul nu e terminat, sau mami gateste fir-ar sa fie si nu are timp sa se joace, iar bietul copil pregateste jocul, aseaza pplansele si pionii... si spune nitel trist "Mami, eu am aranjat, si te astept, cand poti tu, sa vii"
Al naibii de grea meseria de mama, cand iti vine sa iti tragi palme de cat esti de nemernica si nu te juoci destul cu copilul, cand isi vine sa iti tragi palme si te intrebi ce naiba ai avut in cap sa faci totusi doi... Mai bine il faceai si pe al treilea, ca sa fie distractia completa. Sau mai bine le aceai pachet bine ambalat si le puneai in tren, sau mai bine...
Mama frate, si nu ma pot opri sa nu ma gandesc la poezia aia duioasa cu mama care spunea "si ce mult te iubesc cand dormi"
Si dupa aia te topeste, ca te ia pe dupa gat si strange tare, una zice "mami, te iubesc cel mai mult din lume" Si ailalta ingana si ea "bebec, bebec", adica te iubesc, daca nu v-ati dat seama...
Cum Dumnezeu sa nu iti creasca inima cat un pepene??? Pfffuuuu
Talciocul meu
Didi81 spune:
Hop si eu fac cinste cu o sampanie de dimineata ![]()
Anka, la noi evaluatorul a venit, s-a uitat, ne-a laudat lemnaria, n-a zis nimic de debaraua daramata sau de balconul unit cu camera (ce-i drept, unirea astora doua nu e facuta definitiv, e reversibila pt ca n-am daramat nimic, doar am scos usa si geamurile).
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ankalaura spune:
PICA, o amica a mea primeste coletele din US prin Crucea Rosie. Costa o nimica toata si ti le aduce la usa, basca mai sunt si asigurate. Daca vrei, cer detalii.
Talciocul meu
Didi81 spune:
Anka, daaa, super momente
, cunoastem
Telefoanele noua nu ni le scoate pt ca le punem la incarcat undeva unde nu ajunge, adica ori in bucatarie pe masa, ori pe hol la o priza de sus, atarnate in cuier ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ankalaura spune:
DIDI - asa plasam si noi tot ce se poate pe sus, dar nu mereu ne reuseste. Cert e ca mi-am revizuit viziubea de mobilare si amenajare a casei, asa ca za next home o sa aiba ABSOLUT TOATE DULAPURILE cu usi, nu conteaza ce usi, glisante, subtiri, cu balamale sau fara, cu manere sau cu telecomanda, dar VOR AVEA USI, asa incat copilul sa nu mai acceada toata ziua buna ziua, sa vada si sa ii vina idei, si nici praful sa nu mai trebuiasca sters de pe rafturi si de pe langa obiecte... 
Cand ati avut voi evaluatorul? Ar fi o veste buna, asa au avut si niste prieteni ai nostri, acum o luna, a venit ala, s-a uitat putin la tavane (erau ultimul etaj), le-am pozat ac-ul si pa si pusi. Nasii nostri in schimb care au luat fix cand la momentul acelui culmine al pretului, de au dat 115 mii pe un apartament la ultimul etaj, bloc din 74 pfff... cand un evaluator vedea 10 apartamente pe zi si incasa de peste tot spaguta, moama ce le-a mai cautat nod in papura.... Si ei aveam scoasa usa si geamul catre balcon, in balcon facusera proprietarii un separator, o mica debara acolo, daramasera camara initiala din bucatarie.... Dar le-a dat ok-ul dupa ce i-a frecat bine.
La noi, problema principala este dormitorul ala desfiintat. Pe de alta parte ma gandesc ca acum nu se mai vine nimic, si evaluatorul nu isi mai ia comisionul daca nu da si el okeuri, nu? Mno, sper sa fie totul ok, ca tare nu vreau sa o lungim cu apartamentul pana la plecare, chiar vreau sa luam biletele imediat dupa sarbatori, chit ca plecam probabil in aprilie.....
Talciocul meu
kamelya spune:
urez si eu cu intarziere La multi ani sarbatoritilor de ieri:
Pica,Mobriq,Fabian 
si sarbatoritei de azi
Didi 
ma duc sa citesc din urma
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
ankalaura spune:
Opaaaa... ce domne e ziua ta??
OOO se cuvinte 

UN MULTI ANI ZGOMOTOS!!! 

Talciocul meu
ankalaura spune:
Fetele, am vorbit cu cei de la Toymania. Site-ul nu mai este actualizat, deci nu se poate comanda online, insa tipa de acolo mi-a trimis o oferta mare pe mail, mai precis e un ditamai fisierul de 82 de Mb, cu poze. Daca vreti, va dau linkul sa il descarcati, si mailul tipei, ca sa va faca un calcul (stiti voi, cu factura, fara factura...) Dar rugamintea mea e sa sunati numai daca vreti cu adevarat ceva. Sediul nu mai este la Reinvierii, ci in Baneasa, langa zoo. Fisierul mai este disponibil 8 zile pentru transfer, iar oferta e pentru luna noiembrie/
TRULI, o sa ma duc dupa Eliza dar incerc sa intru din nou cand doarme Erika, eu ma voi duce clar sa iau cate ceva, poate vrei si tu, sa iti pun in acelasi pachet.
Sunt si lucruri scumpe, dar si lucruri foarte convenabile, de exemplu au o corabie mare de peste 30 de cm, copiez din descriere:
Dimensiune cutie: 17x38x66cm Corabie radiocomandata,reproduce foarte bine realitatea, merge pe apa, sunete si lumini specifice tunurilor
Costa 75 de lei. Mi se pare super pret la o asa jucarie!!!
Si zau ca arata bestial!!! Ca in filme!
Talciocul meu