Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
Leditia spune:
La multi ani licuricilor ce au implinit lunite in we.
La multi ani ,Aidan!Am vazut poze cu copilul,Miere e superb baiatul tau si pare de un an si ceva asa.
La multi ani licuricilor care implinesc azi anumite lunite.
La multi ani Andrei!
La multi ani Razvan!
Revin mai tarziu,poate ma si trezesc mai bine,sa vad si ce scriu.David s-a culcat tarziu,apoi s-a tot trezit(nu stiu de ce),eu am visat numai tampenii legate de rezultatul de la test si-s obosita rupta.
POZE CU NOI
de David Christian
Leditia spune:
Am revenit cu pomelnicul :)
Miere,m-ai speriat cu toate alea,asa ca am inspectat toata camera lui David.Felicitari pt tort,arata f bine.
Dya,bine ca iesit cuiul.Nici nu vreau sa-mi imaginez cat de mult v-ati panicat.
Lisa,multa sanatate Anei.Sper sa nu fie totusi swine flu.Cel mai probabil vomita de la mucisori.
Delia,multa sanatate piticului.
Crisspy,felicitari pt dintisor.Mai eu intru la banuieli,nu avem nici un dinte si avem 11luni.Mai astept sau ma ingrijorez?
Ariya ,sa-ti fie de bine pedichiura :)
pyc,ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta si Paul a fost cumintel.Asa dom'le,asa trebuie..i-am explicat si eu lu' fii-miu,dar se face ca nu ma aude.:))
Porumbita,imi place f mult ca esti ambitioasa si vrei sa-l alaptezi cat mai mult.Felicitari.
Noi am avut un we plin,curatenie,gatit,spalat.Am fost sa-i iau lui David lapte si cereale si o salopeta mai groasa..si i-am luat o salopeta grosuta,de iarna de la confiscate.Si daca tot eram pe acolo si erau si jucarele f ieftine(nu sunt de firma sau mai stiu eu) i-am luat si o casuta cu forme,o prostie de 5 lei cu care insa nu se joaca si se sperie de ea.Am zis sa-i fac si lui o bucurie ca la cate a indurat in ultima vreme merita si i-am luat casuta si o prostie de masinuta,care canta,merge singura si urla ca nebuna..la asta face urat rau,se sperie groaznic de ea.Deci am cam dat-o in bara cu jucariile.Intr-adevar masinuta nu e pt varsta lui,dar mai mult nu mi-am permis si mai bine nu le luam deloc ca am speriat si copilul,face niste ochi mari cand le vede si plange si urla si vine sa-l iau in brate:).Asa, si pt ca i-a ramas mica caciula pe care i-am luat-o acum o luna si ceva-doua,am zis sa-i iau alta,ca e frig,vine iarna si ii trebuie..si i-am luat fir;ar,dar ii e mica.Am luat-o dupa circumferinta capului,dar nu m-am gandit ca de cand l-am masurat la dr o mai fi crescut.Si innebunesc,ca am dat pe caciula aia cat am dat pe salopeta...si am luat-o in ideea ca-i e un pic cam mare si l-o tine si pe el 2 luni.Si nici nu pot s-o duc inapoi ca i-am rupt etichetele si am spalat-o,am si eu fixul meu de a nu-i pune caciuli sau haine nespalate pe el,ca nu stii cine le mai incearca.
Cam atat despre noi,David e bine,imi tuseste de cateva ori dimineata si stranuta si nu stiu de la ce,ca-i fac zilnic curat in camera,aspirat,sters pe jos,sters praful.Mi-e sa nu fie mucegai pe undeva,de ex sub tavanul fals(desi nu se vede nimic pe tavan),ca n-am ce face,ca acolo intr-adevar nu am umblat cand ne-am mutat.
O zi frumoasa va dorim.
POZE CU NOI
de David Christian
deliafairais spune:
apropo de cumparaturi de iarna, am si eu o intrebare: cam ce nr le-ati luat la ghete?
crisspy spune:
'Neata
Lisa multa sanatate Anuscai...sa nu fie swine flu...multi si multe de la Razvi
Miere arata super tortuletzul ...ce ai facut pana la urma cu canapelele? s-a luat "opera" lui Tzitzi?
Multumim pentru toate ponturile legate de securizarea casei...noi deocamdata nu am ajuns la stadiul ala, dar you never know....
Off, Dya prin ce emotii trebuie sa fi trecut ...bine ca a iesit cuiul si sunteti OK acum...
Delia sanatate multa, Davidutul... eu ii i-am luat nr. 20 sau 21, insa am facut o mare greseala ca am luat cu siret...si pana i le pun in picioare e circ mare ...o sa-i caut zilele astea ceva cu arici...noi avem si piciorusul lat si trebuie sa fiu atenta si la partea asta...
Aryia cand aveti programata operatia? gashtii de copilasi...
Vazut poze cu Paul...bravo lui, baiat mare ...stie dom'ne ca in vacanta nu se fac nazuri...
Ledi multa sanatate puiutului ...lasa mama nu te mai necaji pentru o caciulita, David sa fie sanatos...cu dintisorii stai linistita ca ies ei pana la urma...
Porumbita te admir sincer...nu stiu cum poti sa rezisti ziua la munca si noaptea cu trezirile lui Robert...bravo mami ...
