Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*
Raspunsuri - Pagina 3
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Noi stam deja...in picioruse fara sprijin. Cred ca e exagerat de repede, dar incep sa ma conving ca in curand aveam real 10 luni. Pieces of heaven: My heaven on earth My little piece of heaven in the sky My little Star |
felicitari !!! ce mari sunteti !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Intru repede sa va sun ca Avem un zimtisor !. A venit asa neanuntat, l-am simtit cand a inceout sa-mi roada degetul dimineata. Suntem ff fericite si dam de baut.
Daca am timp recuperez si revin.
Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite
novus spune:
Hellou fetele !!!
Am citit si eu rapid din urma sa vad cine s-a inscris deja la excursie (bine in mare stiam deja de la Olga ca sunt amatoare ) asa ca am deschis: lista pt intalneala nr .2
- Anca_Nicolae
- Novus
- Pisik
- Olishka
- Cativ
- Pisigri
- Denisamada
si asteptam in continuare doritoare !!!
Pana atunci votati rapid un week-end in care sa se desfasoare si daca e ok zona Marginimea Sibiului, eventual Paltinis!!
Eu nu pot in week 4-6 dec, in rest sunt disponibila !!
Deja studiez ofertele !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Intru repede sa va sun ca Avem un zimtisor !. A venit asa neanuntat, l-am simtit cand a inceout sa-mi roada degetul dimineata. Suntem ff fericite si dam de baut. Daca am timp recuperez si revin. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Iuhuhu !!! Felicitari !!!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui novus felicitari !!! ce mari sunteti !! |
Da, avem 7,200 kg si 68 cm. Dovediti, nu presupusi. Si am facut prima doza de vaccin antigripal.
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Intru repede sa va sun ca Avem un zimtisor !. A venit asa neanuntat, l-am simtit cand a inceout sa-mi roada degetul dimineata. Suntem ff fericite si dam de baut. Daca am timp recuperez si revin. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem sase lunite |
Felicitari Gazii mica!
Pieces of heaven:
My heaven on earth
My little piece of heaven in the sky
My little Star
florinela79 spune:
Va pup! Si va rog sa va rugati pt. mine si Victoras. suntem de 3 zile in spital pe perfuzii, intoleranta e si la lapte si la nu mai stiu ce din ulei......acum e mai bine mai vioi..slabise. II fac alte investigatii, imunitatea e scazuta.
S-a plictoisit si el sarcu legat de perfuzie , era atat de deshidratat ca au intepat copilul de 5 ori sa-i gaseasca vena in picior in final. Sunt franta, darmata, regulile in spital sunt stricte sio drastice...sa dea Dzeu sa nu aiba nimic sa trecem peste asta sa aflam odata care-i baiul...ne e dor de acasa.
aditapop spune:
Of, Doamne, sper sa va reveniti!
Doamne ajuta, sanatate lui Victoras si multa putere tie, Florinela!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
novus spune:
citat din mesajul lui florinela79 Va pup! Si va rog sa va rugati pt. mine si Victoras. suntem de 3 zile in spital pe perfuzii, intoleranta e si la lapte si la nu mai stiu ce din ulei......acum e mai bine mai vioi..slabise. II fac alte investigatii, imunitatea e scazuta. S-a plictoisit si el sarcu legat de perfuzie , era atat de deshidratat ca au intepat copilul de 5 ori sa-i gaseasca vena in picior in final. Sunt franta, darmata, regulile in spital sunt stricte sio drastice...sa dea Dzeu sa nu aiba nimic sa trecem peste asta sa aflam odata care-i baiul...ne e dor de acasa. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Off Florinela !! ne rugam sa treceti cu bine peste perioada asta si sa depistati ce e in neregula !!
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui florinela79 Va pup! Si va rog sa va rugati pt. mine si Victoras. suntem de 3 zile in spital pe perfuzii, intoleranta e si la lapte si la nu mai stiu ce din ulei......acum e mai bine mai vioi..slabise. II fac alte investigatii, imunitatea e scazuta. S-a plictoisit si el sarcu legat de perfuzie , era atat de deshidratat ca au intepat copilul de 5 ori sa-i gaseasca vena in picior in final. Sunt franta, darmata, regulile in spital sunt stricte sio drastice...sa dea Dzeu sa nu aiba nimic sa trecem peste asta sa aflam odata care-i baiul...ne e dor de acasa. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Florinela, imi pare rau ca suferiti atata, si tu si Victoras.
Bunul Dumnezeu sa aibe grija de puiul tau, sa se insanatoseasca repede!
Nu i-au facut teste de alergie? Stiu la ce e alergic?
Multa putere si rabdare, este groaznic sa-ti vezi puiul asa.
Monica, blessed mommy, for Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing,
The masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled.
You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.