Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Nico,unde esti? Sa-ti dau un bip sau poate un mesaj sa intri pe forum!? Nico,o sa ai o scamuta

Da, da, poti sa-mi dai. Mi-a mers greu netu', m-am enervat, m-am intins putin, ca ma cam jeneaza sub buric si ... doua ore ....

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

nico,mai spunea cineva, ca niciIA nu doare
si pe mine m-a durut al naibii

astept inca o minune in viata mea!!!

Io nu, ca n-am facut niciodata! Dar stii ca sunt rea la durere. Nu te-as minti.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Galli, fa rost de toate dupa ce te informezi BINE asupra amanuntelor. De ex numai pe injectii am dat 25 milioane.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Danny, daca era Mayan, ii zicea ceva de dulce acelei femei, la cat o stiu de temperamentala.

Ai discutat cu sotul tau ceea ce ai sesizat tu? Nu te ingrijora degeaba.

P.S. Si maine sa ne aduci tort, mamico de sarbatorita!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Seara buna, gagici. Rezolvat partial cu caloriferul cu sensul ca am pus un lighean sub el sa nu mai curga pe jos. Nu l-am gasit pe nenea responsabil de la bloc sa goleasca coloana, deci facem maine reparatia.
Mona, imi pare rau de vestile cu ciclul dar FIV-ul o sa fie norocos, vei vedea.
A-pro-pos de ce zicea Aduta, ca ii zice sotului ce mai vb pe aici, si eu ii zic lui D si ii povesteam ca lui Nico i-a fost rau dupa laparo si mi-a zis sa-ti zic, draga Nico, ca e de la prajitura si sucul care ti l-au dat turcii dupa interventie.
Eu sunt bine, inca superbalonata dar sper sa se traga odata ca abia respir .
toata gasca de fete frumoase.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Galli, fa rost de toate dupa ce te informezi BINE asupra amanuntelor. De ex numai pe injectii am dat 25 milioane.

Na, ca am ajuns sa ma citez singura. Ma refeream la un FIV in Romanica, unde totul este imprevizibilo-posibil.

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Cand ajung dupa-amiaza de la serv. nu vad decat patul

Mezino, daca in pat te asteapta sotu', esti scuzata!
Asteptam rezultatul.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

A-pro-pos de ce zicea Aduta, ca ii zice sotului ce mai vb pe aici, si eu ii zic lui D si ii povesteam ca lui Nico i-a fost rau dupa laparo si mi-a zis sa-ti zic, draga Nico, ca e de la prajitura si sucul care ti l-au dat turcii dupa interventie.
Eu sunt bine, inca superbalonata dar sper sa se traga odata ca abia respir .

Esti invidioasa, asta e, am gasit motivu' Tie ce ti-au dat dupa laparo, tinand cont ca nu mancasei de cel putin 12 ore? Hai, zi repede!

P.S. Dupa punctie (la FIV), mi-au dat sandvis cu cascaval si suc. Si l-au tratat si pe sot, ca de, muncise si el ...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fetelor.

lyly, ada, da am luat antibiotic si inainte de HSG si dupa.
acum am o durere fix ca inainte de ciclu.
si sunt balonata si ma doare si spatele si burta ca si cum mi-ar veni ciclul. plus ca m-am dus de o mie de ori la pipi. poate am racit si am facut cistita? sau e inflamatie pelvina joasa? ca stiu ca HSG mai da si asa ceva..

o fi de la HSG? ca stiu ca mai da, dar nu am febra..o fi de la subt aia de contrast care mi-o fi dat iritatie peritoneala joasa si de aia am semnele astea..ca o inflamatie pelvina locala. aberez?
sau mi-o veni ciclul la 14 zile din cauza HSG?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Cand se stie daca SUNT sau NU ovocite in foliculi, inainte sau dupa punctie?

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput