Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *103*
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric http://video.rol.ro/hkollWa01R-let_me_sleep_un_bebe_scu.htm |

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() SUPER !!Ai niste baieti de nota 10 + ![]() ![]() ![]() ![]() Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |

de 3x.

_
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ayla21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
![]() e practic antemergatorul asta ?? ma batea gandul si pe mine sa-i iau !Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Nu stiu cat ajuta, se presupune ca ar ajuta la mers. Abia ce l-a primit si ea. Dar ii placeeeee, iti dai seama.
_
provista spune:
| citat din mesajul lui aditapop problema e ca am intrebat-o pe pediatra de somn-agitatie si mi-a zis ceva care ma ingrijoreaza rau s-ar putea sa fie ADHD?! la varsta asta?!! |
eu acum am citit mai pe-ndelete mesajul tau. ce ADHD vb dr ta? e babuna? pai tu ai intrat sa citesti despre asta? eu am o prietena care copilul are adhd a fost diagnosticat dupa varsta de 4 ani, face tratam la buc acum are 6 ani, progrese se vad din luna in luna. simptomele la adhd sunt altele, din cate stiu eu pe vazutelea la copilul ei
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui chatonel beau ceai cu miere la greu... am sa pun si lamiie, uitasem de ea! Si-am luat doliprane, ca asta stiu ca e permis cu alaptatul. |
Multa sanatate!

_
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg azi aniversam 11 ani de casicie. |
Wow!

Multi ani fericiti impreuna, plin de intelegere si iubire!

_
provista spune:
citat din mesajul lui alina.n
la real e 129ron uite : http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog_6 |
de unde o fi stiind mihaela ca e 80 ron?
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui IliesClara salut pupam plimbareata antemergator sau premergator asemanator... sau poate chiar identic, nu am stat sa studiez, am vazut ieri in Real, la ceva 99 lei, cred. Mi se pare muuuult mai ok decat premergatorul. |
Pupici si de la noi!

Hehe, ei, asta s-o crezi tu. Ce e in Real este Kiddieland, noi avem www.king-jouet.com/jeu-jouet/jeux-eveil/porteurs-jouets-bascule/ref-118758-Mon-trotteur-parlant-2-en-1-rose.htm" target="_blank">VTech la 35 euro.
Care face o multime de alte chestii decat ca premergator. Mi l-a adus sora mea din Franta, il comandasem de ceva timp si l-am asteptat cu atata nerabdare. Asa ca puteam si eu lua ceva din Real, dar il vroiam pe acesta.Am avut premergator normal, am avut premergator/centru de joaca, unde statea fara sa defileze. Nu o mai pasioneaza nimic. E varsator si vrea sa exploreze.
Azi-noapte citisem pe blog la copilul varsator si scrie asa:
"Nastere – 6 luni
Sunt copii destepti, frumosi, foarte alerti.
Comunica bine cu oamenii din jur, iubesc surprizele.
Nu suporta sa fie tinut prea mult in brate sau sa fie imbracat foarte stramt.
Ii place sa ii se vorbeasca si sa intre in contact cu mediul ce il inconjoara.
Ii plac jocurile fizice.
Are nevoie de timp in care sa stea singur, dar sa aibe siguranta ca cineva este aproape.
Are o teama de instrainare si de restrictii.
6 – 18 luni
Ii creste interesul pentru lumea ce il inconjoara, devenind curios si nelinistit.
Nu cunoaste sentimentul de pericol si are nevoie de cineva care sa-l supravegheze, pentru a evita accidentele nedorite datorita curiozitatii.
Are o predestinatie de a merge, inainte de vreme.
Intre 12 si 18 luni devine un rebel, incercand sa asimileze cat mai multe informatii despre tot.
Are nevoie de un spatiu mare in care se poate juca in voie si de asigurarea ca cineva are grija de el.
In continuare are frica de restrictii si instrainare."
_
IliesClara spune:
citat din mesajul lui alina.n
la real e 129ron uite : http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog_6 Mami fericita!!! ![]() Crestem mari!!! "nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln |
in acelas catalog apare si broscuta vorbitoare si numai la 79 lei. fetele au mostenit una si le place f mult ca pot conversa cu ea. e drept ca e in engleza, iar catelul vorbeste romaneste, dar stimularea limbajului e f b sa fie in cat mai multe limbi... si romaneste aud destul de la noi.
Cantecele pe care le canta sunt cele f f cunoscute: ABCDEFG, Head, shoulders,...
Catelusul il aveam la logopedie la scoala si chiar discutam cu colegii - ca putea sa depuna mai mult efort cine i-a conceput softul. Canta cantecelul "Fa-mi un chec",de exemplu... be bune... sa fim seriosi

Tare bine ar fi sa se conceapa lucruri utile, dar cu cap. Nu numai pt bani, ci sa i se caute si utilitatea maxima.
Nu sunt fan englezisme si strainisme, dar de data asta mi s-a parut ca virgula catelusul nu prea isi merita banii.
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
MINUNILE DE MAMARUTE
SAPTE LUNI SI NICI UN DINTE
denisamada spune:
| citat din mesajul lui chatonel Ilinca si celelalte fete, cred ca am sa reusesc sa iau girafe pt toata lumea, dar... este conditionata toata treaba de cum ne organizam sa le dau, ca nu ma duc la posta sa le distribui... ideal |
Da-da-da! Clar! La Paltinis!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Vlad si 
s-ar putea sa fie ADHD?! la varsta asta?!!