Pepenasi de iulie - august 2008 (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

botiii tu ai pus povestea cu Dora Minodora si Luna betiluna pe gmail? Vai ce amintiri mi-ai rascolit.....
Si acum realizez cate carti am avut cand eram mica si cum le-am prapadit.... dandu-le la diversi verisori mai mici care le-au prapadit de tot.

edit:
Isi mai aminteste careva povestea "Pana lui Finist Soimarul"? Asta apropo de amintirile care mi le-a rascolit Luna Betiluna.....

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Da si mie imi placeau povestile cu Luna Betiluna si Dora Minodora, la nebunie, si imi amintesc de inca una cu pesti parca, cu Titi Tiparul, asa de tare ma amuza numele asta!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus poze noi pe picasa.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai a propos de asa amintiri... mai stiti Calutul Cocosat? Talismanul de Safir? Betisorul Nazdravan? Doftorul Todiras? Cetina Voinicul?
Ia vedeti aici:
http://www. scribd.com/groups/documents/17553-cartile-copilariei?page=4&type=viewed
Scoateti pauza de dupa ve-ve-ve-u'

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

daaa...pana lu' finist soimanul se numea! merci ana ma tot chinuiam cu frate-miu sa ne aducem aminte - aia mai ruseasca cand pleaca ea cu papuci de fier, etc, etc si tot nu ne aduceam aminte am gasit si am descarcat "dr aumadoare" - cartea mea preferata din copilarie si asa ne-am pus pe-un ras cand l-am regasit pe trage-mpinge, pe varvara, pe maimutica cici...hehe si "habarnam" era printre preferate (o am si pe aia descarcata daca o vrea careva).

baby de ieri pana azi a mai achizitionat 2 masele

pup gasca!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

m-am uitat acu pe mail si am descarcat si eu cartuliile cu papusile albastre. fetili si acu tin minte senzatia hartiei pe degete!!! era o hartie de aia poroasa si galbejita de timp multumim boti

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Anka daaaa, chiar acum intr-o zi ma gandeam la "Talismanul de safir" dar nu-mi mai aminteam nici titlul, nici numele fetitei... Oare se mai gaseste pe undeva? Sau "Povestiri istorice" toate cele 3 volume? Cat imi mai placeau desenele din cartile alea...

Adriana 22+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hellau,

Fusei azi la BabyExpo, nici urma de capri. Pe unde umbli soro?
Am luat ce cadouri mai aveam pt Craciun si i-am mai luat Yvonnei niste carti de la Ed Girasol. Imi plac tare mult, ia uitati www.edituragirasol.ro/primele-100-de-cuvinte-in-franceza-cu-abtibilduri-p-184.html" target="_blank">aici personaje din poze sunt facute din cu plastilina. Asa ma gandeam ca impusc mai multi iepuri, poate ma prind si eu ce sa le fac din plastilina. Partea cu abtibildurile o sa o folosim cand se face mai mare. eu am luat-o la 10 lei si i-am luat si www.edituragirasol.ro/povestiri-din-biblie-pentru-copii-p-169.html" target="_blank">Biblia pt copii la 25 lei.
Si am mai primit un pliant de la o gradinita care se afla pe langa piata victoriei, unde daca inscrii copilul pana la 15 dec, ai reducere la 700 ron/luna pt 1 an. Am zis ca merg la vizionare cu fii-mea.

Dimineata am mai fost la "mosie" si am plantat niste pomi fructiferi. Au fost copiii in delir, se bagau in gropi, se astupau cu pamant, culegeau rame. imi pare rau ca n-am avut apartul. Yvo a zis "vai ce goapa fumoasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

va rog frumos, dati si aici un sfat. fetele cu medicina...HELP

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Carti din copilarie, hmm am o colectie intreaga de cand eram mica toate frumos pastrate, mi-a trimis mama cateva mai mici da nu avem unde le pune momentan cand o sa avem mai mult spatiu si o sa fie si fetele mai marisoare le aduc pe toate si le punem frumos in biblioteca.
Noi ieri am fost la shopping ca e plin de reduceri ca deh vin sarbatorile si acuma e momentul sa iei cadouri jucarii ca acusi nu mai gasesti nimic ca dispar toate.
Am gasit si o tree skirt, f faina alba cu margine visinie si e facuta ca un quilt si are niste holly brodata pe ea, o sa arate asa frumos sub brad, abia astept.
Si am luat si la fete papuci la Ari www.clarks.co.uk/find/ProductType-is-wellingtons/Department-is-kids/product-is-20334702" target="_blank">astea, roz of course, mai grosutze ca deja e rece si cu wellies cares numai cauciuc ii cam ingheata talpitzele, le-a purtat aseara pana s-a dus la nani si era imbracata cu rochie de printesa alba bagheta roz antene roz si cizme de iarna in picioare , si la Amirone www.clarks.co.uk/find/ProductFamily-is-firstshoes/product-is-20338800" target="_blank">astia, a crescut o marime intreaga din sept, deja poarta 4F, i-am luat tot de cruising ca inca nu merge efectiv.
Si eu mam ales cu www.heals.co.uk/Preparation/Sabatier-Knife-Block-5-Piece/invt/501422" target="_blank">un nou set de cutite ca alea care le aveam doua sau rupt, a iesit lama din maner, si am gasit un set de la sabatier redus de la 125 la 50.
Si na in rest curatenie rufe ordine mancare etc. Oricum macar ma bucur ca asta mica se ia dupa Ari si papa ce papa si ea gusta orice de la noi e mai mancacioasa ca Ari si mai dispusa sa guste chestii noi. Si mai noi cand vine mancarea se taraie rapid pana la masutza si zice papaaaa yeiiiiii. Mori de ras.
Nu zic ca am mers la tesco zilele trecute si cand am ajunbs la raftu cu papa de bebe a inceput sa tipe si sa se agite mai sa sara din carutz ca vrea papa. Fomista rau domnle.
Azi ne apucam de facut felicitarile de Craciun ca avem unele de le facem noi, adik le decoram, avem tot felul de stickere borders si punchers in forma de stelutza fulg si bradutz, abia astept sa vad cum ies.
Merg sa ma uit pe picasa.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput