Pepenasi de iulie - august 2008 (158)
Raspunsuri - Pagina 2
M&M spune:
Camy,
...cu Infacol ati incercat?? La noi a fost super pentru colici...daca nu gasesti in Bv iti fac eu rost si iti trimit...
Ruxi, hmmmm..nasoala treaba...si cand ma gandesc ca mai nou si Mihaita a descoperit ca ii place sa deschida dulapul de sub chiuveta...
Moni, m-ai sunat tu sapt asta de pe un nr de orange??? Am vazut abia tarziu si nu stiam daca esti tu, ca te sunam inapoi..
EDIT: Mona, nu mi se pare a fi vreo problema cu ochisorii lui Codrin! 
Eu, mai rar, ca-i mai dragut!...![]()
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
13+ cu
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Didi81 spune:
I-am luat si eu Aidei borcanele de-alea cu vopsea; in primul rand ca am luat o mare teapa, cand am deschis cutia s-au dovedit a fi sparte toate borcanele... le cumparasem sapt trecuta din diverta si nici nu mai am chitanta...
In fine, nu se varsase tot, mai au suficienta vopsea in ele; doar ca Aidelul pare sa nu aiba deloc inclinatii artistice
, nu i-a placut deloc sa se mozoelasca pe degete, cum se atingea putin de vopsea cum statea cu mainile in sus sau se intindea spre servetele sa o sterg. A mazgalit de 2-3 ori cu pensula pe hartie si s-a plictisit, gata.
Raman in continuare pe primul loc cartile ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
boticelina spune:
Io am rezolvat cu cadourile; dupa cea am tras toata sptamana diverse tururi prin magazine, gargaritzoaica s-a ales cu o bucatarie, un bebelus cu cadita si un scuter electric. Asta pentru Craciun.
Pentru Mos Niculae i-am luat, you guessed, o minge
. Din aia cu coarne, e cam mare pentru ea, da' nu se lasa ![]()
Si cartile pe care le astept sa vina, of course...
Monica si gargaritza
Nancy
blog revival
- chestii gargaricesti
"If you are unware of your choices, then you have none"
moni_or spune:
CRIS, nu, n-am fost eu, eu am Vodafone.
Eu azi sunt cu nervii in pioneze, mi i-a tocat marunt Luca
Prevad o noapte la fel de frumoasa ca ziua...
Monica, mami de
Luca Andrei si
12+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
diarux spune:
MONI, BOTI radeti de nenorocirea unei biete fete inocente din provincie...(adik io).
adevarul e...ca acu rad si io cand imi amintesc, da atunci...mama, mama.....![]()
slaba activitate pe aici...
io mai sunt in zona...mazgalesc la un formular d eo mie de ani si nu mai reusesc sa termin.
pupiu ol
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
iriss27 spune:
mona, m-am uitat si eu la pozele cu Codrin, mie mi se pare ca ochiul stang e putin mai apropiat de nas. Pentru linistea ta, ar fi bine sa il duci la un consult oftalmologic. Oricum, asta se corecteaza, eu am avut strabism (tot cam asa cum are el), de la un vaccin, de 6 luni si am facut exercitii la niste aparate, f mult timp.
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Am avut o noapte nasoala rau, de mult nu a mai fost chiar asa, de la 2 m-a chinuit Ioana pana la 7 cand s-a trezit de tot, sunt terminata de somn, ma doare capul, bag cafea in vena la greu ca sa-mi revin...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
bujo spune:
Ras cu plans Profa, de bine de rau la tine nu se putea decat sa-ti faca inundatie. Dar la mine trage teroristu de racordu de la aragaz.
Ma pandeste si fuge acolo, zice ca e de gluma, sunt cu ochii pe el intr-una. Numa prostii face. Park v-am zic ca si-a tras o boxa in cap de pe etajera, a tras de cablu pana a cazut si si-a facut un buboi la gura...
Imi scutura si raftu cu plante, doar doar o cadea si vreun ghiveci de acolo. Mi-a pus papuci in frigider de-si cauta tac-su papucu. Evident ca numa acolo nu se gandea sa-l caute. Of of
bujo mami de Filip
truli-luli spune:
Ah daca vorbiti de teroristi sunt in largul meu. Victor cred ca s-a vorbit cu Filipanul ca si el tot de racordul de la gaz trage
asta pe langa apasarea butonului de scanteie de la aragatz si invartitul butoanelor. Noroc ca are aragazul chestie dintr-aia de nu iese gazul in gol in schimb patesc faze de genul> eu stau linistita si astept sa fiarba mancarea pe....aer, ca foc nu mai e ca l-a stins teroristul. De fapt asta s-a intamplat doar o data ca de atunci stau cu ochii pe el ca pe butelie![]()
Sau se urca pe scaune si pe ce apuca pana ajunge sus pe birou la calculator sau sus pe masuta televizorului. Desigur , ca o mama responsabila ce sunt, am ferit scaunele din cale ca sa nu mai poata urca. Ti-ai gasit! Acum se urca direct pe masuta televizorului, chit ca ii vine aproape pana la sbrat, dar atat se impinge si se ridica pana e sus. Ei si de acolo pana pe birou e doar un pas.
Am ajuns sa stau cu urechile ciulite sa aud daca trage scaunele prin bucatarie, ca de pe scaun imediat e sus pe masa. Bineinteles ca am renuntat sa mai tin ceva pe masa aia ca nu cumva sa il atraga, dar degeaba, el seurca asa de dragul figurii mele stresate atunci cand il vad cocotat acolo.
Ah, sa nu uit, in bucatarie se urca pe fotoliu, de pe fotoliu pe masuta, de pe masuta pe calorifer si de pe calorifer direct in geam. Logic, nu? Cred ca pot concura la 100m plat ca am un start de senzatie de cate ori aud ceva suspect prin casa, sau atunci cand trec mai mult de 5 minute de liniste . Usain Bolt here i come!
Asa, hai ca m-am mai racorit. Ia mai ziceti fetelor ce mai fac cuminteii vostri![]()
Va pup ca am niscaiva treburi de rezolvat
poze Ana si Victor
varsta Anei
boticelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui truli-luli ...Ah, sa nu uit, in bucatarie se urca pe fotoliu, de pe fotoliu pe masuta, de pe masuta pe calorifer si de pe calorifer direct in geam |
Uofff Cami, fix la faza asta suntem si noi, doar ca la mine incepe cu "in sufragerie..." si se termina cu "dar eu stau la etajul 2 si geamul ala e mai mereu deschis ca-i foarte cald in casa si pe-acolo iese si pisi sa se aeriseasca pe unitatea de aer conditionat..."
Sunt cu okii pe ea non-stop, perdelele sunt harcea-parcea, jumatate din rotitele de pe sina sunt rupte si trebuie inlocuite, acum perdelele sunt stranse si inodate...
Isi cara insa un scaunel dupa ea si acceseaza tot ce-i vine la mana.
De ieri stie sa urce singura in cada. Se urca in bideu, apoi se sprijina cu mainile de cada, se urca cu picioarele pe marginea bideului, incaleca cu un picior marginea cazii si apoi, juuup, in cada. Ieri dimineata m-am sesizat doar cand am auzit apa de la dus curgand, pana acum se distra doar aruncandu-si jucariile in cada, acum a trecut in faza a doua. Era uda complet de la brau in jos si foarte amuzata de cum reusise ea sa dea drumul la apa

Monica si gargaritza
Nancy blog revival
"If you are unware of your choices, then you have none"