Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 19
Arianna11 spune:
Offff...am o gramada de treaba dar nu-mi vine sa ma despart de voi...cind va citesc parca devin mai optimista ,asa ca meritati cu toatele cite un
de la mine.Bafta multa fetelor...pina la sfisitul anului sa se lase cu multi bebei.
trutzi spune:
Flori Hai sa iti povestesc ce mi s-a intamplat mie.
Aveam cam opt luni de cand "munceam" la proiectul
. Asteptam sa intru la un consult ginecologic. In sala de asteptare erau multe femei(doctorul intarziase vreo 2 ore si jumatate).Una dintre ele era cu fetita. Vorbeam "cifrat" ca sa nu speriem fetita (stii, fiecare spune ce a patit)La un moment dat fetita intreaba "Mami, pentru ce e masa aia de se urca doamnele pe ea " S-a asternut liniste in cabinet. Nimeni nu mai zicea nimic. Eu m-am speriat ingrozotor. M-am gandit ca nu as stii ce sa ii raspund copilului. Mamica i-a dat un raspuns care m-a uimit. Nu a mintit-o cu nimic dar, i-a raspuns la intrebare pe intelesul ei.
Atunci mi-am dat seama ca nu sunt pregatita sa fiu mama. Am plecat imediat din cabinet aproape in lacrimi.
Acum vreo cinci luni imi intarziase ciclul destul de mult. Aveam stari de voma, un miros bine dezvoltat, sanii se marisera si erau durerosi, samd. Eram 99,99% sigura ca sunt
. Mi-am cumparat un test, shure check si l-am facut dimineata.
Stii cum sunt testele, tr sa dai o chestie la o parte ca sa vezi rezultatul. Am asteptat cateva minute trebuia si mai ramasese sa trag de chestia aia sa ma uit la rezultat.
Nu exagerez. Imi tremurau mainile si simteam ca imi sare inima din piept. Credeam 100% ca sunt gravi, doar testul mai ramasese sa imi confirme. Eram foarte speriata, de ce, nu stiu. Testul a fost negativ, nu imi venea sa cred dar, eu totusi fusesem speriata.
Nu intelegeam ce se intampla. Imi doream un copil dar, in acelasi timp ma speriam. Era clar ca nu eram pregatita.
Dumnezeu imi va da un copil cand voi fi pregatita.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
eleia spune:
flori ce ti-am zis eu? fruntea sus si mult optimism.
Iti zic eu care de 4 ani spera sa vina cat mai repede un bebel.
Nu zic ca nu e greu, dar eu am ajuns la concluzia ca trebuie sa fim optimiste, sa ne bucuram de ce avem, sa ne iubim si sa fim noi sanatosi. Bebe probabil ca o sa vina cand o sa vrea DD
. Nu stiu ce varste aveti dar eu zic sa nu disperi inca. 
trutzi
mersi frumos de precizari. tu ce marca ai 3000 sau 5000? ca nu stiu care sa-l aleg. 
Florentina_C spune:
Fetelor va multumesc mult mult pt incurajari si sustinere. Ce ma faceam eu fara voi?
Mi-ati redat speranta si optimismul. Eu am doar 22 de ani...stiu ca o sa fiu o mamica tinerica, asta imi si doresc... si dupa cuvintele primite de la voi...acum stiu ca asta o sa se intample sigur...Pana la urma O sa am si eu si voi un bb
pe care o sa il stangem in brate si care cand se va face mai maricel o sa ne zica tare frumos "Mami'. Va multumesc, fetelor.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
fetele la capitolul rabdare si eu stau fff prost
...dar Dumnezeu are un plan pt fiecare in parte
...o sa vina si vremea noastra 
Ce nu te doboara te face mai puternic
eleia spune:
trutzi hai noroc
. esti tare.
flori oho, 22 de ani, stai f bine. e bine ca te-ai apucat asa repede de proiectul bebe. noi l-am tot amanat cu diverse pana am facut eu 31 de ani. am zis sa ne luam casa, sa castigam mai bine....tampenii. daca ar fi sa dau timpul inapoi l-as face cand eram studenta. asa eram si eu o mamica tanara, mai nestiutoare cei drept dar poate era mai bine asa. asta e. eu zic ca la varsta ta te ajuta si corpul fiind mai frageda. multa dragoste si o sa apara curand si bebe. 
anamaria2484 spune:
Buna fetelor. Vroiam sa va salut! Va admir pentru puterea voastra de a merge inainte si a tot incerca!
Eu m-am inscris de putin timp pe forum, si sunt cam noua ![]()
Sa aveti o zi buna.
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleia trutzi hai noroc . esti tare.flori oho, 22 de ani, stai f bine. e bine ca te-ai apucat asa repede de proiectul bebe. noi l-am tot amanat cu diverse pana am facut eu 31 de ani. am zis sa ne luam casa, sa castigam mai bine....tampenii. daca ar fi sa dau timpul inapoi l-as face cand eram studenta. asa eram si eu o mamica tanara, mai nestiutoare cei drept dar poate era mai bine asa. asta e. eu zic ca la varsta ta te ajuta si corpul fiind mai frageda. multa dragoste si o sa apara curand si bebe. ![]() "Fericirea nu inseamna sa ai ceea ce doresti, ci sa doresti ceea ce ai." (Octavian Paler) |
Eleia eu am renuntat la master la zi pt a avea un bb
. Eu vreau un bb si o familie mai presus de orice. Stiu ca la varsta mea ar trebui sa fie mai usor, si tocmai de asta ma ingrijorez asa...cand vad ca bb-lul meu intarzie putin. Dar...vine el la mami, cat de curand. Va pup pe toate. 

***Poze***
Florentina_C spune:
Anamaria2484 bine ai venit si sa speram ca vine bb repede repede la tine...
Spune-ne despre tine: cati ani ai, de cand incerci...etc.
-am fata.
***Poze***