Andreita, papacel scump sa cresti mare puiule si sa fii sanatos
Razvi, sufletelul meu
Va invit la si ..poze noi la semnatura
O zi frumoasa si multi la toata lumea
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
Anuc spune:
Neata!
La multi ani licuricilor!
Sanatate bolnaviorilor!
Noi o tinem intr-un lant al racelilor. A terminat tas-u, acum are muci Ioana. I-am facut aerosoli, ii scot mucii, paracetamol, fac tot posibilul sa ramenem cu atat si sa nu ia si Filip.
Lisa, sanatate Anuscai si Doamne ajuta sa nu mai verse!
Ce bine arata tortul ala, Miere! si ce mandru e Aidan cu el in fata, parca stie ca l-a facut mami special pentru el :)
Aryia, te plangi tu de oboseala (si te cred, ca eu sunt terminata cu 2), dar ce fericita trebuie sa fii cu tribul tau!
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic...
Ce-i cu Bebelusi? Parca absenteaza demult...e motivat?
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
Leditia spune:
Crisspy,mersi de urari,David insa nu e bolnav.Nu are muci,nu tuseste mult sau productiv,nu haraie,nu are febra.Nu inteleg,in fiecare dim stranuta de vreo 2-3 ori si tuseste sec..putin,nu mult,dar tuseste.De aia ma si gandesc ca e ceva in camera aia care-l deranjeaza,dar nu stiu ce.
De caciula,da-o incolo,dar ma necajesc si eu,ca abia o incercasem(acum s-a uscat) si nu ma dau banii afara din casa sa-i dau degeaba pe lucruri.Si mai mult,mi-era ciuda pe mine,ca-s maica-sa si nu stiu ce masura poarta copilul
Delia,eu inca nu i-am luat ghete,pt ca nu am gasit ceva sa-mi placa...nici ca aspect,nici ca pret.Ah,musai cu scai si sa se desfaca cat mai mult..ca altfel e chin si face urat.Noi purtam 18,stiu ca avea niste adidasi pe care ii dadeam in casa si erau 17 si au ramas mici.Vad ca noi suntem mici si la talpite
Anuc,multa sanatate va dorim.Off imi pare asa rau,eu eram stresata ca am imunitatea la pamant si cum ies afara cum ma iau toate si dupa ce-am venit de la cumparaturi ma simteam aiurea si mi-era frica sa nu fi luat ceva de prin magazine sa-i aduc si lui David..asa ca 2 zile am stat cu masca ,sa-l protejez cat de cat.
POZE CU NOI
de David Christian
IRINA.C spune:
Neata!
La multi ani tizului nostru Tzumpi drag...am vzt pozele acum , ce baiat FRUMOS ai mai Crisppy, e al tau, are niste ochi ..si tu ce fericita esti cu el in parc.Tu poate apreciezi si mai mult momentele acestea banale..in parc cu baiatul.Sa fiti sanatosi si bucurosi..ca maia veti o luna si va iubiti zilnic.
La multi ani si baiatului nostru, il iubim mai mult decat pe noi , mai mult decat orice si oricine si suntem atat de norocosi ca exista.La multi ani papacel scump...
Lisa of....sa nu fie! sanatate multa!
Anuc ..copiii nostri au grija ca nici un neuron sa nu-si revine.Ever!
va pup ca plange so azi tre sa ajung iar la dentist si uitasem... tre sa sun la bunicu etc etc
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
Ciufik spune:
Buna dimineata!
Iata poze cu Andrei cand se imprietenea cu pisica nasilor si proband hainutze primite, tot de la nasi :)
http://community.webshots.com/album/575551890CFLKvR
flowerbee spune:
La multi ani, ANDREI si RAZVAN! Va cantam in cor numai de sanatate si fericire, implinire si iubire!
Cristina, si noi tot numai la reclame mancam si de multe ori, cand e ora mesei, nu gasesc reclame, iar daca pun la laptop, se repede la taste. Unii copilasi sunt f mofturosi. La noi o masa dureaza si o ora iar cantitatea de de doar 110-130 g.
Ledi, cand vine rezultatul?
Lisa, sper sa nu fie gripa noua. Sa dea Domnul sa va faceti repede bine!
Anuc, si la voi la fel, sa nu se imbolnaveasca puiul.
Aryia, cand e operatia? Tinem pumnii.
Miere, nasol cu voma matei. Si cainele socrilor mai pateste asta ceva si la un moment dat a trebuit sa curat dupa el. Era de vars si eu de scarba. Mirosul, dar si pata iese cu apa cu bicarbonat.
Micola, tu nu ii mai dai tzitzi lui Alexutu?
Corina, la noi se zice ca daca ai decis sa intarci sau nu i-ai mai dat copilului san de cateva zile ori ti-a refuzat o perioada, nu e bine sa ii mai dai. Cica e copilul intors la san si va deochea. Asa se zice in popor.
Tuca mea doarme si m-as duce si eu langa ea, dar fierbe supa. Si mi-e un somn....
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ciufik Buna dimineata! Iata poze cu Andrei cand se imprietenea cu pisica nasilor si proband hainutze primite, tot de la nasi :) http://community.webshots.com/album/575551890CFLKvR Andreea si Andrei (27.12.2008) |
Cat de simpatic e ...si ochisorii
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta