Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Bebita, ia un calmant si, daca durerea persita, suna dr. Nu sta asa.

Libra, dupa punctie. A doua zi te vor anunta exact cate ovocite ti-au fost extrase, cate s-au intalnit cu gigeii sotului si cati raman sub observatie (adica sunt viabili). In fc de ziua stabilita pt ET (embrio transfer), care poate fi Z3 sau Z5(deja stadiu de blastocist), te vor anunta periodic (adica in Z3, Z5) cum se dezvolta embrionii si cati sunt mai vanjosi, pregatiti pt ET.

Este interesant, nu te vei plictisi.

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

blue, punctia doare?

Galli, punctia nu doare pt ca esti adormita. Apoi, dupa trezire, doare nitel burtica ca la ciclu, dar mai putin. Eu am fost nitel balonata, cateva ore. Am venit acasa si am stat in pat. Nimic special.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Multumesc, Nico draga!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

blue, punctia doare?

ABSOLUT DELOC. Dimpotriva, dupa punctie te simti super-usoara.

Blueflower, in a cata zi ti-a facut ET?

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Eu am facut ET la 48 de ore, pt ca am avut doar doua ovocite. Ambele fecundate corect, unul categoria A, celalalt A1 - adica de 4 celule cu mici fragmentatii.

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Cand se stie daca SUNT sau NU ovocite in foliculi, inainte sau dupa punctie?

_
made in Romania, '73

Dupa punctie.

29+

Mergi la inceput

Citat:

Bebita, ia un calmant si, daca durerea persita, suna dr. Nu sta asa.

Libra, dupa punctie. A doua zi te vor anunta exact cate ovocite ti-au fost extrase, cate s-au intalnit cu gigeii sotului si cati raman sub observatie (adica sunt viabili). In fc de ziua stabilita pt ET (embrio transfer), care poate fi Z3 sau Z5(deja stadiu de blastocist), te vor anunta periodic (adica in Z3, Z5) cum se dezvolta embrionii si cati sunt mai vanjosi, pregatiti pt ET.

Este interesant, nu te vei plictisi.

_

Nico, eu am aflat cate ovocite am la cateva minute dupa punctie. Adica dupa ce m-am adunat, imbracat si infiintat in cabinetul embriologului. Atunci mi-a zis ca am doar 2 ovocite din 12 numarate la ultimul ecograf.
A doua zi am vorbit la telefon si am aflat ca voi face transfer la 48 de ore ca e mai sigur asa.
Libra, dupa punctie du-te la embriolog, la profesor, discuta cu ei, afla ce si cum.
In f de cate ovocite ai, de cate se fecundeaza, de ce stadii obtii, se decide la cate zile e ET.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Citat:
Esti invidioasa, asta e, am gasit motivu' Tie ce ti-au dat dupa laparo, tinand cont ca nu mancasei de cel putin 12 ore? Hai, zi repede!

mi-a pus perfuzie cu o punga de glucoza si cand am intrebat de vitamine mi-a zis ca glucoza aia e desertul.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Blueflower, cata energie !!!! Daca tot te-am prins, inca o intrebare inainte de culcare: in ce zile ai facut ecografiile? Trebuie sa-mi programez cele 2 zile de concediu si cele 4 fara plata de la guvern pana la sfarsitul lunii. In plus, trebuie sa-mi fac rezervare pt cazare in Bucuresti.

Somnic dulce in noaptea asta!

_
made in Romania, '73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Floricica, si eu as vrea sa fac ET in Z3 la FIV3-cel norocos.
Ma gandesc io ca asa, se vor obisnui bb-ii mai bine cu mediul. Le-am pus acum si clema cu in urma laparoscopiei, tot sa le placa. Oooofffff, am facut tot ce-a tinut de mine. De-acum doar DD le mai potriveste.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Blueflower, cata energie !!!! Daca tot te-am prins, inca o intrebare inainte de culcare: in ce zile ai facut ecografiile? Trebuie sa-mi programez cele 2 zile de concediu si cele 4 fara plata de la guvern pana la sfarsitul lunii. In plus, trebuie sa-mi fac rezervare pt cazare in Bucuresti.

Somnic dulce in noaptea asta!

_
made in Romania, '73

Sincer, nu mai stiu in ce zile am facut eco. Ma gandesc ca poate am notat in agenda, dar agenda e la servici. Verific maine si iti zic.
E in f de cum cresc foliculii. Eu am tinut strans legatura cu Dr. Cocei, ii trimiteam sms-uri, o innebuneam cu intrebarile....dar verific maine agenda si poate am acolo ceva.
Sa stii ca nu neaparat poate sa pice pe programarile tale. Poate la tine dureaza cu o zi-doua mai mult, nu stiu, depinde cum iti raspunde organismul la stimulare.

29+

Mergi la inceput