Puiuti de Randunici!! (331)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

vali ce cuvinte complucate zice Matei..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

MAtei zice de toate acum..."potocaia" e printre cele mai lungi...

Valentina cu Matei si 27+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

vin si eu cu un serial nou care vi-l recomand: Flashforward (e prima serie, pana acum 8 ep).. noua ne place mult..

am zis ca in curand ma apuc si eu de House, macar sa fiu in rand cu lumea ..

ma duc sa hranesc pitica..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mi se pare ca o sa inceapa pe AXn.. sau poate a inceput deja.. dar chiar e fain..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Valentina cu Matei si 27+ cu Luca/ Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

de cand vreau sa intreb pe olgu si gudinde ceva.. cum obtin o culoare mai intensa a fardului de pleoape?..am aplicat cu o pensula din par, de la Avon, pt fard este, insa frozen mauve-ul ala mi-a iesit pe ploape foarte pal..am aplicat corect cred, prin tamponare, si am dat de vreo 2 ori...nuanta pare inchisa, intensa, in cutie,la mine se vedea pala, stearsa..ma rog, nu m-a deranjat, fiind machiata ziua, insa daca vreau mai intens sa se vada, inclusiv sclipiciul ala, care nu s-a prins deloc, cum fac?..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Salutare randunimeeeee!!!!

Doamne ce bine este cu net!!! noroc cu o prietena care sta in blocul de langa noi care mi-a adus in seara asta stick-ul de net de la Vodafone!!!!ca de luni astia de la RDS m-au lasat cu ochii in soare,dupa nu stiu cate telefoane,azi sa-mi zica ca ei nu ofera suport pentru Linux......sa vina bitu si cred ca renuntam la internetul de la ei ....

am scris mesajul asta de vreo trei ore.....sunt si restanta cu cap trecut...revin.....aaaa dar sa va zic ce am patit azi:m-am jucat cu Antonia(nu va zic cu ce ca stric surpriza) si la un momnet dat o intreb daca merge cu mine sa ducem gunoiul, si ea zicea:hai!!!la ghena pun punga mea, si se chiunia Antonia sa puna si pungutza ei ca doar e om mare ,nu???in timpul asta urca o doamna scarile si am vazut ca se uita insistent la noi...eu in gandul meu ziceam ca ce are de se uita asa ca nu stiu ce????.......buuuunnn....doamna urca scarile, iesim de la ghena si urcam si noi in casa si cand intru si dau cu ochii de oglinda sa-mi vina rau...eu eram pe cap cu coarnele de ren de craciun...cu care ne jucasem mai devreme....eu i le puneam ei, ea mie, si am ramas cu ele pe cap fara sa-mi dau seama......ce-o fi zis femeia aia in gandul ei????..in ce hal te aduce un copil mic..oricum am ras rau de tot...

gata acum ma duc sa citesc....ce sa mai sunt o doamna ca stau cu laptopul in pat si am vazut mai devreme ca si Antonia se comporta atfel, nu mai trage de mine ca atunci cand era laptopul pe birou....sper sa o tina !

send!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am crezut ca innebunesc la propriu cat m-am chinuit cu Tea sa adoarma...de cateva seri nu mai vrea sa adoarma,are o energie de parca ar bea pe ascuns cafea...am anchilozat cat am stat agatata de patut sa o mangai sperand ca o ia somnul,si numai cu mine vrea sa adoarma...Si bineinteles ca acum sunt nervoasa pe randunoi pentru asta,ca simt ca eu lupt cu toate si el cu nik..si cine-i nervosul?Eu.
Cata,merci frumos..Te-as ruga sa-mi spui cand expira unguentul ca nu sper sa merg la operatie prea curand si sa stiu ce timp mai e de folosit;si,de unde l-ai procurat??Sarumana..
Si hoho,stati pe loc ca nu am vorbit ca si trec la treaba pentru bb2..voi nu stiti ce vorbiti..pana atunci mai am de pus sanatatea subreda cat de cat pe roate..tratament ce va dura luni de zile...stati pe loc,va rog...
Nb..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

off mstela si andru a avut mancarici la poponeata ,abia a adormit pe la ora 23.30 cand am tipat o data la el sa taca din gura...mai nou zice" puta puta-putzacine l-o fi invatat"si acu; nu-mi convine si el asta zicea la ora 23-30 puta puta intr-una de mi-au sarit toate cele,ta'su sforaia langa noi si el se frichinea cand cu kru in sus ,cand punea guritza pe pat,cand cu picioarele pe sus,ba dadea cu ele in mine etc..

