Puiuti de Randunici!! (331)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI SIMOO!!!!!!!!!!! SANATATE, SARCINA USOARA SI TOT CE ITI DORESTI!!!!!
Stela ce haioasa e Tea!
Si am vazut-o si pe Iulia, cat de ocupata era sa aseze lucrurile in sifonier
Bey eu stiu sigur ca Diana nu va fi foarte inalta, tinand cont ca si eu si Lucian nu suntem inalti. Dar ce stiu sigur e ca va avea cracii lungi
Ariel e activat PM-ul desi zice ca nu, asa ca te rog pune aici linkul
si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!

La multi ani, Simoooo! sarcina usoara in continuare, nastere de vis, sa ai un bebe sanatos si la fel de frumos ca fratiorii lui! sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta minunata!

Am vazut pozele movalinde, cu ranjita mica si cu Tea de Steluta

Am pus si eu cateva poze de la botez
http://good-times.webshots.com/photo/2659940860102227597EOLMzS
de-aici in colo, enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Azi dimineata Teo s-a trezit prima, a avut meditatii. A facut cafea si cand am venit in bucatarie mi-a pus urmatoarea melodie:

O ascult incontinuu si multumesc lui Dumnezeu pentru ce copil bun mi-a dat
Va las sa ascultati cu atentie ce zice fata aia acolo

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo, si in completare, tot de la Allanis:

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Pentru Simo La Multi Ani si tot ce-i mai bun pe lume!
Si uite cum cred eu ca ti se va ura tie La multi ani peste cativa anisori

Mergi la inceput

Olgusuper Dar eu de ce n-am auzit draga de fata asta pana acum? Vai de cultura mea muzicala Si cum zici? 140 de euro la susai? Pai daca nu-ti convine stiu eu mai ieftin, la Popasul Caprioarei.Te bagi?

Si acum sa va zic, n-am vazut poze deloc ...dar nu-i timpul trecut! Ba , sa nu mint, am vazut-o pe Diana de Cleme cum e ea de harnica si de frumoasa, manca-o-ar mama pe ea! (ce bine ca noi n-avem pungi)

Iar pentru statisticile de aici raportez:
1) Noi avem in continuare treaba cu carutul , nu pentru ca l-ar cere Vladutz dar altfel nici nu merge prea mult de mana si nici in ce directie trebuie Asa ca vrea nu vrea, carutul ramane de baza
2) Aseara l-am masurat si are 90 de cm (la 15 luni avea 87 masurat de doctor) DAAARRR, l-am masurat intins in pat si cu mana i-am apasat genunchii.Ca l-am masurat si in picioare, la tocul usii, si are 86 (mai putin decat avea ) Asta pentru ca nu stie el sa stea drept si cu barba sus , lipit de toc! Deci e inalt, oricum ar fi! Desi n-ar avea pe cine mosteni Dar ma gandesc ca asa cum eu am aruncat in aer toate calculelele ( mama 160, tata 174, eu 170 ) pentru ca seman cu o bunica, asa si el ar putea mosteni gene mai indepartate din neam si sa se inalte "fara numar".Sper si eu, ca omu' cat traieste spera
3) Raceala Dudelului a trecut fantastic de repede (numai 5 zile de muci in loc de 10) cu oscilococcinum! O fi doar o intamplare, nu stiu! Bine ca s-a dus...surpriza a fost ca a vrut granulele alea, le-a crantanit cu drag in dinti

Nu stiu ce mai vroiam sa zic ...dar va mai vizitez azi, sa vad daca da Simo o maslina ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

LA MULTI ANI SIMO!!!!!! SA FII SANATOASA, FERICTA SI IMPLINITA!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Helaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu?
La naiba, scot si eu nasul din depresie dupa o saptamana si nu vorbeste nimeni cu mine? Bineeee
V-am zis oare ca fata mea si preiubitul sau tata se duc azi la concert WASP? AFARA? La Arenele Romane? Dupa ce ea abia si-a revenit din raceala si tuse? Si cu ce a plecat ea imbracata? Cu ceva fluflu, rosu sa fie sa se asorteze cu unghiile Drept care il culc pe Dudelino si ma duc sa-i duc un plovar la ta'su la birou pe care nu pot decat sa sper ca nu-l va uita el acolo Ofofof!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo draga, ce-as putea
Sa-ti urez de ziua ta?!
Bucurie, sanatate,
Mult noroc si spor in toate,
Pace si iubire,
Viata lunga-fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!

Am vazut pozele din cap.anterioare-intalnirile fetelor,baietii chipesi,mamicile dragi-si mi-au dat lacrimile.Nu-mi vine sa cred ca avem pui asa de mariMai ieri ne mangaiam pantecele,tremuram de emotie la fiecare semn trimis din burtica,ne masuram burtoaiele si faceam planuri pentru intampinarea copilasilor,agitam pampoanele si stateam cu ochii pe telefon sa vedem daca se mareste familia..Ce vremuri frumoase..

Hai-gata cu nostalgia

Daca ieri masuram burtoiul,azi masuram produsul finit: al meu avea 93 de centimetri,acum mai bine de o luna,masurat la tocul usii si 15 kile fix,cantarit Sambata

Mai aveam de zis ceva,dar-pe bune-ca am uitat V-am spus eu ca tre sa ma controlez
Diseara merg la gineco la control de rutina;sper sa n-am surprize,iar maine am programare la nenea care taie parul si am de gand sa-l las sa-si faca de cap..in capul meu..

In incheiere,

Afland ca se apropie Olimpiada, unde gloria suprema e aceea de a lua cat mai multe medalii de aur,Bula cere sa fie introdus in lot,angajandu-se sa ia cinci medalii, toate de aur.
Cererea ii este aprobata,Bula intra in lot, merge la Olimpiada,ia cinci medalii de aur,dar...este prins.

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput