Puiuti de Randunici!! (331)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Kya, uite ce am gasit ( un exemplu, ca au tot felul de puzzle-uri d-astea si imi aduc aminte ca tu o intrebai pe Elara de ele ): nu ma lasa sa pun linkul....iti dau pe PM adresa de mess
Ariel, mi-e rau, nu se poate asa ceva....
Revin
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
tuchita spune:
or s-a stricat forumul, ori sunt intr-o lume paralela!
Unde sunteti, suratelor?
Eu incerc sa nu adorm cu capul pe tastatura, desi tipetele din jur nu cred ca ma lasa!
Arielule, Doamne, prin ce mai treci si tu!
Sper sa fie totusi Teo bine pana la urma.
si uite ca asta e motivul pentru care foarte multi doctori prescriu antibiotice din prima....pentru ca riscul de suprainfectie bacteriana e foarte mare.
Kya spune:
ma duc la ski cu Mimo ma duc la ski cu Mimo
Si Tuchi btw, eu sunt la servici Aveam ceva de terminat, si acasa nu am nici o sansa cu Zana! Asa ca...
Vali, da o trimisesem in parculetul de langa noi, dar hai mah, ca nu era asa tarziu - vreo 7 jumate...
Chiar ca zice Matei cuvinte complicate...
Bitza deci si Antonia la fel...
Ariel maaaama, iar SPITAL???? Off, bietii de voi! Sanatate!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
hello
ce-i cu voi fetelor?nu scrie nimeni nimic????pe unde umblati???
eu ma duc cu Antonia pe afara
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Nicoleta spune:
Salutare.
Suntem bine, eu cu antibiotic... Ca ma dor urechile de mor, asta dupa ce am trecut si eu prin viroza aia cu raguseala... naspa rau. Dar baietii sunt ok. A cam ragusit. Nu avem masina fiindca nu a reusit intr-o saptamana sa faca toate actele (toti au intarziat: banca, astia de la Toyota... politia trimite acum talonul prin posta, dureaza... deci va trebui sa plece iar, peste cateva zile, dupa ce afla ca a sosit instiintarea pentru talon...).
Acum ma duc la treburi, ca suntem in intarziere...
Va pup!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cleme spune:
Salut! Eu nu sunt intr-o dispozitie prea buna, m-am saturat sa fiu singura, sa le fac pe toate singura sau cu Diana atarnata de mine...
Ariel uff Doamne, sanatate multa va doresc! Si nu stiu, poate sunt chioara sau tuta dar nu vad nici-un mos pe site...
Valentina f bine ca ramai acasa, profita cat poti de momentele astea frumoase.
Luny mda, tipic romanesc, ce sa mai zicem...
De la o vreme si eu ma chinui s-o culc pe Diana seara, nu mai vrea deloc, dureaza si o ora chiar daca e rupta de oboseala. Si mi se intampla sa adorm eu inaintea ei si ma trezesc intepenita toata si cu ea calare pe mine
Si cateva poze noi: http://community.webshots.com/album/575521649dlTtyY
luny spune:
salutari!
noi suntem in deplasare, la ai mei, ca iub lucreaza...
Muf iar a sarit pranzul si-s suparata pe el..asta e..ma duc sa mananc si eu o fripturica si il scot in IOR...
aoleu, Ariel, imi pare rau ca suunteti tot cu bolesnite...la naiba, dar infludo ala a fost degeaba?..
ce scumpa e Diana, ce treaba a facut cu pungile!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Ce scumpa e Diana cu pungile. asa se joaca si Vlad
Noi am fost afara a adormit in carucior si imi era frica ca o sa se trezeasca in casa, dar nu, a dormit pana acum.
Ne pregatim sa mergem la dr pt ca mi se pare ca are un picior stramb si sa mai vedem si alte alea.
Ne-am cumparat o gramada de haine, de incaltari si jucarii....acum ma simt mai bine, nu am mai facut de mult cumparaturi asa ca azi.
In rest toate cum le stiti.
Tuchi
, sunt cu sor-mea in poza. Ea mai are tare putin si naste, 2 maxim 3 sapt.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
luny spune:
Ursu..ce zici tu acolo ma, de Vlad?..ce are la picior?..sau iar i se pare lu' barbactu' nu stiu ce?miss u! mai misca-ti si prin parc sa va mai vaz si eu
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!