mai are un cuvintel nou papuci-paputi,paputa...

bitza
bai eu am ratat si pe mihaela si pe dinica..pe dinica as fi vrut sa-l vad...dar am avut o zi cam naspa iar cu certuri ,nu eu ci cata ,socru cu socrela..in sfarsit au dus-o la spital...pe cuvant de onoare daca am vazut om asa incapatanata si inconstient..de o saptamana a zacut si vomat cu dureri si nemancata si nu a vrut sa mearga la spital,mergea pe pereti de ametita ce era si ea o tot tinea pe a ei..dar a luat-o randunoiul tare si a tacut malc...sper sa gasim cauza odata ca ne-a terminat cu nervii pe toti...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ia ghiciti de unde vin eu acum? la ora asta???? E VINERI SEARA!!!! unde ajung eu vineri/sambata seara??? LA GRIGORE ALEXANDRESCU....pot sa injur??? ma abtin...
deci, teo a facut febra 38.5...in mod normal nu m-as fi agitat, insa a zis dr de la babes ieri ca la cea mai mica modificare in sens negativ fuga la camera de garda...cum babesul privat nu are la ora asta, am fugit la amicii nostri la G.A. iar instinctul mi-a soptit ca nu e ok. la Teo s-a complicat bacterian, bine ca am depistat pana sa se intinda infectia, ia Klacid 5 zile ....
unde naiba sunt ochelarii aia roz????
abia venisem de la alex de la serbare...uffff, aveam si eu o schita de zambet. s-a dus naibii! maine mergem la un furnizor pe la 7 dimineata, apoi la 12 la un botez...sper sa ajung, sa nu am iar o sambata minunata cu aerosoli si alte d-astea.

mai am 4 invitatii de dat, daca mai vreti, mosii sunt pe site, luni vine tanti cu sacul sa imi ia marfa...sper sa mai lase ceva si pt expo, altfel va trebui sa apelez la furnizori locali si mai scumpi...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

asa........

Sovi sa stapaneasca sanatos Sash cadoul!!!iar pt randunoi faina idee!!!!
vreau si eu manualul parintilor eficace!!!!!

am vazut ca vorbeati de cadouri pt pici.....eu m-am gandit sa-i iau Antoniei un calut tip balansoar care il apesi si pe ureche si face precum calutul si cu ocazia asta nu ne mai pune pe noi sa facem pe calutii....vedem ...papusi de care zicea Clau are doua...una primita sapt asta de la sora-mea din Franta care plange, rade, zice mama,tata si pe deasupra cand ii dai sa manance cu biberonul care are un lichid ca si laptele da din cap si din gurtia ca si cum suge si mai face si zgomot de supt......si-ii place mult......

Vali ce bine ca stai acasica de la 1 dec...!!!
gradi unde lucrezi tu si il duci pe Matei este de stat sau parti?

Ela
sa se faca bine baiatul!!!!

Tonic

bubule am facut si eu pui crocanots spat trecuta si cred ca l-m lasat cam mult si s-a facut cum ai zis mai ars asa.....si din piept nu din pulpe si nu a iesit fain,,,data aviatoare fac din puple si stau cu ochii pe el...si Antonia s-a uitat chiar azi la Mikey

cand ai zis de Vlad cu durerea de burtica m-am gandit la apendicita..ups

Kya exact acelasi lucru pot sa spun si eu despre Antonia......cu altii se joaca frumos nu face mutre....eeee, in schimb cu mine...nu mai stiu ce sa-i fac sa nu mai tipe si sa fie razgaiata si nervoasa ca nu-i dau tot ce cere, etc......asa de rau se supara pe mine.....efectiv ma depaseste nu mai stiu cum sa reactionez, orict de calma as fi si oricat i-as distrage atentia cu altceva...

scuze ca nu mai corectez dar sunt varza de obosita si cred ca am inceput mesajul asta de vreo 3 ore....

gata, ma duc la

va pup dulce

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput