Ghiocei Martie-Aprilie 2009*102*
Raspunsuri - Pagina 13
denisamada spune:
Am vorbit si cu motanul pana-tarziu-lucratoriu si e ok pt noi 11-13 dec. Si 18-20 ashijderea.
Adelake a inceput bine ziua: fara febra si un scaun normal, bate camera in lung si in lat, se ridik in 2 piciorushe, sta in fund si se joaca, tatatatatatattaaaaaaaaa in continuu, dar dinti tot nu se vad.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Pe mine in principiu nu ma intereseaza prea mult data. Ma cam incurca locatia ca e cam departe....mi-ar fi priit mai bine mai prin centrul tarii, sau ma gindeam sa va propun Praidul, ca sa putem duce piticii si la salina. Si sincer chestia cu zapada ma cam pune pe ginduri, ca n-as vrea sa ne trezim inzapeziti pe-acolo. Adica hazbandu chiar nu poate lipsi de la job, sub nici o forma, nici inzapezit nici altfel... Pina la Praid stiu sigur ca se ajunge cu masina cam pe orice vreme, si imi ramine doar hopul cu Cheile Bicazului de trecut, dar acolo nu viscoleste de obicei, deci n-ar tb sa fie problema. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri ma gandeam eu ca de voi poate e un pic cam departe, dar zona iti spun ca merita efortul !! Cat despre zapada, nu cred sa fie de pe atunci probleme, din ce auzeam pe la meteo, de Craciun se anuntau zapezi mai serioase
Cat despre Praid, de noi e cam departe si sincer as merge vara acolo !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Imi pare rau ca nu puteti veni, dar stati sa vedem exact cand mergem, poate e 18-20 dec daca nu pot fetele in 11-13 dec si atunci poate sunteti recuperati ; Mersi de info, am notat, o sa sun si acolo Perla Ariesului asa mi s-a parut si mie gen Cheile Gradistei Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
pai pe 18-20 ne inscriem si noi (pogo si eu)!!!! Hai schimbati data, plssss!!!
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui pisigri Iar m-a grabit sa dau send cum se grabeste fata mare la... maritat. Chatoneeeeeel, unde la Vilcea? Si cit vreti sa stati? Si cam cind? Turbez daca vii in tara si nu va vad, chit ca ne-am programat Toulouse pentru la vara... If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
stai, nu te mai grabi la maritat :))) ca e la moda concobinaju
poate ne vedem la platinis-alunis?
Toulouse, la ville rose
bebe_shtrumf spune:
Hola chicas!
bey mult e de recuperat, asa-mi treb dc am lipsit.
Avem si noi"scaun moale" cred ca ne mai dau niste dinti, tot jos, hmmm toata lumea cika ii vor da sus acum, insa jos e inflamata gingiuta.
in rest stam in fund ne aruncam pe burta s-o luam de-a busilea , ghighie si da dadadada, ploscaie din dinti, adika 2, si e fascinata de masina de spalat, bine k e in bucaterie pusa si excat in fata scaunului ei de masa!
nu mai sta nici afara decat calare pe frunze si alergam toti hamii si pisele, de saracele sunt disperate. asa-mi treb dc ies fara carut.
acum sa vad ce naiba ii fac la semnatura ca ma facut o bazaconie...nu ma pricep, zau, sigestii?
ca ma chinui sa-mi apara si mie Ariana-Maria subliniat si sa fie click direct pe site-ul ei cu pozici, insa imi da rua cu radical.
"http://entertainment.webshots.com/photo/2135141850105240956mjqmAo"]Ariana-Maria -25.02.2009
chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
da, chiar asa !! eu credeam ca e o procedura ca si ecografia, nici nu mi- dat prin cap sa caut despre procedura in sine, eu citeam despre acuratete, etc !! bine ca ne-am desteptat cu girafa ma gandeam sa mi-o cumpere si mie una din fete care merge la targ, sa nu mai platesc taxe postale , m-a apucat economia ,ha ha ha !!! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
daca mai asteptati aduce pogo girafa, aici e in jur de 8 euro, cred ca vine juma de pret fata de la voi, nu?
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui novus Chatonelo , tu cand ai vrea sa vii la Romanica mai exact ?? nu putem lega de Paltinis ?? ar fi super de super !! Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
daaaaaaaaaaaa, noi sintem doritoare, ramine sa vedem daca se poate
Noi ajungem pe 17 la prinz in Bucuresti.
Stam in ro pina pe 28, cind plecam la 7 dimi spre Toulouse.
Toulouse, la ville rose
bebe_shtrumf spune:
Ah voiam sa adaug ca nici Ariana nu se omoara dupa suculete de fructe facute, azi i-am amestecat rodii cu portocala, bun, 10 ml-20, insa macar 60, da da, pauza.
deci...ma omor degeaba..
in schimb e inebunita dupa ceai si apa.
Am scapat de lapte noaptea.
dar ziua la 10 si ceva cand o ia somnul papa 150ml, inainte mananca iaurt cu biscuite si branzica.
am vrut sa-i iau cu fructe, insa mi-e teama.
voi i-ati dat d-ala de la MUller, amesteci atunci fructele, sau danone, chestii, deja amestecat, cumparat.?in fine, am zis s-o feresc de d-astea cumparate...
de abia vrea marul cu biscuite.
ok.m-am intins.
cereale ce mai luati, ce combinatii?tot i-am facut seraa gris sau orez cu lapte, insa e mare amatoare de mancare gatita, deci e de belea, si cu dulce si sarat, insa nu dulce de fruct...mai mult fortat obligat.
d-aia nici nu accepta iaurtul asta simplu, insa nu-i dau nimik si panan la urma il papa.
http://entertainment.webshots.com/photo/2135141850105240956mjqmAo
Ariana-Maria
aris26 spune:
chato mama, s-a facut euro 4,3 lei ...asa ca si aici e vreo 10 euro. pregatteshte-te sa te umpli de lei la casa de schimb valutar
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
daca mai asteptati aduce pogo girafa, aici e in jur de 8 euro, cred ca vine juma de pret fata de la voi, nu? Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
25 martie 2009