Puiuti de Randunici!! (331)
Raspunsuri - Pagina 3
VALENTINA C spune:
salutare, dragelor!
Gata, m-am hotarat: de la 1 decembrie stau acasa. O sa-l mai duc pe Matei la gradi, dar nu in fiecare zi..probabil ca in functie de vreme, de starea lui, dar nu as vrea sa renunt , pt ca se vede clar contributia gradinitei...
Valentina cu Matei si 27+ cu Luca/ Mihnea
mihatp spune:
hai, ca iar cand am ajuns eu pe craca nu gasesc pe nimeni "acasa". cred ca a zburat si kya intre timp.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Miha Ca eu am trimis-o pe Sanziana afara cu bunica-su... Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
La ora asta????
Noi am iesit pe la 3 jumate si am stat aproape o ora...
Iar s-a culcat la 5 si s-a trezit la 8 si acum avem program artistic...De fapt, tacsu, ca la cat de putin il vede, macar sa fie intensa revederea
VALENTINA C spune:
Zi emotionanta azi: dimineata cu Mihaela si Dani si dupa-amiaza cu Dinica
VALENTINA C spune:
Matei imi arata cum face "umanaiea" - lumanarea
mihatp spune:
vali
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
luny spune:
stela am citit de problemele tale, sper sa le rezolvi pe toate cu bine siii..sa vina bb2 curand
mihaaasiLuca!cum a fost strainetu'?pozeee!!
..update..a fost iub azi la SMC la neurorecuperare sau ceva de genul..a venit un car de nervi, cu surle si trambite..dr la care a nimerit,normal ca l-a intrebat daca l-a trimis cineva la el, cand iub a zis ca nu, ca e o trimitere generala, medicul de unitate l-a trimis la SMC, l-a tratat de rahat..l-a lasat pe la usi, apoi intr-un final i-a prescrtis ce are de facut, cu nu's cate aparate, si l-a trimis la programare..acolo, surpriza! din cate avea de facut,laser, ultrasunete si inca ceva, niciun aparat nu merge ca-s stricate..si luni se duce la altceva, gen masaj, din cate a inteles..asta e tara noastra minunata!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
vali ce cuvinte complucate zice Matei..
si noi am stat azi afara 2 ore si ceva copilul avea mainile bocna, dar ce-i pasa lui?..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
VALENTINA C spune:
Si mie imi plac House si Grey, dar doar la tv, ca n-am timp de uitat altfel.
Si e House pe AXN acum