Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(43)
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Nico,unde esti? Sa-ti dau un bip sau poate un mesaj sa intri pe forum!? Nico,o sa ai o scamuta |
Da, da, poti sa-mi dai. Mi-a mers greu netu', m-am enervat, m-am intins putin, ca ma cam jeneaza sub buric si ... doua ore ....
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana nico,mai spunea cineva, ca niciIA nu doare si pe mine m-a durut al naibii astept inca o minune in viata mea!!! |
Io nu, ca n-am facut niciodata! Dar stii ca sunt rea la durere. Nu te-as minti.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Libra spune:
Galli, fa rost de toate dupa ce te informezi BINE asupra amanuntelor. De ex numai pe injectii am dat 25 milioane.
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
Danny, daca era Mayan, ii zicea ceva de dulce acelei femei, la cat o stiu de temperamentala.
Ai discutat cu sotul tau ceea ce ai sesizat tu? Nu te ingrijora degeaba.
P.S. Si maine sa ne aduci tort, mamico de sarbatorita!
_
amy2007 spune:
Seara buna, gagici. Rezolvat partial cu caloriferul cu sensul ca am pus un lighean sub el sa nu mai curga pe jos. Nu l-am gasit pe nenea responsabil de la bloc sa goleasca coloana, deci facem maine reparatia.
Mona, imi pare rau de vestile cu ciclul dar FIV-ul o sa fie norocos, vei vedea.
A-pro-pos de ce zicea Aduta, ca ii zice sotului ce mai vb pe aici, si eu ii zic lui D si ii povesteam ca lui Nico i-a fost rau dupa laparo si mi-a zis sa-ti zic, draga Nico, ca e de la prajitura si sucul care ti l-au dat turcii dupa interventie.
Eu sunt bine, inca superbalonata dar sper sa se traga odata ca abia respir .
toata gasca de fete frumoase.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
Libra spune:
citat din mesajul lui Libra Galli, fa rost de toate dupa ce te informezi BINE asupra amanuntelor. De ex numai pe injectii am dat 25 milioane. |
Na, ca am ajuns sa ma citez singura. Ma refeream la un FIV in Romanica, unde totul este imprevizibilo-posibil.
_
made in Romania, '73
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Cand ajung dupa-amiaza de la serv. nu vad decat patul |
Mezino, daca in pat te asteapta sotu', esti scuzata!
Asteptam rezultatul.
_
guzelnico spune:
citat din mesajul lui amy2007 A-pro-pos de ce zicea Aduta, ca ii zice sotului ce mai vb pe aici, si eu ii zic lui D si ii povesteam ca lui Nico i-a fost rau dupa laparo si mi-a zis sa-ti zic, draga Nico, ca e de la prajitura si sucul care ti l-au dat turcii dupa interventie. Eu sunt bine, inca superbalonata dar sper sa se traga odata ca abia respir . |
Esti invidioasa, asta e, am gasit motivu' Tie ce ti-au dat dupa laparo, tinand cont ca nu mancasei de cel putin 12 ore? Hai, zi repede!
P.S. Dupa punctie (la FIV), mi-au dat sandvis cu cascaval si suc. Si l-au tratat si pe sot, ca de, muncise si el ...
_
babyblue spune:
buna fetelor.
lyly, ada, da am luat antibiotic si inainte de HSG si dupa.
acum am o durere fix ca inainte de ciclu.
si sunt balonata si ma doare si spatele si burta ca si cum mi-ar veni ciclul. plus ca m-am dus de o mie de ori la pipi. poate am racit si am facut cistita? sau e inflamatie pelvina joasa? ca stiu ca HSG mai da si asa ceva..
o fi de la HSG? ca stiu ca mai da, dar nu am febra..o fi de la subt aia de contrast care mi-o fi dat iritatie peritoneala joasa si de aia am semnele astea..ca o inflamatie pelvina locala. aberez?
sau mi-o veni ciclul la 14 zile din cauza HSG?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Libra spune:
Cand se stie daca SUNT sau NU ovocite in foliculi, inainte sau dupa punctie?
_
made in Romania, '73