Pepenasi de iulie - august 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 10
truli-luli spune:
LA MULTI ANI DIDI!
Multumim de sampanie
, a fost buna dar acum nu mai pot lucra nimic, hac! Asa ca mai baga, sa nu stau degeaba ![]()
poze Ana si Victor
varsta Anei
pica1 spune:
Am editat ca se pare ca aparea mesajul anterior din nou.
MONI_OR eu am lampa de aia de vegeh care ai pus-o in link. Din set cu aceea cu lumina albastra mai sunt 2, una cu lumina verde si e o bula plata si inca una tuguiata cu lumina rosie. Mie mi se pare cea mai potrivita cea cu lumina verde, care are si lumina suficient de puternica sa nu te impiedici si nici nu e deranjanta culoarea.
ANKA chiar te rog sa intrebi daca poti. Eu as vrea sa comand pina simbata ca am reducere 25%.
DIDI la multi ani sa fii sanatoasa.
Didi81 spune:
Multumesc pt urari fetelor! 
truli, mai bag, mai bag ![]()
Anka, noi ama vut evaluarea cu pricina acu' 3-4 ani...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
kamelya spune:
Capri superbe pozele cu Ilinca cel mai mult mi-a placut ultima poza 
Ana_a cum merge cu renuntarea la papmpers?
Cami multa sanatate lui Victor
Pe Daria nu o tenteaza prizele in schimb vrea sa vb la mobil si nu la orice mobil ( ca i-am dat unul care nu mai merge) ci la mobile noastre ca se aprind; si ma mai si imita adik tine telefonul intre cap si umar : vb si rade si cand termina conversatia zice pup pa pa pa
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai apuc si eu sa intru ca a mai stat Flo pe acasa ca e site nou si merge mai greu acuma, plus vremea nu e excelenta si ingreuneaza munca asa ca am petrecut cat mai mult timp cu familionul.
Am pus pozele la filmuletz cate s-au adunat, daca nu mai are nimeni poze propun sa stergem albumul ala si o sa facem unul mai aproape de sarbatori si ma gandeam sa facem poze la pepenasi cand isi desfac cadourile sau afara in zapada, sa incercam sa prindem bucuria sarbatorile de iarna in poza, nu numai asa poza in fatza la brad ci sa prindem cate un moment de ala de bucurie maxima a pepenasilor. Ziceti si voi ce parere aveti,please.
.

