Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

Danangie cu siguranta vei gasi cea mai buna modalitate de a-i adormi pe amandoi..imi pare tare rau ca nu il ai pe alin måcar seara långå voi, dar banuiesc ca nu in tiate noptile lucreazå..

anamaria eu una nu ma puteam abtine sa il pup sa ne drågålim nas in nas..desi iti inteleg ingrijorarea..sper sa nu ia puiul nici un virus..

adimercedes vreau si eu vreo 10-15 grade in plu..nu cer mult dar sa stii ca trimit sacosa cu sarmale..deci nu pe degeaba..

diana_n off si eu må sperii la schimbat scutecul pe masa de infasat..el este atat de miscret ca mereu imi vin in minte imagini cum ca l-as scåpa ..de plecat 2 cm de langa nici nu se pune problema..må bucur tare mult ca nu s-a intamplat nimik.

luto neata la tine

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika daca ai sti de cand ma tin sa-ti spun ca grasii nostri au o paturica lafel....aia bleu cu talpite de catelus sau urs ce o fi ala si e asa moale si pufoasa ....
Am tot vazut-o in pozele tale.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

buna Nela..ce zi frumoaså cu plimbari, frappucino, jazz.. cu persoanele mult iubite..

Si noi maine facem vaccinul..aici se face la 3 luni...

pup struzta cea mårgelatå

Luto påi vad ca grasii nostri au aceleasi gusturi.ia så nu ii mai arati poze cu Ebru da??..
CE program aveti azi??

Eu..ma doare tare sufletul cand ma uit pe geam..parca nici cu lumina aprinsa nu se face luminå, asa de gri si mohorat e afara si continua cu ploaia aia cu bulbuci si vantulet..

Am avut programul bine stabilit de dimineata, trezit in chicoteli, alintat , papat, schimbat , plimbat, måråit si acum.. somn.Nu stiu cat ca nu prea doarme el ziua dar cu vremea asta cine stie?!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna dimineata,

Danace bine ca nu a patit nimic,noroc ca ai fost pe faza.
Am vazut o faza nasoala cand eram in maternitate,la alaptat unei mamici i-a venit rau si a cazut peste copil.Noroc ca n-au patit nimic!
De atunci,mi-e cam frica cu cazutul asta....
In rest,azi noapte am dormit si noi mai bine,pentru prima oara cand a dormit puiul 5 ore legate...lux deja.
Am stabilit si noi botezul,il facem pe 27 decembrie,de Sf.Stefan.Vrem sa trecem in anul viitor crestinati.Apropo de botez,voi ati luat ceva cadouri nasilor?

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Servus, Iulika!

Daaa, azi ne-am facut de cap si ne-a placut. Acum suntem la ora de marait!

Mai, ca tot tin sa iti zic ca m-ai dat gata cu sarmalele. Eu sunt o mare amatoare de sarmale, m-am specializat si aici in China le fac din varza cruda oparita, ca nu gasesc varza intreaga murata. Ies o minunatie, pacat ca fac rar, de Craciun. De aibia astept sa fac si acum.

Si la noi e cam ca la voi, urat si inourat, mai cald un pic si fara bulbuci. Partea faina e ca aud muzica de aizi, de la festival. Daca nu s-ar marai Margelata ar fi si mai bine...

Pupam mamica fumosa si Brucu cuminte si somnorila.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor,

voiam sa va multumesc pentru galerie, vad ca m-am tinut de cuvant si am incheiat odiseea lunii octombrie
Suntem bine, acasa deja de 10 zile, nu ne place in patul nostru, mai mult la mammi si tati, avem colici si urlam cat ne tin plamanii (dar avem plamani, nu ne plangem ), noapte ii tin pe ai mei in picioare ma trezesc de 3 ori si stau treaz de fiecare data cate o ora, o ora si jumatate...dorm foarte bine in brate la oricine...si-mi place ca bunica ma leagana spre disperarea mamei

Aveti poze la semnatura! (POZE)

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Suede eu nu am luat cadou la nasi.. nu stiu daca se obisnuieste så se ia cadouri la nasii de botez..eu stiam ca la cei de cununie se iau cadouri si ei cumpårå la miri..dar acum fiecare cum vrea..nu cred ca e o obligatie..

si referitor la noptile dormite sau la prelungirea somnului pe timp de noapte vor veni din ce in ce mai multe..de acum isi va regla somnul noaptea si se va trezi decat o data sau deloc pt papa, depinde cand adoarme..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Luto, Nela, Iulika, Suede buna fetelor. Sa va auda dumnezeu ca nu doresc sa-i dau raceala tocmai iepurasului meu. Si imi este greu ca l-as smotococi tot timpul. Multe lunite sanatoasei strutei si lui David.
Hai ca m-ati terminat cu sarmalele voastre. O sa fac si eu din piept de curcan in foi de vita uite asa
Suede noi le facem cadou nasilor un album cu pozele reprezentative de la botez. Ne-am gandit ca este cel mai bine oricum altceva nu prea vad ce as putea lua, oricum nasa saraca este amarata rau de tot ca lucreaza intr-o agentie de stat ce se va desfiinta chiar acum inainte de sarbatori..tare nu sa tot traiesti in Romania. Imi povestea ca la ea sunt chiar familii angajate sot/ sotie care practic raman pe drumuri acum la inceput de decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Camy bine ai revenit printre noi. Multa sanatate lui Flavius Cristian. Am admirat pozici dragute.

Mergi la inceput

Camy bine ati venit acaså..hihi normal ca la bebe nu ii place in påtut sau in alta parte decat in brate unde le este atat de bine..så stii ca si eu cu Bruce am dormit muulte nopti cu el pe piept..si el era asa fericit..si uite acum nu måråie cand doarme in patut..acum numai acolo doarme noaptea..ziua mai sta langa noi pe canapea pt ca are somnul mai scurt..TE pup si te imbratisez mami CamY.

AA si nu am gasit pozici cu Flavius la semnaturå..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput