Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
pyc spune:
Ne-am intors si noi din mini vacanta la Barcelona si de maine iar serviciu:(
Ma bucur ca am citit vesti incurajatoare despre David! Tinem in continuare pumnii!
Am trimis si niste pozici pe mailul comun. Paul s-a comportat extrem de bine, nicio treaba nu a avut nici in avion, nici in metrou, taxi, bus.......a dormit cuminte inclusiv seara in carucior in timp ce noi umblam aiurea si ajungeam la 3 noaptea la hotel.......Peste tot scrie ca intre 8 si 12 luni e o perioada grea si nu se prea adapteaza bebeii la schimbarile de mediu.......vad ca el e exceptia!
Muci deloc toata vacanta........de azi cum am ajuns acasa iar muci gramada!
Pup, mai citesc din urma!
lisa79 spune:
multa sanatate licuricilor,dya,bine ca totul s-a terminat cu bine
gasca!
Votati-o pe ANA!!!
cris30 spune:
La multi ani licuricilor de astazi!!
Multumim pentru voturi , cred ca D-ul Cristian Andrei se incapatineaza sa o ajunga si pe Anusca , diferenta de 15 voturi.
Dya ce sperietura cred ca ati tras, bine ca totul e ok .
Noi inca nu am avut incidente, adica a avut tendinta sa bage in gura dar imediat am fost pe faza.Are mania servetelelor sau orice fel de hartie pe care o apuca cu ambele maini , o rupe in bucati mici si apoi vrea sa le bage in gurita.
Betty off.. sanatate Anuscai,sper sa nu fie decat un cold, nimic mai mult .
Anca multa sanatate, ma bucur ca esti mai bine.
Cristina in legatura cu papa, daca Dariei ii este foame sta cumintica in scaun si deschide gura, daca nu ii este foame, incepe sa se miste, imi da peste maini sa plec cu lingurita de langa ea, face urat.Daca ii atrag atentia cu ceva, mai descghide gurita.
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
Porumbita spune:
dya ce sperietura....bine ca e ok
lisa nu o fi de la dinti? sanatate anei!!
miere au iesit canapele la spalat?
korucia am tot citit ca au perioade cand refuza sanul si ai de ales fie sa profiti sa il intarci fie sa insisti ca isi revin
nu cred ca te incurajeaza sa iti spun ca robert se trezeste cel mai rar de 5 ori dar in medie are 7-9 treziri pe noapte asta in cdt in care seara mananca la 7 in jur de 200g de ceva si la 8 san; eu sunt terminata (acum am si o per grea la munca, ma si simt ca dracu inainte de per aia a lunii, ma si oftic ca in ultimele 3 zile 2 pers m-au intrebat dc astept bb pt ca desi acum am cu un kg mai mult decat inaite de gravideala burta e oribila, ca in 4-5 luni, robert azi a vrut non stop in brate ceea ce e complet neaspteptat, el vrea sa mearga in 4 labe, sa exploreze, vine si cere in brate doar cand il doare ceva, ii e foame sau somn, in rest te rogi de el sa stea un pic in brate, doar in sling sta fara comenteze) cu toate astea sper sa il pot alapta pana la un an si apoi sa il intarc (ideal ar fi sa fie iesit din iarna ca am eu fixul ca e mai protejat dc e inca alaptat- cel putin in cazul lui asa mi se pare;
DarkBendis spune:
Porumbita, si eu inca alaptez si la fel ca tine sper sa mai pot alapta o perioada (mai ales ca jupan refuza orice lapte praf). Noi am reusit sa scoatem mesele de noapte asa: cand se trezea noaptea plangand mergea tati la el - asa ca bebe a invatat rapid ca "sursa de lapte" nu e disponibila noaptea...acum el isi ia ultima portie de laptic la 9.30-10 maximum ... apoi doarme (cu maximum o trezire cand il adoarme tati la loc) pana in jur de ora 6 cand il luam in pat cu noi si il alaptez din nou. Noaptea trecuta a fost chiar fain... a adormit la 10 si s-a trezit la 8 fara 10
Succes la servici si bafta la lupta cu "burtica". Si eu mai am un kil pana la greutatea de dinainte de sarcina dar daca as scapa de vreo 5 ar fi mai bine...ca e de unde din pacate
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
koruccia spune:
Articol interesant despre gripa porcina:
http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,637119,00.html
micola spune:
Porumbita..si eu la fel cu burta...Am exact kg dinainte de sarcina, dar burta e rotuuunda si proeminentaaafac eu abdomene, dar cate ? plus mai uit, mai aman...
Si, mai nou, si Alexutu se trezeste de muulte ori pe noapte, azi-noapte a fost asa: culcat la 8, trezit la :10, 11, 12, 1, 1.22, 4, 7
Dark, cum il linisteste tati pe bebe? cum il adoarme? dar exact, cu detalii sa zic si eu mai departe.ca poate-poate..
mamici si licurici
de 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
DarkBendis spune:
Micola, am vb cu tati lu' bebe si iacata direct "de la sursa": tinut bebe in brate, batut usurel pe spate (gestul cu care bebe era obisnuit din perioada "ragaielilor obligatorii") si facut "sshh"...asta pana cand bebe adoarme la tati in brate sau e semi-adormit (dar indeajuns de semi-adormit sa poata fi pus in patut). De obicei ii ia intre 10 si 20 minute, depinde cat de agitat e bebe.
Tot de la tati citire: a mai discutat el si cu alti tatici si se pare ca asta e una dintre solutiile obisnuite de a scoate mesele de seara. Atata timp cat bebe stie ca noaptea e rost de lapte, bebe va continua sa se trezeasca sa primeasca laptele.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Micola, am vb cu tati lu' bebe si iacata direct "de la sursa": tinut bebe in brate, batut usurel pe spate (gestul cu care bebe era obisnuit din perioada "ragaielilor obligatorii") si facut "sshh"...asta pana cand bebe adoarme la tati in brate sau e semi-adormit (dar indeajuns de semi-adormit sa poata fi pus in patut). De obicei ii ia intre 10 si 20 minute, depinde cat de agitat e bebe. Tot de la tati citire: a mai discutat el si cu alti tatici si se pare ca asta e una dintre solutiile obisnuite de a scoate mesele de seara. Atata timp cat bebe stie ca noaptea e rost de lapte, bebe va continua sa se trezeasca sa primeasca laptele. Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
tati de Mister, dar si Mister e baiat cuminte. daca adoarme asa Adevarul e ca si Alexutu, daca nu apuca sa se trezeasca de tot si il mangai pe spinare adoarme la loc dupa 3-4 min de foiala sau maraiala..
Nu-l vad pe tati al nostru rezistand nici 10, dar 20 de min...de ex, acum, incerc sa-l adorm de la 9..si cum el adoarme numai la san, a supt la 9, dar s-a ridicat direct in picioare de parca bause numai cola...1 ora s-a jucat...la 10 iar povestea de la 9, la 11 m-am suparat eu pe el ca tot asa facea si i-am pus muzica de leagan, cu care cand era mic adormea fara atatea "fitze", i-am spus Noapte buna si l-am pus in patut..eee, dupa 5 min de liniste a inceput sa maraie, si tati nu a rezistat nici 5 min si a zis sa-i fac ceva, sa-l legan sau ceva..si iacata Alexutu meu adormi leganat...ce nu as fi vrut niciodata, desi am mai folosit metoda asta in cazuri extreme, gen dintisori sau raceala....Dar l-am inteles si pe tati ca a lucrat mult in ultimul timp si am zis sa poata si el sa doarma..dar maine noapte il pun de serviciu...sa vedem cat rezista...ca el noaptea nici nu-l aude cand se trezeste, si se mira cum il aud eu, ca..vorba lui Moni"dintre noi 2 eu sunt surda"
mamici si licurici
de 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!
ariya spune:
LISA,sanatate muuuuuuuuuuuuulta!
DARK ,mi-a priit!mi-am admirat picioarele de parca nu le mai veeam de un secol!
DYA,bine ca e ok!MAAAAAAARE GRIJA!stiu eu ce spun ...mai ales cand o sa mearga singuri,trebuie urmariti non stop-mai ales daca e liniste si copilu' a disparut!
KORUCCIA,Miguelito a refuzat singur sanul si acum bem lapte praf Humana 3 si ii e ffff bine....doarme noaptea,e super ok...asa a fost si la fi-mea,tot la 9 luni a spus pa la tzatzica...eu sunt linistita pt ca si-au luat tot ce le-a trebuit de la mine asa ca...nu inteleg de ce tre sa iei pastile pt oprirea lactatiei...nu am luat niciodata si nu am avut probleme...daca nu mai suge bebe se opreste lactatia de la sine...important e sa nu bei multe lichide...
M a duc sa ma culc ca tot tribul doarme,doar eu sunt viezure pt ca iubesc linistea asta
credeti-ma,dupa copii urlatori si strigaturi cu "MAMA" spus pe 3 voci-mai nou Miguel ma striga si el-va dati seama ca ma bucur de momentele astea ca de aer!pup si noapte buna!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!