Locul fetelor Nou-Venite (45)
Raspunsuri - Pagina 18
eleia spune:

'Neata feteleeeeee 
Se mai pot motiva absentele si azi?
Va servesc cu o cafeluta
, un ceiuc, o prajiturica....ce vreti voi
, doar doar scap de absente.
Bun venit noilor fete si sa stea cat mai putin aici la noi ...si sa ne traga si pe noi la odisee daca ele sunt mai norocoase. 
flori fruntea sus si mult optimism. 
Eu vesti nu am. Luna asta oricum nu am mai fost asa harnici si nici nu ne-am mai stresat asa tare care sunt zile fertile care nu. Cum o vrea DD
.
Am alta preocupare acum. Vreau sa-mi iau masina de facut painea. Ce ziceti? Cine are sa-mi zica si mie amanunte. Marca, cat de multumite sunteti, ce stie sa faca....
Florentina_C spune:
Fetelor....voi de cat timp incercati pt bb?
Eu am inceput deja sa ma stresez si sa devin paranoica...au trecut deja 5 luni...De ce nu vine mai repede bb??

Poate am eu ceva...ca recunosc ca inca nu mi-am facut nici o analiza...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Florentina_C spune:
jesia
si eu
eleia multumim de bunatati si un
si pt tine. In privinta aparatului de facut paine...nu stiu ce sa-ti spun ...nu am folosit asa ceva si nici nu am vazut niciunde.![]()
***Poze***
trutzi spune:
Neata!
toate fetele.
Flori Imi pare rau pentru z1
Nu te stresa, 5 luni inseamna foarte putin. Noi muncim la
de un an si patru luni
Ma mai apuca si pe mine disperarea dar, acum sunt linistita. O sa reluam proiectul de la anu` 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
eleia Noi avem aparat de facut paine. Este super bun, numai ca noi nu mancam paine
Mai facem din cand in cand dar, de un an nu am mai facut 
Noi avem Moulinex iar parintii mei Panasonic. Diferenta este de felul in care se pun ingredientele. La Panasonic lichidele se pun primele. La Moulinex se pun la sfarsit. Daca le inversezi asa cum am facut eu, mai intai si-au cumparat parintii mei si dupa ne-au luat si noua, nu se face painea sau cozonacul 
Nu credeam ca e posibil dar, e adevarat. Trebuiesc respectate instructiunile de pe fiecare aparat.
Atentie mare ca painea facuta cu aparatul nu tine decat o zi. Cea din comert are afanatori si din cauza asta tine si trei saptamani.
Noi nu faceam decat de 500g (nu mancam paine) dar, ne placea ca dimineata ne trezeam cu paine calda.
Se poate programa si dimineata cand va treziti aveti paine proaspata
Daca vreti sa fie mai rumena puneti inca o lingurita de zahar.
Hai ca m-am lungit. Daca mai ai intrebari, nu ezita 
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trutzi Neata! toate fetele.Flori Imi pare rau pentru z1 Nu te stresa, 5 luni inseamna foarte putin. Noi muncim la de un an si patru luni ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Offf...trutzi...pe mine acum chiar ca m-a apucat disperarea. Eu una credeam ca da o sa astept putin pt ca asa e normal , dar dupa ceva timp o sa vina si bb
. Acum...cele 5 luni mi se par ffff mult, mai ales cand vad alte fete care au ramas din prima. Si in plus sunt tinerica si nu ma vad cu nici o problema, atunci de ce nu vine bb?

Si colac peste pupaza...ma intristeaza si faptul ca sotul meu se consuma la fel de mult sau poate mai mult. El e cel care ma sustine si care imi zice stop, nu mai plange, stai linistita ca o sa apara
smad...dar...il simt...il vad cat e de suparat de fiecare data cand afla ca au venit uratii... Azi am auzit un oftat prelung si un "nu trebuia sa mai vina"...a spus-o fara sa vrea dar m-a intristat si il vreau mai repede pe bb in viata mea...

***Poze***
trutzi spune:
Flori Noi am ajuns la concluzia ca
nu vine cand vrem noi ci cand vrea Dumnezeu. Copilul este un dar de la Dumnezeu 
Stie El de ce ne lasa sa asteptam si ne puna rabdarea la incercare 
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui trutzi Flori Noi am ajuns la concluzia ca nu vine cand vrem noi ci cand vrea Dumnezeu. Copilul este un dar de la Dumnezeu ![]() Stie El de ce ne lasa sa asteptam si ne puna rabdarea la incercare ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
trutzi stiu ca ai dreptate... Stii...de cand cu proiectul bb, m-am apropiat mai mult de DD si stiu ca El are grija de noi toti si pana la urma o sa ne trimita si bb-le mult dorit...
Multumesc de incurajari...

***Poze***
Arianna11 spune:
Flori nu tr sa disperi desi ..stiu cit e de greu...eu de 1an si 8 luni trec prin asta...asa ca te rog sa-ti iei inima in dinti si sa fii mai optimista
.Bafta multa pe luna viitoare...sa dea Domnul ca sarbatoarea Craciunului sa-ti poarte noroc.
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui Arianna11 Flori nu tr sa disperi desi ..stiu cit e de greu...eu de 1an si 8 luni trec prin asta...asa ca te rog sa-ti iei inima in dinti si sa fii mai optimista .Bafta multa pe luna viitoare...sa dea Domnul ca sarbatoarea Craciunului sa-ti poarte noroc. |
Multumesc din suflet, Arianna.

***Poze***