Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(43)
Raspunsuri - Pagina 14
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 Fete, Gata, e pe tampon, maro ff inchis urat.... Deci dilema....e prima zi azi ? sau mai astept.... Mona :) |
of fir ar sa fie.
ma enerveaza cand aud ca va intarzie ciclul si tot vine pana la urma.
e chiar nesi ciclul asta.
eu azi am facut un maraton pe jos, am ajuns la serv intr-o ora jumate, de mers pe jos. dc luam masina faceam prb 3 ore.
ca atare, n=am mai ajuns si la second job, am lasat totul balta si am venit aks, moarta de somn si de oboseala si cu febra musculara si stau sa ma joc cu cutzu meu.
i-am cumparat ieri o jucarika chitaitoare (alta, ca are o suta si o mie de jucarele in toata casa) si acum mi-o tot aduce la picioare si mi-o chitaie si mi-o mormaie si mi-o latra, de zici ca e un dusman.
e atat de umanoid si dulce ca mor dupa el.
asa k io m am bagat deja la pijamalutzele de casa si dc imi fac curaj, poate pun si-un porc la tava si cu niste cartofi la cuptor, trantesc o mamaliguta si-un mujdei si-mi astept barbatelul asa cum nu l-am mai asteptat de vreo ceva..luni, ani...lol.
in rest, ma doare burta ca la ciclu. imi vine sa ma iau la palme ca am facut amor dupa HSG, dar asta e..parca innebunisem, ma gandeam ca poate s-a facut ceva loc pe trompa, si cum luna trecuta n-am avut ovulatie, poate asta aveam, asa ca m-am aruncat ca o nebuna drept in bratele barbatului...deh...se intampla ca aveam si chef, nu ma intrebati cum de aveam chef.
amy cum te simti?
ada?
lumi?
nico?
pupici la fete.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
guzelnico spune:
Nico? |
Da, Baby, am preluat legatura:
Sigur nu te-ai stimulat cu Vitex sau n-ai mancat capsuni?! Stai linistita in pat, ai grija sa-ti fie cald la picioare si la mijlocel. Ai primit antibiotic dupa HSG? Ia un calmant, gen No-spa sau Minoset. Nu sta cu durere.
Babyblue?
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
galliciana spune:
fetelor, mai am putin de stat cu voi, ca vine sosul acasa, si gata.
astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Fete,
E day 1 oficial...
Am vorovit cu nenea doctorul...
Diseara incep decapeptilul si de joi gonalul...luni...prima eco..
pup, si merci de sustinere
Mona
:)
Libra spune:
BLUEFLOWER si BB ALEX - nu am cuvinte sa va multumesc!
Am sunat la un nr dar nu era dna Jeta (ma lasa rece, am mai vazut nebune), ci dna Doina-Dorina (asa ceva). Embriologul nu stiu cine-i, s-ar putea sa fie d-na dr. Cocei.
Daca tot ai fost asa draguta, stii cumva daca se face punctie si in week-end? De fapt, cum e, iti face punctia cand ti se maturizeaza foliculii sau cand au ei program??? Z 13-14-15 ar fi sambata, duminica, luni. La Giulesti te adoarme sau te anesteziaza local? of, am o mie de intrebari...
Ada, Amy, Nico, Galli, Luminita multumesc pentru incurajari.
Lumy si Micomic???? Dati un semn bun pe zi, va rog frumos!
Pup toate fetele!
_
made in Romania, '73
galliciana spune:
libra, scrie-mi te rog, cam ce schema de trat ai tu?
macar sa fiu putin informata, voi intra sa citesc si pe la fiv.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Libra BLUEFLOWER si BB ALEX - nu am cuvinte sa va multumesc! Am sunat la un nr dar nu era dna Jeta (ma lasa rece, am mai vazut nebune), ci dna Doina-Dorina (asa ceva). Embriologul nu stiu cine-i, s-ar putea sa fie d-na dr. Cocei. Daca tot ai fost asa draguta, stii cumva daca se face punctie si in week-end? De fapt, cum e, iti face punctia cand ti se maturizeaza foliculii sau cand au ei program??? Z 13-14-15 ar fi sambata, duminica, luni. La Giulesti te adoarme sau te anesteziaza local? of, am o mie de intrebari... |
Libra, de aia sunt io aici, sa iti raspund la intrebari. :)
Cand am vorbit eu cu Dna Cocei, inainte de a fi inclusa in programul de FIV, mi-a zis ca ea nu are sambete si duminici ca depinde de ovulatia pacientelor. Si io am compatimit-o si admirat-o in acelasi timp.
Cand a fost vorba de mine, asa s-a potrivit, ca mi-au facut punctia marti. Sincer, nu stiu daca fac de adevaratelea si sambata/duminica, pt ca ar trebui sa fie si proful si asistente si anestezit si o gramada pe acolo. Eu cred ca te mai prelungeste o zi/doua pe stimulare ca sa pice luni. Nu e asta o problema. Parerea mea. Pentru ca nu se face neaparat punctia in ziua 15 sau 16 cand ovulai tu de obicei, ci atunci cand foliculii sunt la maturitate, cand Progesteronul tau e inca sub 1 si estrogenul mare - care iti arata cam cati foliculi plini ai. Desi si analiza asta la mine a fost falsa. Dar nu te lua dupa ce mi s-a intamplat mie, ca nu e lege.
Da, faci anestezie de 5-10 minute, in vena, la punctie. Eu nu am dat absolut nimic la anestezista, pt cateva minute.....ma rog, eu nu prea dau de felul meu.
Si punctia si embro-transferul sunt facute de profesor. Daca ai chef de dat, da-i lui ceva sau embriologului.
Dorina este asistenta la cabinetul de fertilizare, este o scumpa, pe bune, iti explica tot ce nu intelegi. Mai e o asistenta acolo, nu mai stiu cum o cheama, la fel de draguta. Ma rog, depinde si de tine cum vorbesti cu ele.
Alte intrebari? Nu fi stresata. Lasa lucrurile sa curga de la sine. Hidrateaza-te, mananca bine, nu te imbuiba cu chestii care iti pica greu, pur si simplu simte-te bine.
29+
ada29 spune:
Monasi Libra Dumnezeu sa va ajute! Galli poate ar trebui sa trecem fetele care fac Fiv pe prima pagina sau sub listuta cu un gand bun zilnic pt ele.
Blue,ai mai dormit azi? Nu te-a luat Alex la suturi?
Bebita imi pare rau ca te doare burta,chiar ti-a recomandat cineva antibiotic?Eu parca inainte de Hsg am luat,cred.
Nico am servit o limonada,face bine in perioada asta.
Ada
Daruind vei dobandi.
galliciana spune:
blue, punctia doare?
ada,cum vreti voi.
sincer,nici mie nu mi-a dat nimeni antib.