fetelor pricepute, ma ajutati si pe mine?

fetelor pricepute, ma ajutati si pe mine? | Autor: rodi_bravo

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva dupa injectia cu Ovitrelle cat nu am voie sa prestez? mu de alta dar luna asta am fost trecuta pe stimulare si a zis ceva de 36 ore dar nu am inteles cum, sa fac sau sa nu fac! Va multumesc, sunteti martore la un viitor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodi_bravo

Stiti cumva dupa injectia cu Ovitrelle cat nu am voie sa prestez? mu de alta dar luna asta am fost trecuta pe stimulare si a zis ceva de 36 ore dar nu am inteles cum, sa fac sau sa nu fac! Va multumesc, sunteti martore la un viitor

Ovitrelle se administreaza pt a elibera ovule (ovulatia), dupa alte medicamente folosite pt a dezvolta foliculii.
Rodi, inainte de a-ti da raspunsul, lamureste-ne:
Pt ce te-ai stimulat: pt fufu natural/ IA/ FIV?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

de ce sa nu ai voie?
probabil ti-a zis ca in max 36 h de la ovitrelle are loc ovulatia
contact sexual trebuie si inainte si dupa daca nu faci IA,spermatozoizii trebuie sa fie pe trompita in asteptarea ovulului

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Acum probabil ca o fi in functie si de gigei(or fi multi, putini?), poate de aici dilema...
Rodi asteptam lamuriri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi_bravo spune:

sa va zic, suntem la al doilea bebe, noi mai avem o fetita, el sta bine cu gigeii dar luna asta am trecut pe stimulare cu closty si am terminat ieri, si in ziua 13 tre sa fac injectia cu ovitrelle dar nu mio face doctora ci o asistenta cu care am vb , e meseria ei, si mia tot explicat doctorita ca dupa injectie tre sa raman ca am foliculi buni, dar nu am inteles la cate ore, daca a mai luat cineva ovitrelle si dupa cat a facut noi suntem pe natural, deci asteptam sa fertilizam ceva, am avut o anovulatie sau ovulam mai rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Atunci, da-i bataie! O zi da, o zi ba(sa se refaca gigeii). Sa fie cu noroc si cu ochisori!

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodi_bravo spune:

mersi, deci am voie in sera din ziua injectiei!

Mergi la inceput