La Multi Ani

Pica, mobriq si Fabian
si
Didi

Asa in rest de la noi nimic vesti noi ne pregatim usor de sarbatorile de iarna, vrem anul asta brad natural si sa facem un day out din asta mergem la o pepiniera, sper ca asa se cheama in ro, sa ne alegem un bradutz si sal aducem acasa sal impodobim.
Voi cand impodobiti bradul? Noi am vrea pe la inceputul lui decembrie da mie ca daca e bradutz natural sa nu se usuce prea rapid.
Anka spor la mutare, fingers crossed sa fie totul cat mai smooth. 
Nu prea am apucat sa citesc din urma ci asa pe sarite.
Despre relatia dintre frati/surori si noi evoluam se mai joaca impreuna frumos Ami ar vrea sa faca mai multe chestii pe care le face Ari si cand nu reuseste se cam enerveaza sau se mai blocheaza pe undeva, dar e mai bine ca inainte mai mult se intersectau sau se certau ca fiecare strics ce facea cealalta, da na crestem si speram sa fie mai bine sa se joace impreuna mai mult, oricum au momente cand iti vine sa le mananci cat is de scumpe si simpatice cum rad si se distreaza impreuna.
Despre telefoane si tras chestii de prin dulapuri si etc Ami e experta la asa ceva orice prinde apuca si trage si etc telefoanele nu ii stau la indemana in genere is pe sus pe undeva la incarcat stau mai mult in dormitor seara deci nau acces la ele dar a prins odata fixul si a sunat la 999.
O chinuie maselutzele si mai plange noaptea mai roade la papuci cas buni si cauciucati
si is umflate gingiile de numa da nu au spart inca.
Si va rog bagati ceva idei de meniu de sarbatori daca aveti ceva mai altfel ca anu asta vreau sa mai experimentez cu chestii noi.
Fug sa hranesc printesa revin mai incolo cand reusesc.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
boticelina spune:
Pica, Didi... La multi ani!
Sa curga sampania!
Am trimis pe mail(uri) Luna Betiluna si Dora Minodora in gradina sub forma de carte, robotesc acum si la celelalte doua...
Anka trimite si tu linkul pe mailul de pepenasi, sunt si eu curioasa sa vad jucariile.
Bai, a venit ieri comanda de la Cartea Copiilor. Pe langa cele 2 carticele ale lui Carle (Omida Mancacioasa si Vrei sa fii prietenul meu?) am mai luat si "Ghici cat de mult te iubesc?" Deci aseara am bocit nene, e atat de frumoasa, si simpla si minunata si ilustratiile sunt geniale, daca va permiteti , v-o recomand, m-a busit plansul, mi-am adus aminte cum incercam si eu in copilarie sa-i explic mamei cat de mult o iubesc si aveam aceeasi problema cu termenii de comparatie ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
pica1 spune:
MADA buna ideea cu pozele. Unde vreti voi sa puneti bradul? Afara sau in casa? Eu am un suport de brad in care se pune apa, drept urmare tulpina sta uda si isi mai trage apa, drept urmare sta foarte mult fara sa se usuce. La mine a stat anul trecut, ce-i drept mai mult afara din decembrie pina in martie, ceea ce ma face sa cerd ca o sa tina si in casa destul de mult. Eu o sa fac bradul afara ca doar am plantat unul in curte special pentru asta, dar cred ca o sa iau si unul mic sub care sa ii pun cadourile lui BB, care ulterior o sa il scot afara, ca sa nu imi faca de lucru daramindu-l prin casa.
Am uitat PROFA, mai stringi la apa sau esti la concusrsul de tricouri ude? ![]()
![]()
...Stiu ca este ca nuca in perete dupa ce s-a intamplat intamplarea, la distanta de 10 zile...dar nu pot sa ma abtin sa te las in pace.
INTREBARE: Ce faceti cu copii care protesteaza trantindu-se pe jos si tipa de ciuda? Eu una il las sa isi faca numarul, dar ma scoate din pepeni. Nu ma deranjaza ca innoata pe jos, ma scoate din sarite ca tipa.
Didi81 spune:
Multumeeesc, multumeeeesc 
Gally, noi tocmai am venit acum de la joaca, unde ne-am intalnit cu Xenia si taticul ei. S-au jucat fetele impreuna
(mai bine zis si-au mai zis cate un bau si si-au aruncat priviri fugare)
Am primit la sms-uri cu la multi ani!... de la banci 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
MissJJ spune:
Pica ma bucur ca iti place.
Bradul vreau sa il punem in casa in sufragerie dar o sa il punem intrun colt langa geam sa ii mai deschidem si geamul sa vina aer oricum opresc caloriferul care e langa el si ii punem apa ca sunt si aici suporturi de alea cu loc sa pui apa, ei zic ca daca ii pui apa si etc tine mai mult, acuma na sper sa tina. Am sa ii intreb si pe astia expertii ca is nu stiu cate feluri de brad in fct de ce vrei de la el sunt alea care sa nu le cada acele rapid si tot asa. Is noua la chestia cu brazii ca in ro la casa ne aduceau special unu de la munte ca ne trebuia unu imens de vreo 3-4 m apoi la apartament am luat de ala artificial si aici am avut artificial pana acuma, da am zis ca na Ari e mare si sa mergem sa alegem impreuna bradutzul sa il impodobim etc sa facem incet incet un fel de ritual/traditie de sarbatori sa aiba fetele amintiri frumoase.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz